Zimní kalendář (1.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No po přihlášení a sklizení punčochy, zapnutí kombajnu. Vykopnutí ze hry.....tolik dní po sobě....

2. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    už mně opravdu začít štvát stížnosti, že se někomu zavřel dárek. Už někdo viděl, že má udělaný obrázek a pak se mu dárek zavřel - nic takového nenastalo. Na náhodu nevěřím. Takže existují dvě možnosti, které byly popsány. Buď někdo opravdu zapomene (třeba má víc farem) a pak si myslí, že otevřel - taky se mi to v minulosti stalo a pak když jsem nad tím přemýšlel, tak jsem se spíše přikolnil k tomu, že jsem zapomněl. Druhý důvod, že někdo pospíchá a zavře něco dříve a transakce se nedokončí a myslí si, že otevřel. Ano má pravdu, že otevřel, ale hra má nějaké technické limity, takže je třeba je brát v úvahu. Člověk taky neuběhne stovky za 5 sekund. Takže už si nikdo nestěžujte, ale přiznejte si, že se něco stalo jinak. Bohužel stejně si budou lidi stěžovat. Je to stejné jak v normálním životě, kde si také stěžují lidi na kde co, místo aby si přiznali, že to bylo trochu jinak. Příjemnou hru a těšte se na vánoční dárky, určitě budou stát za to

3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

YNO, já mám takový dojem, že minule těch 36 hodin nebyli pomocníci, ale +1 do stodoly - a já trubka si je(dárky) odklikl v práci po půlnoci, po zasetí šípku. Víc jak půl dne v čudu...

alexandrakerulova00 a sisinka tohle ocenili.
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Škoda že ten +1 je jen z polí. Brala bych +1 na vše. Ale i tak díky RT (nebo kdo o dárcích rozhoduje), na to že je to zadara, tak je to fakt bezva.
    :)

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

sopti - velké díky za odtajnění dárků tajemných. Od moderátorky je to hezký počin. Děkujeme.

modro.ocko22 a sisinka tohle ocenili.
  7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Dobré Vánoční ráno !
    Nezobrazují se mi obrázky, mohl byste někdo prosím napsat co tam je ? Vánočně děkuju :inlove: !

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tydýtková - ponožka - 24x SK, bonusový dárek č.1 - +1 do stodoly na 36 hodin, bonusový dárek č.2 - dekorace

tydýtková tohle ocenil(a).
  9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Jů ! Děkujů !!!
    :p

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  10. stěby

stěby Hvězda fóra

Můžu si ten bonusový +1 dárek "schovat" a odkliknout ho třeba až zítra, nebo už bude zítra za Fl? Teď ho na nic nepotřebuju :music:...

Pajdo, díky ;).

Naposledy upraveno: 24/12/17
  11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj stěby,

ano bonusový dárek lze vyzvednou kdykoliv do konce kalendáře.

12. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Krásný Štědrý den, prosím ten dárek +1 do stodoly se otevře hned, nebo se uloží podobně jako minilé 100%BZ z akčních a dá se otevřít kdykoliv?

13. pajda361

Gezela52: viz. můj příspěvek nad tvým dotazem.

14. timonek.

timonek. Pilný autor

otevře- aktivuje se hned;)

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám rád dárečky. Ani mi nevadí že jsou všechny stejný. Stejně je mám rád všechny moc a moc. Mmmmmm ....... hezoučký jsou :)

16. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Ráda bych věděla, jak je možné, když každý den otevřu okénko, okénko je otevřené a píše mě to, že jsem zapomněla otevřít.

17. pajda361

Ahoj -Kutulka-,

možné to je ze tří důvodů. 1. k otevření nedošlo, 2. k otevření došlo, ale rychle jsi odešla z kalendáře nebo i ze hry a úkon otevření se nezapsal na server, 3. k otevření došlo, ale chybou sítě se úkon nezapsal na server.

18. Mandlicka56

Mandlicka56 Zelenáč fóra

A co s tím? vzdát se bonusových dárků? Nebo utratit 12 florenů za něco, za co nemohu. Nikdy se mi to nestalo.Každý rok jsem s tím neměla problém, až letos.

19. pajda361

Mandlicka56: bohužel v tomto ti opravdu neporadím, tohle je jen na tvém rozhodnutí.

20. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Dobře a co s tím?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.