Zamilovaní králíci (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

No Pitrýsku sice jsem na to přišla ale dalo mi to zabrat.Pěkná blbost napřed něco vyhodit z plochy ,pak udělat domek,vrátit ho do dekorek,pak dát do stonku a to co jsem vyhodila vrátit na plochu.Přišla jsem na tuhle pitomost včera ráno.Jinak akce se mi líbila.Nic jsem na ní nemusela pěstovat.Medaile vypadaly z polí.Přebytek medail314 zlatá,316 stříbrná a 402 bronzová.Podle mne akce lepší než královna.Tu jsem ukončila s doděláním stonku který ještě navíc nestojí za nic.

kiki2305 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci jsem nechtěla dělat, že nedám žádné šlechtěnce a zvířata :mad: nakonec jsem je však nepotřebovala :p

Stačily medaile - bylo jen 16 šlechtění - zbytek napadal, nejvíce z první úvodní sklizně :D když jsem je naházela do úkolů, zbylo 4B, 5S, 5Z a akci jsem dokončila jen pěstováním růže ;) Získala jsem 2 Humří písně a zatím jich v parku trůní 24
    o_O Tak bylo skvělé i OD a tímto moc děkuji vyměnitelům, nebylo to ani moc drahé, jen asi 3 růžovky a nějaký ten vzácný nový strom xD:music:
    Edit: zapomněla jsem na 2 JC ale dostala jsem za každého tři dekorace:D a že řádky jsou prázdné :mad::eek: tak málo toho lituji 8)xD

A děkuji dotyčnému - bbowling ? :inlove: který to tu zmínil (už nemám tu jistotu, kdo to byl -.-), ještě bylo času spoustu a jen se to sypalo 8)
    Teď už bude postup - i díky němu a nim - jedna báseň :p z ranní sklizně parku 1,5 mil.BZ, nebe 1,7 a strašipark 0,8 dohromady slušné 4 mil BZ k tomu večerní sklizeň asi poloviční nebe a stejné parky počítám 3 mil BZ, něco uhraji sklizní a denně mi to už dělá hezkých přes 7 mil BZ. Tak takto vyšperkované parky na BZ jsem fakt ještě neměla - za tři dny 25 mil. BZ a postup
    :D:inlove:

Edit: dokonce při akci 100% BZ ráda nakoupím nějaký ten floren:D

Naposledy upraveno: 13/2/18
    milostivas, danielka0000 a Danielaa25 tohle ocenili.
  3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Pro mě jedna z nejlepších akcí, udělána hned díky kašt.řádku ;)
    Sice jsem zkazila složení dekorek do řádku , ale nevadí.
    Díky tomu jsem je měnila a mám na baha v parku celkem 33 žab.zachránců a humří písně ( měnila jsem za kozí strom, neonky,a nové stromy )
    neměla jsem ani jednoho JC
    A nejlepší nakonec zbylo

a to znamená dalších 13mil. BZ , 13 mil. TBZ, a 18mil krejcarů ...Je to vůbec možné ?:music::music::p:p

Mě to prostě bavilo a ještěže jsem v rekonvalescenci a měla jsem na to čas.;)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, upgradované dekorace již rozložit nejdou.

milostivas tohle ocenil(a).
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, burds, já jsem ten rébus nevymyslel ,-)))) ale souhlasím. Kdo nedělal druhý stonek, má jeden závěs k ničemu (pokud má dekoraci ve stonku), jiný je složil špatně (oba základy), no někdy dají mozkové závity zabrat. Řádky žádné terno, jenom jsem zkusil když už jsem byl na audienci u královny.

milostivas, krakoramaja a matlafous123 tohle ocenili.
  6. babako

babako Expert fóra

Naprosto vynikající akce,jsem navýsost spokojen..;)

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak jeste na zaver vysledky tajemna: oranz. osli, oranz. lisky, lasicka, zl. rodeo ranc, oranz. medvedi, zl. krtci, jeleni, oranz. husy a co mi udelalo radost (nemela jsem) zl. a oranz. holubnik, briza, 2x jalovec XL, mandlovnik XXL, vistarie XL.

Pridavam se k Danielaa25 a babako... akce paradni ;)

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Teď jsem si ještě spočítala, že dostanu za medaile cca 2 500 000 BZ/TBZ a 3 200 000 Kr.
    To znamená ještě 5 banánů!!! Sláva králíkům!

milostivas, sisinka a karbar tohle ocenili.
  9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak jsem nasadila tajemna a uvidíme co vypadne,ale i tak nemusela jsem použít žádného šlechtěnce a ještě dostanu něco za medaile?Akce super :)

10. matlafous123

Tak jsem prave sklidila Velkolepy pristresek a poprve si vsimla chyby.
    Pred sklizni jsem si zkontrolovala kolik TBZ dava a daval presne to, co je videt na screenu tzn. 65.712 TBZ, po sklizni se ale pripsalo pouze to, co je videt dole ve vypisu. V cem je tedy problem? Pezt popisoval sice nejaky problem v aktualnich problemech ve hre, ale tahle chyba to, zda se neni. Ma k tomu nekdo z moderatoru nejake vysvetleni, prosim?

Naposledy upraveno: 12/2/18
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj matlafous123

pezt píše o jiné chybě, nicméně jsem ověřil, to co tu popisuješ a tvůj postřeh je mylný.
    Můj dojem je, že ti v průběhu sklizně skončil nějaký bonus, proto se ti připsalo méně TBZ než ti ukazovala informace.
    Zde moje screeny ze slizně
    Počáteční stav TBZ

Stav po sklizni Velkolepého přístřešku pro kachny

A spodní lišta

A ještě samotná dekorace

Fajn hru pezt

12. matlafous123

pezt Obavam se, ze nezmylila.... Jednak jsem kontrolovala pocet TBZ tesne pred sklizni a jednak tesne po sklizni a podivej se na tento obrazek - je se systemovym casem a na te dekorce je stale stejny pocet TBZ. Ale v pohode, zitra si to ohlidam.

babako a milostivas tohle ocenili.
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123

To co se ti zdá jako aktuální, již v systému nemusí být, neboť ti to ještě FP nedokázal zobrazit, kdyby jsi přesto měla pochybnosti můžeš se obrátit na herní podporu, ta to prověří jak se věci mají, je třeba možné, že některý bonus na danou dekoraci nepůsobí při použití kombajnem.
    Nedávno podobná chyba s BZ boosterem na akční plodiny.

14. matlafous123

pezt V pohode, diky. Zitra overim a vyscreenuju vsechny dekorky z teto akce znovu a zvlast s kombajnem a bez + si teda ted vypisu bezici bonusy.

babako a milostivas tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Kdybych byl na "zajíčky", snad bych se do toho Zamilovaného králíka zamiloval. Po akci mi zbylo 140 zlatých medailí, 198 stříbrných a 603 bronzových. Jen z toho zůstatku vyinkasuji 4.431.600 BZ, 4.431.600 TBZ a 5.908.800 Kr. To vůbec není špatný!
    A společně se souběžným Karnevalem to dá 7.830.892 TB, 4.442.886 TBZ a 6.134.829 Kr!
    Takže i ta Pirátka nakonec nebyla zas až taková držgrešle, jakkoli Královna byla v předchozích dvou letech nepochybně štědřejší.

16. matlafous123

Tak jeste jednou a pomalu, ok?
    Tady mas screen se systemovym casem 7:06 hod., kdy dekorace Velkolepy pristresek dava 51.504 TBZ.

Tady mas screen se systemovym casem 7:11 hod., kdy dekorace Velkolepy pristresek dava stale 51.504 TBZ (takze zadny bonus neskoncil a FP mel 5 min. na to, aby nacetl spravne udaje), ale jak si jiste vsimnes, tak v 7:06 hod. bylo po sklizeni kombajnem pripsano pouze 42.624 TBZ.
    Tzn. nevim, jestli je muj postreh mylny, ale pochybnosti o tom, co vidim nemam a stale mam dojem, ze ta dekorace nepripisuje to, co ukazuje a co pripisovat ma.
    Takze se zeptam: Mam toto resit s podporou osobne?

EDIT: Jeste pro uplnost dodam, ze ostatni dekorace z teto akce pripisovaly jak rucne, tak kombajnem to, co ukazovaly a bezi mi stejny bonus, jak vcera tzn. radek Navrat do chramu, ktery dava 10% vice z tropickych dekoraci.

Apachie1 a GordonSargent tohle ocenili.
  17. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

matlafous123 - ahoj, sklidim si ty dva pristřešky postupně , budou za pět minut , ale mám jiné než ty.
    Ale taky si to ověřím a nic jiného nesklidím.Udělám i aktualizaci, aby tam ve spodni liště nebylo vůbec nic napsané kromě dekorky přístřešek.

Elegantní přístřešek
    [​IMG]do minuty bylo jinak

[​IMG] sklizeno

přičetlo se po sklizeni

a dolní lišta poue toto:

[​IMG] Musí to být v dolní liště?

babako, matlafous123 a dadunek tohle ocenili.
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Matlafous123,

tak jsem to kontroloval u sebe na testu a bohužel problém nevidím:

Stav TBZ před sklizní:
    Screenshot_1.png

Dekorace - počet TBZ:
    Screenshot_2.png

Stav TBZ po sklizni:
    Screenshot_3.png

Pokud dobře počítám tak: 1 921 976 884 + 38 400 = 1 922 015 284

matlafous123 tohle ocenil(a).
  19. matlafous123

pajda361 Rozklikni si ty screeny - ja proste vidim, co vidim. Ted je 8:09 a Velkolepy pristresek mi stale ukazuje 51.504 TBZ i po F5.
    Sklizel jsi kombajnem nebo rucne?

Danielaa25 V dolni liste se ti to ukaze s mirny casovym odstupem (ne okamzite).

Jedine, co je shodne se vcerejskem a schvalne jsem si ty bonusy opsala je radek Navrat do chramu.

Apachie1 a milostivas tohle ocenili.
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Matlafous123: no vidím to samé, ale divné je že to nevidím u sebe. Zkus to při příští sklizni v jiném prohlížeči, může to být nějaký grafický problém u tooltipu. Nebo vyčisti Flash Player používaného prohlížeči. Možná by nebylo od věci vypsat i všechny fungující bonusy zda není problém tam :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.