Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Hm, tak to by bylo dobré dát do ofi oznámení - otevřete si kalendář, klikněte na ponožku, běžte uvařit oběd, zkontrolujte ponožku, uvařte si kafe, zkontrolujte ponožku a třeba to vyjde. Jo a pokud by to zrovinka jak na potvoru nevyšlo, tak si nezapomeňte ukládat každý svůj krok jako PrintScreen do pc, aby se vás cosi-jako-podpora nemohla zbavit mávnutím ruky, že jste sklerotik, který netuší, zda danou věc udělal nebo ne. V mém případě mi bylo odpovězeno, že jsem si "chybějící" položku koupila na trhu, abych ji mohla vydávat za tu z kalendáře.
    Jako já chápu, že podpora denně řeší hodně dotazů a problémů, dost často i pseudoproblémů a dotazů naprosto nesmyslných. Ale pokud ty lidi ta práce takto znatelně nebaví, tak ať jsou tak laskavi a jdou dělat něco, co je bavit bude a nevylévají si vlastní pocit méněcennosti na lidech, kteří tady hrají (a utrácí tu taky prachy - o co jiného majitelům hry taky jde, ne? ) .>:(

-Kutulka-, _.hela._ a eli2006 tohle ocenili.
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

ale no, dostali jsme kalendář? ...dostali a že rozbalování přece jen malou chvilku trvá, mezitím si můžu fotit abych měla předmět doličný nebo si jen počkat až se dárek uloží. I když představa, jak RT přestřihává dráty s přenosem dat s vidinou zisku a podpora sleduje naše aktivity na trhu, sakra vždyť já v tom vyrostlaxD

3. mikor2011

mikor2011 Pisálek fóra

Dopadlo to, zial, ako som si myslel. Pisal som na hernu podporu a RT nic neuznalo, neviem ci fotka pomoze. Keby obrazovka s vyzdvihnutym darcekom svietila aj cely den, nemam dokaz ze sa darcek otvoril a ze sa informacia na server ulozila. Jednoducho niekto silou mocou robi vsetko preto, aby sme pouzivali floreny. Nie je to prvy krat, obavam sa ze ani posledny :(

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nemyslím, že by RT musel stříhat dráty, aby zimní kalendář nebo farma nefungovala.
    Předpokládám, že včera i dnes jsou dráty vcelku, ale to co farma předvádí, by porazilo
    i vola.
    Z obav, aby se mi dárek nezavřel, jak někteří píší, neodcházím z kalendáře pro jistotu
    nejméně minutu. Ale já mám čas a nikam nespěchám.
    :D

Trepifajksl, eli2006 a krakoramaja tohle ocenili.
  5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hraju dva roky, několik kalendářů už jsem zažila. Ale ještě nikdy se mi nestalo, že by se nějaký dárek zpět zavřel.
    Mám mazlíky sovy a tak vím moc dobře jak dlouho trvá, než se po odkliknutí bonus načte, než se dole objeví ikonka s procenty. Už jsem třeba na druhé nebo třetí ploše a teprve naskočí. No a tuhle se neobjevila. Koukla jsem do bonusové lišty a opravdu tam nebyla, přestože dudlík zmizel. Pak jsem vzápětí byla odhlášena. Po znovupřihlášení poslední sova opět dudlík měla.
    Je pravděpodobné, že třeba ponožku odkliknete, pak jdete na plochy a pak vás to odhlásí. A také je pravděpodobné u těch, kteří mají více farem, že prostě po odkliknutí už kolikáté ponožky má mozek informaci, že je hotovo. No, a ono na jedné farmě není.
    Je docela zvláštní, že se tu lidi ozývají hlavně tehdy, když jim nejde otevřít bonusový balíček. Ono totiž tu neodkliknutou ponožku lze snadno přehlédnout. Ponožka už tam není, systém ji "otevřel", a toho maličkého pluska si v záplavě všech možných obrázků ani nevšimnete.
    Já to dělám tak, že po kliknutí na ponožku a zobrazení dárku si znovu projdu den po dni a dívám se, co že jsme to dostali. Když se dostanu k tomu poslednímu aktuálnímu, ještě si kliknu na následující den, pak teprve kalendář opouštím. A jak jsem psala na začátku, ještě se mi nestalo, že bych nějaký dárek neotevřela.

Předpokládám, že ti, kteří nemají s dárky problém, nejspíš mé dlouhé psaní přečetli do konce. Ti, kteří ho jen tak halabala očima přelétli nebo vůbec nečetli, nejspíš takto halabala odbydou kalendář a pak naříkají.

Naposledy upraveno: 26/12/17
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

Je to marný, je to marný, je to marný.
    A nedají sem fotku a nedají. Já bych tak rád chtěl vidět jak to vypadá když se zavře dárek, protože mě se to neděje.

7. nerizenastrela64

nerizenastrela64 Pisálek fóra

Hraji tuto hru už od roku 2011 a ještě se mi nestalo to co tady popisují někteří hráči.Znovu zavřená ponožka-nemožné -pouze chyba hráče.Jako každá práce žádá odpovědnost,tak se toto týče i této hry.Jinak toto se opakuje pravidelně u každého kalendáře a většinou se jedná o hráče , kteří tuto hru hrají krátce.Doporučení -čtěte forum.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Jeden speciálně pro satelita :D

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Pajdo díky, konečně vidím jak to vypadá (to by bylo drahý) a kde máš foto před? xDxDxD

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kvetoucíkoště - fakt nevím, co ti mám na tohle odpovědět o_O
    Doufám, že je ti teď lépe....

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem cálovala na obou farmách za Štědrý den. Sklerotik, prostě jsem si v tom shonu nevzpomněla a neklikla dokonce ani na Kubíka. A to tam je vykřičník, že... xD Hleděla jsem mezi dokupováním a vařením hlavně na to, aby dopadaly ozdoby a měla jsem napěstované akční. A o půl jedné v noci, když jsem šla zpátky k PC, už bylo tak nějak pozdě, mno. A cojako, však jsme dostali 25 florenů pod stromeček, tak jsem jim kousek vrátila, zbytek jsem stejně utratila u Marigolda i s něčím navíc..

12. Skali

Já jsem zacálovala dneska čerstvě po půlnoci taky - díky vlastní pitomosti. Ač jsem na to měla celý den, furt jsem to odkládala...Pak jsem se večer zakecala na skype a najednou koukám na modré plusko. Kouknu na hodiny a ono je už po půlnoci xD Hmmm, stávaj se horší věci, že (6,54 kč mě to stálo :eek:)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Že se nestydíš, máš jít příkladem a ne lajdat stejně jako my ostatní :p Ale jak píšeš, stávají se horší věci. Když nejde vo život, jde vo to tamto, tentononc... xD

Naposledy upraveno: 26/12/17
  14. Skali

Nestydim, ani kousek. Holt se přihodí. Ryba no ;)

15. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj :)
    27.12 - 10x Zuzino ultrahnojivo.

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Kvetoucíkoště,
    nedá mi to, abych na tvůj příspěvek nereagovala. Musím se zastat lidí z podpory, protože si myslím, že si opravdu dávají tu práci doložit, kde se ona věc na účtu vzala a proč je tedy ponožka zavřená, i když dokládáš obrázek (bohužel ne kalendáře s ID a nickem). Kdyby ta práce tyto lidi nebavila, tak neprovádějí detektivní práci a nedohledávají co kdy kde.
    Osobně testuji několik účtů, screeny nedělám a stalo se mi jen na jednom jediném, že mám ponožku zavřenou - bohužel mou zbrklostí: klik na ponožku a hned jsem z farmy odešla.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Krákorkomájo ;) mám víc farem a ještě se mi to nestalo, že by se mi zavřel kalendář, stalo se mi třeba, že jsem na jednu farmu nešla vůbec, bo nebyl vyzvednut dárek od ovečky, ale ponožka, když otevřu, posečkám ten správný čas, tak už se nezavře, ani screany nedělám, to jde jen, když je farma jedna, jinak by byl člověk otrok. Tak to snad už nezakřiknu a do konce měsíce už to vydrží xD

Naposledy upraveno: 27/12/17
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

evoku57 - protože jsi pozorná, zodpovědná a dáš tomu čas. A ano, kvalitně "vybraná" ponožka se opravdu nezavře.
    Když pak někdo zaspí, chvátá, honem honem potřebuje vše obstarat, pak snadno na kalendář zapomene nebo ho zavře příliš rychle.
    Třeba mikor píše, že se mu to nestalo poprvé a zřejmě ani naposled. Hergot, když hraje víc jak tři roky, tak snad už by to měl mít vychytaný. Jo jo, nejsou to jen začátečníci.
    No nic, za pár dnů je po kalendáři a bude klid do jara, než se objeví nějaký další :)

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já si tedy obrázky dělám poctivě každý den. Má to i vedlejší bonus, jak tvořím obrázek, zdrží se odchod z kalendáře. Pak se nemůže stát, že by se dárek uzavřel kvůli rychlému opuštění :)

mikor2011: I když se Ti to nestalo poprvé, určitě je na Tobě, aby to bylo naposledy. Dělej si teď každý den screen a budeš mít jednoznačný důkaz, který Ti podpora jen těžko vyvrátí.

20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

kiki2305:
    Já to dělám úplně stejně a také si myslím, že těch 20-30 vteřin na udělání screenu do PC stačí a i pro přenos a uložení na server BP.
    Ještě se mi nestalo, abych měla zpětně dárek neotevřený. A stejně si to ještě nejméně 2x denně kontroluji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.