Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

burds, jestli jsi dárek neaktivovala, můžeš si ho vyzvednout, až se vrátíš; jde otevřít až do doby, než skončí kalendář :)

tydýtková, Milka66 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj všem :inlove:
    Tak jakýpak bude ten hodobóžový dárek? Že by hvězdičky? :p Satelitku díky moc, že nemusím listovat. ;)
    Edit: Jj 8x xD
    Krásný den narození páně. :inlove:

Honzulka05, tydýtková a zejdy66 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Díky za porovnání, moc se nenamáhají xD
    Doplním, podobně jako už jednou bropyk, +1 jen na pole, není to +1 do stodoly na všechno...

zejdy66 tohle ocenil(a).
  4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Dnes 400x lvl BZ.
    Dobrou :-D

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Já doufám že zítra nebude ultrahnojivo možná tak vrtule to bych pral ale modré semeno ani za nic

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Honzulko, to je moc hádanek naraz. Co bude zítra v kalendáři se dozvíme, pokud to bude ultrahnojivo, kterému se říká ponožky, tak prát na rozdíl o vrtulek jdou, ale netuším, o co nestojíš ani za nic:oops:

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Taky jsem ten oříšek nerozlouskla o_O Ale usoudila jsem, že nemusím vědět všechno a raději zalezla :oops:

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak, tak děvčata, já bych to dál nerozváděl ,-)))) Fantazie je bujná ,-)

pral=bral

Naposledy upraveno: 26/12/18
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tak teď už je mi jasný, kdo mi ubumbává ten vaječňák ;) zatím všechny dárečky otevřeny ( až na jeden bonusový, který si schovávám)

10. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

27.12. 15x vrtule ( Zuzino superhnojivo)

11. jesterka78

jesterka78 Zelenáč fóra

Je vidět, že i německá ekonomika dosáhla vrcholu a začíná pomalu klesat. Tím se snižují i "dividendy" v kalendáři. Loni byly dva kupony na pomocníky na 3 hodiny, letos jenom jeden, loni 20 vrtulí, letos 15. Jenom doufám, že v posledním dárku nebude balík obligací, které když nekoupíme, nebudeme moci hrát dál:p

Trepifajksl, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  12. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Vždyt to jsou dárky tak proč brbláš veverko78
    já děkuji Ježíšku
    dárečky mám ráda

Honzulka05, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  13. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :inlove:
    28.12. - 4x párty lístek. :p
    Krásný pátek :)

14. Lida7373

Lida7373 Stará škola

zadny den J'den nevynechala +1 MI odemknout jde, ale dark s dekoraci nad Tim NE... anI ten s bonusama...

15. Skali

Lida7373 - podívej se pořádně, zda nemáš u některého dárečku malé plusko - to by znamenalo, že dáreček nebyl otevřený.
    plusko.png

A máme tu dáreček 29.12.2018
    10mincí.png

Naposledy upraveno: 28/12/18
  16. jesterka78

jesterka78 Zelenáč fóra

Ten konec kalendáře je nějaký hodně přeházený. Co tedy bude zítra? Mělo by se objevit buď superkrmivo, TCH a zlaté banány. Počkáme si na poslední překvapení. Třeba se RT plácne přes kapsu a šoupne tam JC. To by bylo naštvaných lidí:D

Xenie6161, Peto121 a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

jesterka78 v nějakém velkém dárečku by měla být dekorace a také bych chtěl nějaké tajemno naposledy byla tajemnička v 18 ponožce

18. Skali

kal.png :)

19. jesterka78

jesterka78 Zelenáč fóra

Kalendář nezklamal, TCH a superkrmivo bylo v očekávání. A to je vše, přátelé, jak řekl klasik. Ten měsíc s kalendářem utekl jako voda a já bych vám všem farmáři a farmářky chtěla popřát, abychom se tady zase příští prosinec všichni ve zdraví sešli a i mírně sarkasticky opět mohli porovnávat v čem se kalendář liší a v čem je stejný. Hodně nejen farmářských úspěchů do Nového roku:)

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No já naopak bych ho porovnávat nechtěla, nováčci přijdou o překvapení a já vlastně taky... kdo si asi tak pamatuje, co bylo v kalendáři celý rok?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.