Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

*nelli* co kdybys koukla trošku výš na předchozí stránce? hned najdeš radu

Naposledy upraveno: 31/12/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. FOFR00

FOFR00 Pisálek fóra

Ahoj "nelli". Nemáš stejný problém jako já? Že sis dárek poctivě vybrala a teď by sis ho měla znovu koupit, abys dostala ten zbytek? Jde sice o dárky, ale hlavně taky o princip.

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

FOFR00 - to, že klikneš na dárek, ještě neznamená, že se dárek opravdu otevře. Píše se to tu pořád dokola u každého kalendáře - po otevření dárku neodcházet ihned z kalendáře. Data potřebují trochu času, aby se mohly uložit na servery. Takže je dobré kliknout a pár vteřin prostě v tom kalendáři počkat (15 vteřinek by prý mělo postačit). Chybka může nastat i vlivem pomalejšího internetového připojení. Také je dobré si třeba večer, než jdeš spát, otevřený dárek zkontrolovat - zda je opravdu otevřený. A pokud si uděláš screen kalendáře poctivě každý den, můžeš pak uplatnit reklamaci na herní podpoře. Pokud screeny nemáš, máš dvě možnosti - buď otevřít chybějící dárek/dárky za floreny a získat tak bonusové dárky nebo se na to vykašlat.
    Za celou éru kalendářů se mi nestalo, že by se mi uzavřel nějaký dárek. A nevím o nikom, komu by se takovou situaci povedlo zdokumentovat. Takže pro příště nespěchat.

*nelli* - podívej se, zda nemáš u některého dárku malé plusko - to znamená že nebyl dárek otevřen
    plusko.png Pokud plusko najdeš, můžeš dárek otevřít za floreny.

4. FOFR00

FOFR00 Pisálek fóra

Skali: Asi jsem málo konkrétní. Několik dní se mi dárky ukazovaly jako otevřené!!! Až dnes z ničeho nic mi naskočily dva dárky staršího data jako neotevřené!!! Vždy jsem čekal, až se mi dárky načtou a dokonce se do kalendáře dívám i několikrát denně a byly vybrané. Už měsíc ležím doma se sádrou na noze, takže mám na to dost času. A ani nevím, jak by se to dalo zdokumentovat. Myslíš, že bych si měl ukládat screeny z každé akce, kterou ve hře provedu? A podle některých dotazů to vypadá, že se to někomu stalo. Asi nad tím mávli rukou a utratili floreny, aby měli klid. Jiní si toho možná ani nevšimli. Tvá odpověď je spíš diplomatická, ne však uspokojivá! Ale jak říkám, darovanému koni na zuby nehleď, ale platit za už vybrané dary opravdu nemíním. Obzvlášť když za to vůbec nestojí.

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Skali

FOFR00 - jsi si jistý, že byly opravdu otevřené - že jsi u nich jen to plusko nepřehlédl - bo ty dárky se tváří jako otevřené - jen to malé plusko u nich signalizuje, že tomu tak není.
    Jak je možné, že hráči, kteří si screeny u kalendářů dělají, žádné problémy nemají ? Nejspíš protože než pořídí a uloží screen do PC , tak uběhne ta potřebná doba pro načtení a uložení dat...
    Je mi líto, že ti nemohu dát uspokojivější odpověď. Čekám už hezkých pár let, že někdo takovou chybu doloží a stále marně ;)

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Skali: jj, je to marný, je to marný, je to marný. Doložit nemůže nikdo, ale oheň plivou všichni. :cry:

7. FOFR00

FOFR00 Pisálek fóra

Skali: Jsem si naprosto jistý, protože jsem si to opravdu hlídal. Ale to už teď neřeš. Svoje stanovisko jsem už napsal. A invektiva druhých (výše) neberu v potaz. Mám svoji pravdu.
    Jinak přeji všem úspěšný rok 2019!

8. evoku57

FOFROO měj si svou pravdu, ale nemůžeš jí dokázat, kdyby sis vyzvednutý dárek nafotil a uložil, tak to chvilku trvá a tvůj dárek by byl vyzvednutý. Já si dárky nefotím, jen chvilku u vyzvednutého dárku vyčkám a ještě se mi nestalo, že by nebyl otevřený a když nebyl otevřený, tak jsem ho zapomněla vyzvednout nebo jsem moc rychle od dárků prchla a už si to nezkontrolovala, pouze a jen moje chyba. Ale chybama se člověk učí, tak to máš na příště
    ;)

Honzulka05, satelit a evainfo tohle ocenili.
  9. FOFR00

FOFR00 Pisálek fóra

evoku57: Přiště čti pozorněji, na co chceš odpovídat!!! Zřejmě sis moje příspěvky zapomněla přečíst nebo jsi moc rychle od nich prchla. Ale chybama se prý člověk učí, tak to máš zase ty na příště.
    A tim už opravdu končím.

modro.ocko22 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Safra, tady je hotová mediální přestřelka! Házím ručník do ringu a nařizuji klid zbraní! Netřeba do nového roku vstoupit rudí v obličeji a s dupotem a vřískotem...:p
    Dárkové dekorky jsou uloženy na ploše a dají doufám, co mají. Mám dotaz - po vyčerpání bonusů budou dávat bodíky, nebo se stanou bezcennými - jako ta chaloupka, co jsme dostali na hřbitov? Se tam bojím kombajnem cokoli přestavovat, abych o chaloupku nepřišel...
    Do nového roku 2019 přeji všem klid zbraní, zdraví a veselou mysl. Ta nám dá přežít všechny neduhy farmy i těla.
    Venku to bouchá jak za CK Rakouska při vojně s Prusy. To jak Jabůrek u kanónu stál a pořád ládoládoládoval… Z tohohle bych usuzoval, že některým to dělostřelectvo chybí,žel:oops:
    Doufám, že náš přednosta kocour Mikeš bude zítra na svém místě, abych mu ráno mohl dodat snídani.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Skali

Trepifajksl - dekorky by měly po vyčerpání bonusových sklizní dávat nadále bodíky. Bourání se tedy neboj ;)
    Navíc by se tě to mělo zeptat, pokud by se to mělo po bourání ztratit v nenávratnu :)
    A jakou chaloupku na hřbitově máš na mysli ?

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak hlásím, že kocour ráno čekal, mňoukal jako divý dostal papu a já mazal do práce...
    Skali jmenuje se netopýří pošta - jsem si ji zasadil k dekorkám do strašidomu...

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Skali

Trepifajksl - netopýří poštu jsem teď zkusmo zbourala do lišty a zase vrátila na plochu - neztratí se a dává i nadále bodíky ;)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

To tedy děkuji! Hned to zkusím napravit. Tak je to jak ta lodička! Také se musela zbourat na bodíky...

MatysekKamilek, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    docela je mi líto,že kalendář se uzavřel.Naposledy jsem vybírala dárky 23.12,pak jsem byla hospitalizace v nemocnici(infekční)propustili mě včera tak ani nevím o co jsem přišla:cry:

16. evoku57

modro.ocko2 - na každé stránce je porovnání letošního a loňského roku od satelita, tak se podívej, co letos bylo :)

tydýtková a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22, představ si, že si někteří lidé dají tu práci s přípravou FAQ a dokonce se jej snaží udržet aktuální - co zkusit nakouknout třeba tam?

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ano,děkuji psala jsem to hlavně proto,že mi bylo líto,že sem nesebrala odměny,a ano,vzhůru do Nového roku s peskováním,nějak jsem si odvykla,raději sem nelést a mít pokoj!!!!

Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

modro.ocko - Copak to se dělá - stonat takhle přes vánoce? ;) Ale jestli už jsi zdravá, tak zase jak na Nový rok, tak po celý rok, takže to máš dobré. :)

Dárky z kalendáře byly pěkné, ale zdraví je hodnotnější, takže jsi získala vlastně víc než bys dostala z kalendáře.

Honzulka05 a -pechfógl- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.