Zahrada motýlů (12.4. - 17.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Červené motýly a parfumerii mám-nevím odkud ale prášek trvá dlouho. Lepší je prodávat croasan a ibiškový džem, mizí z trhu rychle-zatím.Něco zkusím vyšlechtit jestli bude BB. Z odměn bych chtěla červenku-to nehrozí- takže raděj TCH nebrat:p;)

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 a spočítala sis náklady na crossant a ibiškový džem? Pak se nediv, že mizí z trhu ;)

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ona už jedna akce s motýly byla, pokud se dobře pamatuji, že jo? A odměnou byly mimo jiné i červené upg. Já se jí tedy neúčastnila a červené upg nemám - zdá se, že mi dosud ani nechyběly, takže neúčasti není proč litovat.
    Trošku si zkusím pošlechtit při BB, když se zadaří, postavím si něco motýlově hezkého a užitečného - a když ne, postavím alespoň ještě nějakou parfumerii. Prášek se teď určitě začne objevovat v dodávkách, tak si udělám zásobičku (současnou zásobičku jsem totiž zpeněžila ;))
    Ale motýlové domečky se mi líbí, graficky jsou povedené.

Naposledy upraveno: 12/4/18
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

sopti nepočítala jsem to, prostě je mám ve stodole-ty přísady- a jak se znám stejně bych je při pěstování nepoužila, protože mám sklerozu a vždycky zapomenu:eek:

evainfo, Helena1313 a švestinka tohle ocenili.
  5. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Já už mám červené motýly z minulé akce. Teď když poopravili odměny, se mě docela zamlouvá i stonek a určitě bych chtěla červenku, tu ještě nemám. Zato bizonů mam stádo a sokoly, ty ptáky nenažraný už nemůžu ani vidět. Takže o tyto tajemné chlívy fakt nestojim. Počkám si na BB a začnu šlechtit, pak se rozhodnu ;) Všem hezké farmaření a šlechtění ahoj

6. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Tak mám ve stodole 4 motýly a 2 motýlí domy, tak nevim nevim. xD

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak si jedu relaxovat na chatičku a užívat krásného počasí, akce fakt není pro mne, zašlechtím si jen motýly a to v neděli odpoledne nebo k večeru, až jak se vrátím a to na případnou růžovku v chlívku i výrobně. Ne aby jste mi všechny růžové a zlaté šlechtěnce do té doby vybrali ze systému, něco mi tam prosím nechte.
    ;)
    Prodávat motýly ani prášek se ani za ty ceny nevyplatí. Prodám 3 ambroně a mám za prášek hodnotu, to je necelá jedna sklizeň stromů. Když dám zuzi a UH, tak mám hned na čtyři prášky denně. Motýl je drahý a tři motýlky dávat do výrobny je zhovadilost. Tak asi tak
    :p
    Raději si budu pěstovat dlouhodobky do úkolů a při dorovnání času taky krátkodobky, na kterých se dá velice dobře zbohatnout
    :music:
    Mějte se na farmě prímově a krásný slunečný víkend

8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Dala jsem zkusmo 50 šlechtění, výsledek:
    46 Otakárků, 5x Monarcha, Mincí 19, 4x vráceny 4ks motýlů.
    To jen kdyby se někdo rozhodoval :-D

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Nic moc teda.Počkám na BB.Motýlů 570, prášku 460.Ale za ty odměny je mi skoro líto to dávat.

10. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Taky jsem dala na zkoušku a počkám si na BB.Ale jsou vážně nádherný :inlove:

11. Levlef

Levlef Baron fóra

Já jsme bloooond :D

chtěla jsem 4 modrý motejy na nálepku... jdu do tulidomku, říkám si jasně, 16 motejlů spotřebuju ... naťukám 16x šlechtění a s klidem odcházím do mlejna. No a teď se nestačim divit, já místo 16 motejlů dala 16 šlechtění :D :D tak jsme je chtěla hodit na trh, ovšem pardooon, za 3200 modraska fakt prodavat nebudu, to radši ať ve stodole zdechne :D :)

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nikdo to ještě nemá hotový?? Ani skalní šlechtitelé? To je nějaký divný!xD
    Narval jsem do tulidomku 50 šlechtění a zejtra při BB se ukáže.:) Pak se vrhnu na medvědy,bo stodola zeje prázdnotou.:oops:

13. kytička62

kytička62 Aktivní autor

kde seženu prášek do akce, nikde jsem to nenašla

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytička62 - třpytivý prášek je produkt parfumerie (motýlí výrobna)
    Edit: Můžeš ho i koupit na trhu, ale je drahý. Levou stranu s dodáváním prášku plnit při akci vůbec nemusíš ;)

Naposledy upraveno: 12/4/18
    ldivacka tohle ocenil(a).
  15. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Skali
    Díky, už ho vyrábím.

Naposledy upraveno moderátorem: 12/4/18
    burds tohle ocenil(a).
  16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Do levé části úkolu jsem dodala prášek co jsem měla ve stodole (5 , 10 a 15 prášků) - dál nedodávám a ani nevyrábím, šetřím motýly mám jich málo. Do pravé části nedodám žádného motýla - krejcarů mám dost - 2x mi vypadlo z bedny s krejcary 10 000 000. :D
    Do tulidomku nandám všechny motýly co mám - moc jich není - jen zatím 139 a budu čekat na BB o víkendu - možná se pokusím o stonek. ;)

17. zovka12

zovka12 Zelenáč fóra

Také si počkám až na BB,ale jeden šlechtěnec už na farmě je a to za hvězdičky

evainfo, Helena1313 a Janina0971 tohle ocenili.
  18. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Motýli hotovy bez nákupu jakýchkoliv výhod super akce ať se vám všem daří.Dala jsem to bez BB protože s ním nemám štěstí.
    Hezkou hru vám přeje farma Eviky ;):)

19. mamba54

mamba54 Stará škola

Eviko a kolik jsi použila motýlů?

20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

MatysekKamilek, Helena1313 a monsaf tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.