Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krakoramaja ... jsem se musela usmát při slově pozorná :) protože jsem občas roztržitá a někdy je při hlavní sklizni i zapomenutý mazlík nebo dokonce si vzpomenu na plný strašidelný dům až jsou mazlíci dávno fuč xD Přesto se mi ještě neobjevil nějaký zapomenutý dárek a taky z farmičky odcházím vždy z kalendáře ... všechny ponožky vyprané a rozbalené :p

2. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj :)
    28.12. - 2x podivuhodný výběh Platinum (s bažantem) xD

3. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré ráno všem. Stalo se vám už někdy, že jste sklidili pole, zaseli, zalili, pohnojili, sklidili stromy, obstarali zvířata, přešli na další plochu, tam udělali to samé a po návratu na první plochu - ejhle jako byste nic nedělali?
    Mě se tohle za ty roky hraní stalo už mnohokrát - prostě někde se vyskytla chyba. Ať už na serveru nebo v mém připojení, nevím. Podstatné je, že se u té chyby farma tváří jako obhospodařená. A stejné to může být s kalendářem.
    Já se přihlašuji vícekrát za den a vždy pro jistotu na kalendář mrknu. Takže všechny ponožky otevřené a těším se na zítřejší závěrečnou pecku:)
    A byly i kalendáře, ve kterých jsem taky musela připlatit, většinou první položku, protože jsem díky tomu pánovi, co přede mnou schovává věci, na kalendář zapomněla. Ale s p. Alzheimerem by mi ani podpora nepomohla;)

4. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Hezký den všem, jj.také mám problém s ponožkami.Večer je někam hodím a ráno hledám a hledám.Nepomohlo by mi ani kdybych hodil pětikačku do prasátka. A když se zeptám "podpory" řekne mi že nemám bejt dobytek. :)

5. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    Omyl, mě se dárek nezavřel. Je otevřený a je u něj +, neumím to vyfotit a poslat.

Naposledy upraveno moderátorem: 28/12/17
    eli2006 tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Kutulka-
    Ahoj, pokud máš u dárku plusko, tak není (a nebyl) otevřený.
    Neotevřený dárek vypadá druhý den takto, viď [​IMG]

eli2006 tohle ocenil(a).
  7. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Jenže já vím jistě, že jsem ho otvírala. Bez dárku se obejdu, nejde o život. Jen mě to naštvalo, nestalo se mě to poprvé a proto si to kontroluji, když končím hru a vždycky se podívám, když hru otvírám a to je tak 2až 3 krát za den. Jak jsem si to tady prošla, nejsem sama, komu se to stalo. Ale kupovat si to nehodlám, je mě to jedno.

eli2006 tohle ocenil(a).
  8. Skali

-Kutulka-
    Bohužel, bez screenu, který by prokázal, že byl dárek skutečně otevřen, ti nikdo pomoct nemůže.

Naposledy upraveno: 28/12/17
    eli2006 tohle ocenil(a).
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

29. 12. 2x zlatý banán, první bonus 10x farmářská mince, druhý bonus dekorace 1x2 Bruslení na rampě, 2000 BZ po 12ti hodinách.

EDIT: tak Sopti byla rychlejší :)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p to se moc nepředali ...

eli2006 tohle ocenil(a).
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O,
    sopti se snaží, co kdyby tam byl nějaký užitečný bonus ;):p

13. satelit

satelit Hvězda fóra

A konečně bude klid - zavřený/otevřený ;)

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Vďaka za darčeky, akurát tú dieru som si sama vyplnila, šak aj si ich sama kúpimxD

15. polacka

polacka Vévoda fóra

Kalendář byl super, také jsem očekávala nějaký ten bonůsek. No snad příště.

evainfo a -monca910- tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A to bylo takových obav, abychom ten silvestrovský dárek neotevřeli předčasně, škoda.. měla jsem si počkat, mohla jsem se zasmát víc a určitě najdu nějaký vhodný obláček....:)

ale tento jsem si nechala:

Naposledy upraveno: 28/12/17
    evainfo, DANKA722 a satelit tohle ocenili.
  17. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak já jsem taky spokojená. Dárky, které se nečekaně znovu uzavřely (a je mi lhostejné, jaký k tomu měly důvod xD) jsem vydržela nekoupit a čekala, jestli se vyskytne nějaký dárek, který by za tu investici stál. A nevyskytl. Tak nemám pocit, že jsem o něco podstatného přišla a nevyhodila jsem zbytečně těžce naškudlené floreny. ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  18. -mariemk-

-mariemk- Pisálek fóra

Dnes jsem vrátila RT 13 florenů za znovu zavřený dárek z 26.12. Ráda bych sem dala důkaz, protože si každý den ukládám obrázek na malování, ale včera jsem to stíhala dost pozdě a tak honem honem odklikala, nezkontrolovala a samozřejmě uložila aktuální snímek, takže moje smůla, že. Příště budu zase o kousek chytřejší a pro tento případ raději budu ukládat vícero dní po sobě.

Jinak mi dovolte popřát všem hráčům i moderátorům do nového roku hodně radosti ze hry a co nejméně problémů :)

VivianLive, danda-vnovis a k.vitek tohle ocenili.
  19. marcelkakaka

marcelkakaka Zelenáč fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    Ahoj, mám všechny punčochy poctivě otevřené,každý den jsem na kalendář koukala a hlídala - přesto mi nejdou otevřít prémiové balíčky s odměnou,ani ten poslední dnešní.Tak nevím, asi jsem moc zlobila...?

A taky nevím, proč se mi už jednou otevřená punčocha znovu zavřela a nabízí se mi znovu k otevření za floreny.Že by od nás dáreček Farmeramě?Divné...

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/17
  20. Skali

marcelkakaka - pokud ti nejde otevřít nějaký bonusový dárek, tak důvod je právě ten, že některá z punčoch nebyla otevřena - uvidíš u tohoto dárku plusko [​IMG]

Mockrát tu bylo napsáno, že se nemůže hned utéct po otevření punčochy z kalendáře, ale kvůli přenosu dat chvilku raději počkat, než kalendář opustíš. Teď máš dvě možnosti - zavřenou punčochu otevřít za floreny, nebo se na to vykašlat a být bez bonusových dárků. Je mi líto.

DANKA722 a Laca-25 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.