Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -bubu78-

-bubu78- Pisálek fóra

Ahoj, to jsme na tom stejně, na druhém řádku jsou bonusové dárky zamčené i když už se otvírá třinácté pole. Čekám na úpravu kalendáře.

babina51 tohle ocenil(a).
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj barista70 a -bubu78-,

nejspíše všechny dárky otevřené nejsou. Skoro na 100% bych se domníval, že aspoň u jednoho s dárků máte malé modré plus. Kontrolu může provést jedině herní podpora.
    Jak kontaktovat herní podporu?

babina51, kiki2305 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  3. tony13257

tony13257 Pisálek fóra

14.12 20x superkrmivo :p

babina51 a zejdy66 tohle ocenili.
  4. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Moc děkuji za radu, funguje to (Fn+PrtSc), mám uloženo v PC a ještě budu studovat vkládání obrázků ;)

babina51 a Xenie6161 tohle ocenili.
  5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Nevím nevím, už jsem se chtěla radovat že se plácli přes kapsy - taková nadílka SK - ale já tam mám 20x SuperHnojivo.
    Ale to je taky super, takže já si nestěžuju.
    :p
    -------------------------------

bajajaja - sem ty obrázky vkládat nemusíš, hlavně když je budeš mít uložené na PC. Kdyby bylo potřeba, pošleš je pak na podporu jako důkaz.

6. janakad

janakad Pisálek fóra

jsem na tom stejně jako někteří z vás, mám otevřené všechny dárky, ale bonusy ze 6,12, a nyní 2 další bonusy mám zamčené

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Janakad,

opravdu u žádného dárku není tento znak [​IMG]? Protože takto je signalizováno neotevření dárku. Již několikátý kalendář neplatí to, že pokud dárek neotevřeš, tak že stále uvidíš ponožku. Ale kontrolu může provést pouze herní podpora.
    Jak kontaktovat herní podporu?

8. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Tak se přidávám "do klubu". U včerejšího dárku mám plusko, ale vím jistě že jsem ho měla otevřený. Fotku jsem ale nepořídila, tak s tím nic nenadělám, že? Kontrolovala jsem to několikrát během dne, otevřeno bylo..... ale už není. Chjo.Další zklamání. Hlavně že mi každý den vyskakuje okno že od 60. levlu mám k dispozici pohopole. to už v 98. levlu asi ani nepotřebuju připomínat......
    Na první straně se píše:
    Ke kalendáři se dostaneme přes Novinky ve hře, ikonu v časomíře nebo přes dárek mezi šlechtícím domkem a kombajnem na hlavní louce.
    Ikonu dárku na hlavní louce nemám. Máte ji někdo? Bejvávalo .....ale letos není...

babina51, Štika a adousek.7 tohle ocenili.
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

hruštinka69: Jestli sis otevření kontrolovala několikrát během dne, tak bych na Tvém místě určitě na podporu napsala. I bez obrázku jako důkazu. Určitě budou schopni zjistit, co u Tebe bylo špatně. To už totiž nemůže být takovéto "rychle jsem odklikla a nestihlo se načíst"

babina51 a hruštinka69 tohle ocenili.
  10. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

Ahojky,už dva roky přikaždým kalendáři jako je tento,si dělám ráno když si ho vezmu přes novinky čárku a večer ještě s kontroluji,zatím mi to vychází(hlavně se musí počkat až se ukáže celá odměna).Co jsem dělala dřív stále jsem otvírala za floreny a ted jejich málo tak si dávám pozor.

11. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Musím se přiznat, že bych ocenil, aby byl kalendář ve hře nějak více připomínán, včera jsem zase zapomněl si vyzvednout dárek. Ano je to samozřejmě v akcích, jenže, když jich běží víc, tak to přehlédnu, třeba aby se do budoucna v okně novinek zobrazovalo oznámení stejně jako u dárku za denní přihlášení. Když teď místo rychlého přístupu na poli přebrali různé akce.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

hruštinka, je tam a dokonce skáče ,-)

zelenka, když otvíráš dárek od Kubíka kde je vykřičník, tak si rovnou otevři i kalendář ,-)

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já čučím každý den několikrát do akční lišty, takže tu ponožku nepřehlídnu. Hned otevřu, uložím screen a odpoledne nebo večer pro jistotu ještě zkontoluju. Pořád čekám, kdy se objeví nějaké to plusko a ono furt nic ;)

14. adousek.7

adousek.7 Zelenáč fóra

Už jsem Také v "klubu". Včera jsem měla radost ze dvou kuponů a dneska si je mám zaplatit? otvírám je hned po přihlášení s dárkem od Kubíka, takže žádné spekulace, že se nestačily načíst opravdu neberu. Opravdu si někdo myslí, že se necháme takhle vydírat? Kino nejede několik měsíců a za tohle nedám ani floka, jen mi to bere chuť pokračovat.

15. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Pitrýsku, ten co tam skáče není ke kalendáři. ale k akci která dnes začala .-)
    edit: týká se příspěvku 148

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo jo, týká se akce, ale už při minulé akci bylo vysvětleno proč "brána" do kalendáře na ploše není. Zarazila mě otázka... jistě u nikoho není ,-)
    Lidi zapomínali i loni.... ,-)

Edit:mamka můžu se zeptat jak dlouho jsi se po otevření dívala na dárek? několik vteřin, čtvrt min. nebo jsi hned z plochy odešla... chce to chvíli jen zírat a čekat až se údaje načtou.
    Určitě si RT nevybírá farmy, z kterých by chtěl vymámit peníze ... ,-)

Naposledy upraveno: 14/12/17
    babina51 a DANKA722 tohle ocenili.
  17. mamka0101

mamka0101 Zelenáč fóra

Tak mě se také objevilo zavřené jedno okénko ze sedmého dne, jsem si jistá, že jsem ho otevřela. Mám pocit, že ze mě drahá Farmerama chce dostat další peníze, jednu punčochu jsem dokoupila za floreny, přestože jsem si byla témeř jistá, že jsem ji otevřela, do další opravdu nejdu, jestli nemám dárky dostat, tak ať si je nechají.....

babina51, vilík.02 a hruštinka69 tohle ocenili.
  18. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Přidám se,mám na druhém řádku otevřené všechny dárky mimo bonusového,nikde žádné modré plusko nemám.Takže pravděpodobně někde bude chyba.No, zkusím zítra podporu ale vzhledem k tomu že si nestěžuji sám,bude chyba asi na jiné straně.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Beznoska - napiš. Jedině tam ti můžou účet prověřit :)

Edit: Máš otevřené všechny dárky i v první řadě ? Ptž pro otevření druhého bonusového dárku v druhé řadě je potřeba mít otevřeny i všechny základní dárky v první řadě ;)

Naposledy upraveno: 14/12/17
    babina51 a DANKA722 tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Beznoska a na prvním řádku máš také otevřené všechny fusky? Na druhé farmě jsem se také k bonusu z druhého řádku nedostala, dokud jsem nevykoupila modré plus z prvního. On ten kalendář na bonusy asi funguje jen vcelku, ne po řádcích...

babina51, MatysekKamilek a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.