Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Hledání sousedů a přátel' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. julie12340

julie12340 Rádoby autor

Ahoj všem, chybí mi dekorky Blátovačka a Jen klídek.....
    napiště, díky za nabídky

2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli tohle ocenil(a).
  3. milada29

milada29 Pisálek fóra

Přeji všem krásné vánoční svátky a zároveň chci poprosit jestli nemá někdo na darování Magnólie ,Plod Maruly , Plod longanu ,šiška tisovce bahenního ,Pelikána ,Vřeténka mandarin, Kvesal a sumce. Předem moc děkuji

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Ahoj, chybí mi tyto dekorky do stonku, pomůže mi někdo? Pište si, co byste za výměnu chtěli.....
    Díky

• Mlok křovinatý, Hroznýš stavitel, Hladový křeček
    • Šunčíkovi vstup zakázán, Síla lásky, Zamilované dopisy na maximum
    • Sezónní lahůdky, Sladké pokušení, Zlatá rybka na ledu, Expres na severní pól
    • Nadpřirozená dodávka, To je jeskynní troll, Skákající pavouk, Mocný portrét
    • Dokonalá hůl, Gólový exekutor, Vítězství na ledě, Kluzký led

6. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mám zájem o tyto dekorace.
    Nabízím dekorace typu Tečkovaný deštník, Květinové melodie a to 15 kusů za jednu dekoraci.
    Také mohu nabídnout růžové a neónové upgrady stájí, růžové výrobny, nové stromy a chlévy.
    Také mám volné 3x John Citrón
    Výměna 1x JC za 1 dekoraci.

Dekorace:
    Sečtělý hororový dub
    Jackpot!
    Zdobení stromku
    Punčochová past
    Hurá, Santa je tu!
    Skluzavkoví kaskadéři
    Okřídlené bruslení

Mám toho spoustu co mohu na výměnu nabídnout. Nabídky prosím herní poštou, děkuji.

Nyní mám tohle v nabídkách, kdyby vás něco z toho zaujalo nebo můžeme vymyslet jiné varianty. Určitě napište.

Hezkou hru ...

7. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Hledám kakovník velkokvětý xxl, albízii xxl, bugenvilea xxl, hloh xxl, pěnišník xxl.
    Nabízím výměnou i neonovou stáj v poměru 1:1.
    Prosím nejdřív nabídky holubí poštou, děkuji.

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím-dám dva tečkované deštníky za -vymazlená trefa nebo kouzelné zahradničení-děkuju. Skali děkuju.

Naposledy upraveno: 26/12/24 v(e) 5:18 PM
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli - ahoj, obě tebou poptávané dekorace nejdou obchodovat - bonus za denní přihlášení (mohly by se event. časem objevit v ramaobchodě).

mituli tohle ocenil(a).
  11. riska71

riska71 Pisálek fóra

Pekný večer vymením kvetinové melódie a bodkované slnečníky za JC v pomere 5:1.

12. vochomůrka22

vochomůrka22 Zelenáč fóra

Ahoj. Nemáte náhodou někdo dekorky Bouřlivý šlofíček a Jsem to ale nemehlo. Nějak mi utekly a teď mi chybí na stonku. Napište, co by se vám hodilo. Děkuju.