Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-Kutulka-: co s tím, tak můžeš se obrátit na herní podporu a požádat je o prověření a pak už jedině otevření punčochy zaplatit floreny. Bohužel jiná cesta neexistuje.
    Jak kontaktovat herní podporu?

babina51 tohle ocenil(a).
  2. rouziennn

rouziennn Zelenáč fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Pajda361
    Dnes se neotevřel bonusovy dárek a vím,že nejsem sama komu se to nepodařilo..

Naposledy upraveno moderátorem: 24/12/17
  3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

pajdo, nic víc neponaučí hráče, když musí něco zaplatit. ..odkliknout, posléze a to zdůrazňuji zkontrolovat, a podpora je bez práce:)

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

25 - 8x hvězdička

5. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Ta dnešní kompenzace je náhrada za ty dva bonusové dárky, které se 24. neotevřely, nebo se je ještě pokusí zprovoznit? Co myslíte?

6. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Ještě do včera jsem si myslela, že to je tím jak se ta farma sama od sebe odhlašuje. Ale sklizení ponožky, vykopnutí z farmy. Okamžité znovu načtení a ponožka zůstala otevřená. Takže bych řekla, že jsou lidi nepozorný.

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já mám dárek otevřený, a nemám +1 do stodoly, ale pouze +1 z polí. Je to chyba u mně nebo u tebe? Kdyby u mně, ozvala bych se na podporu, +1 na vše bych si samozřejmě nechtěla nechat utýct.

Jinak od té doby co fotím každý otevřený dárek, už se mi žádný jak na potvoru nezavírá...
    :music:

8. lase2

lase2 Magnát fóra

+1 je vždy jen z polí, jen +100% nebo+200% platí na vše :)

babina51 a GordonSargent tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

25.12.2017 : 8 hvězdiček (krkouni)

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

lase - aha, tohohle rozdílu jsem si nevšimla, dík za objasnění

babina51 a lase2 tohle ocenili.
  11. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Pajda361
    Tak to je super, všechno jsem udělala jako vždycky, hned po otevření hry otvírám okýnka a vždy, když končím, ještě jednou se dívám, pro jistotu. Žádnou chybu jsem neudělala.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/12/17
    broskev344, babina51 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  12. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Taky se ti farma samovolně odhlašuje? Já se dneska ptala na podpoře a bylo mi odpovězeno, že farma je v naprostém pořádku, ale já si mám vyčisti cache, přeinstalovat Flash a objednat si "odborníka na kontrolu svého počítače". No prostě pomoc jak noha.... xD

jana563, babina51 a zejdy66 tohle ocenili.
  13. babina51

babina51 Veterán fóra

Také se mi farma sama od sebe odhlašuje.Psát na podporu-zbytečné-ti nic užitečné neporadí ani nepomohou.
    FA128....BAHA379

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  14. Erika1010

Erika1010 Zelenáč fóra

Tak... jsem na tom podobně...
    nemůžu otevřít bonusy ze včerejšího 24. 12. :(

I když každý den, otevírám a ověřuju, najednou jsem zjistila, že se mi neotevřely dokonce 2 dárky: 20. 12. a 21. 12.
    Mám u nich pluska a vím, že jsem je v pořádku otevřela >:(

modro.ocko22 a k.vitek tohle ocenili.
  15. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

To je ještě spousta hráčů, kteří si myslí, že asi zapomněli. Mě už se stalo dřív a taky jsem si to myslela, ale teď jsem si byla na sto procent jistá, dávám si pozor a dívám se pro jistotu vždycky když se přihlásím a když se odhlašuji.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  16. satelit

satelit Hvězda fóra

Dívat se asi nestačí, průkazný je screen.Udělejte si fotku a podpora Vám pomůže.

pezt a Skali tohle ocenili.
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babina51 - chyba s odhlašováním je nahlášená. Tak snad to co nejdříve dají do kupy.

Ponožka se musí otevřít a chvíli počkat, až se data přenesou. Jak utečete hned z kalendáře, tak může nastat právě to, co popisujete- ponožka ve skutečnosti není otevřená. Pokud ji otevřu třeba ráno a pak odpoledne ještě znovu zkontroluju, tak pochybuju, že by se samovolně zavřela - doposud to nikdo nedoložil. Takže v klidu - fusekli otevřít, jít si třeba dát vodu na kafe a pak teprve vypadnout z kalendáře. Nebo otevřít, udělat si screen a než ho uložíte do kompu, tak jsou data načtená.

Naposledy upraveno: 25/12/17
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zadny problem jsem nikdy nemel, protoze kliknu, pak spustim Vystrizky (drive Malovani+PrtScr nebo MWSnap) a ten cas nez se zas prepnu zpet uplne staci na vsechno co server potrebuje, udelam fotecku a opet nez ulozim a zavru obrazek, tak stale je tam ten kalendar... no a pak prepnu ve hre pryc a sem tam se tam jeste podivam...
    Tak jen zatukat na hlavu, protoze dneska to zas nechutne vypadava ze hry, chjo...

satelit a X-mole tohle ocenili.
  19. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj :)
    26.12 - 250 x level TBZ ;)
    A přesně jak píše Tassadar11 přede mnou - vyfotím, uložím a jdu psát sem - nikdy se nestalo, abych dárek nenašla. A jak bych ráda potrápila RT.. :pxD
    Pa a hlavně ať hra baví. :inlove:
    Edit: 2 GordonSargent: Tak sem to stopla - přesně 22 vteřin :p Ale stejně tam lezu optimisticky 2x denně s přáním to RT nandat. xD

Naposledy upraveno: 26/12/17
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ještě by stálo za úvahu, kolik stojí času fotit, nazývat, ukládat proti tomu na tu ponožku jednoduše podruhé kliknout...

drevenakova a babako tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.