Závod traktorů (24.11. - 30.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak první soupeř poražen a on druhého soupeře už mám 5x podivuhodný strom :p Teď jen čekat, co z toho vyroste.
    Akce je zajímavá a velmi pěkná. ;) :D

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Může někdo, kdo pracuje se skleníkem poradit?

Mám karafiáty všechny bonusy - používám jen bonus na zkrácení času a na zvýšení efektu vody a hnoje. Používáte i efekt.na SH? tam je totiž problém, že by to mohlo vzít i 2 ks superhnoje, tak jsem to raději ještě nezkoušela.
    Když mám všechny bonusy, mám pokračovat ve šlechtění - jestli ještě můžu mít nějaký bonus 2x nebo nikoli?

Budu ráda, pokud se podělíte o zkušenosti a určitě nebudu sama :music: protože u akcí tohoto typu, jako je závod traktorů, je to dobře využitelné

Díky moc za veškeré rady ;)

3. BigClick

BigClick Expert fóra

Podla mna je efektivita na SH ten najdolezitejsi bonus. A ohladne toho, ze moze zobrat aj 2x SH - stava sa, ale z 44 pohopolia mi bere 45x SH, a to nie vzdy, to % kedy sa to moze stat nie je velke.
    A nemozes mat ziadny bonus 2x (bohuzial :D).

4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Hezký den všem traktoristům.
    Stala se mi taková kuriozní věc.
    Oslovuji všechny přátele a sousedy nebo jen lidi tady z fóra, se kterými si měním nebo jsem v minulosti někdy měnila dárky. Dnes jsem si náhodou všimla, že mi v dekoracích leží John Citron. Velmi mě to překvapilo, protože jsem žádného neměla, pokud vím, tak v odměnách za akce poslední doby taky nebyl. Musel mi ho někdo poslat a já nevím kdo. Prostě mi to nějak uniklo, v přijatých dárcích ho také nemám. Ráda bych se zpožděním alespoň poděkovala a nevím komu. Cítím se teď velmi nepříjemně, jako nevychovanec, který neumí za dárek poděkovat.
    Jestli je dárcem někdo tady z fóra, přijměte mou omluvu a napište mi aspoň holoubkem.:)

K akci. Hotovo ještě nemám, traktoru došly pohonné hmoty. Odjeté mám první dva závody, takže tajemnice už jsou doma. Hodím je na plochu asi večer.

Edit: Tak už to vím. JC byl za dobití florenového konta. Dobíjela jsem větší částkou poprvé, takže jsem neměla tušení, že dostanu i odměnu. Takže milý RT, mnohokrát děkuji. :)

Naposledy upraveno: 25/11/15
  5. pistule

pistule Pilný autor

Já teda pro jistotu pěstuju alespoň přes den, na noc dám dlouhodobky, kdyby náhodou něco nevyšlo, mám teprve 350 vypadávátek, ale pokud to takhle půjde dál, tak si taky budu pěstovat do stodoly, protože 1200 turbolinů by tímhle tempem mělo napadat. Ale jak může mít někdo hotovo druhý den bez košů, to nikdy nepochopím.

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

turbolin: Mám 311. Ideální stav 216. Plním na 144% Hotovo 25,6% dle farm sčotu pohodaxD

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Přeji pěkné odpoledne a traktoristům zdar ,
    akce sice výborná , ale palivo je nedostatkové zboží , asi nějaká podpultovka a nebo ty traktory moc žerou .
    Chtělo by to servis a asi seřídit motor.[​IMG]
    V každém případě si to teď rozdávám se Zlatým bleskem

P.S. Zrovna se šel proběhnout , prý mi dá náskok, než seženu palivo ...

8. munny83

munny83 Rádoby autor

Může mít hotovo, když má dost SH a použije skleníkový bonus Láska k SH, vánočku, bílou nevinnost a kaštanový řádek z nebe.

9. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Jde to, ale dře to. Zatím 353 turbolínů, pěstuji jen do stodoly, protože jsem musel připravit farmu před ofiko oznámením a teď se mi to nechce dávat do normálu, je však otázka jak moc by to padalo z chlívků a stromů. Asi pojedu až do pondělí jenom rostliny a to by mělo napadat určitě.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babako tohle ocenil(a).
  11. babina51

babina51 Veterán fóra

Mám dotaz-musím udělat celou pátou část,nebo stačí jen řadu na stonku a dát tam z 1,2,3 a4 díly které tam patří? Půjde to?

babako tohle ocenil(a).
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda závodníci, tak já jsem zatím ještě v garáži. Času dost... A taky nechci podcenit údržbu svého stroje. Chce to důkladně promazat, namazat, prolejt, zrepasovat...přece jenom je to už starší model, že...nerada bych si uřízla vostudu :oops:
    Jinak mám připraveno 454 plechovek a za chvíli sklízím pórek :music:Tož to by šlo;)

Tak po sklizni pórku 507 plechovčiček :D

Tak po večerním pórkaření 559 plechovek. Jde to dobře. Asi trochu zvolnim už, bo nechcu plýtvat SHáčkem zbytečně :D Papa, ať vám to padá ;)

13. Feris1

Feris1 Expert fóra

mne chyba turbo nafty 15 ks na druheho vevericiaka a bude po zavode,
    inac rad by som to vyskusal s tymi karafiatmi ziskal som konecne v skleniku lasku k superhnojivu ale co cert nechcel odklikol som den pred akciou gastanovy riadok, takze pockam este 48 hodin a vyskusam to ako to funguje :)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Právě jsem si spočítal, že mi chybí ještě 880 traktordrinků. Já vím, že akce běží teprve 27 hodin, ale dnes mi ty dopinky padají nějak málo - ze 60 půlpolí růží jen 4 ks! To samé z akční téhož půdorysu. Zítra jedu na pidipole a vyháži stromy, nedá se nic dělat.A uvažuji ještě o zrušení mýtiny - mám tam jen zvířátka a stromy. To zas bude makačka.... Zdraví všechny závodníky Trepifajksl

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

A já se dal i na lničku, někde dlouhodobky a někde lnička, tím mletím se docela ušetří a hodně popojedu. Zatím dostávám na půlky ale nakonec stejně tu helmu z Pardubic dostanu, tentokrát to lítá i z XXL stromků, u mě zázrak. Jedu jen sem tam na umletý palivo a myslím že do pátku bude hotovo, není kam spěchat když si u toho láduju stodolu. Jinak nápad s lničkou chválím, pro ty co bojují s vyskakovátky je to celkem velká pomoc, zkusil jsem a hned jsem dojel až do konce 3. soupeře. Jo a lničku jsem rozpěstoval na 1x1, ale zaměrně, nebylo místo už na velká pole. Hodně rychlosti všem, škoda že nemáme na farmě šneka, už jen napasovat se za volant s ulitkou...

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak můj želvák na traktoru je pomalý, i veverka ho předjela, není čím tankovat, osobně si myslím, že to tentokrát asi nedám, snad budete mít lepšího traktoristu než mám já, držím všem palečky, ať to dáte.

17. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mám 332 turbolínů a jsem v klidu - pokud to bude takto pokračovat tak bych to měla nasbírat a nemusím pěstovat jak šílená, případně si v pátém úkolu aktivuji jen stonek a ty dekorky dvakrát mít nemusím stejně mám bahamu již plnou samými dekorkami dávající BBZ

18. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Ahoj, tak nic nezkoumám, pěstuji lničku, sbírám turbolíny. Se strachem jsem se odvážila jít na náměstí a klikla na plnění úkolů, protože mi to moc jasné nebylo. Nejlepší byl moment, když proti mně vystartoval traktor po splnění úkolu, to jsem se lekla. Jinak tomu nechávám volný průběh, na noc dlouhodobky, když se nestihne, i ty dekorace budou dobré samostatně. Jinak jízda traktorů - je to parádní, moc se mi to líbí. :)

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, může protože díky šlechtění karafiátů získá bonusy, které aktivuje a s SH a těmito aktivními bonusy na pohopolích dosáhne okamžitého času zrání a otáčí to tak dlouho, dokud ho to baví a potřebuje padátka. Navíc když aktivuje vše možné i nemožné další bonusy (mazlíky+řemeslné výrobky) a má na ploše i JC (johny citróny), pak je jeho úsilí po zásluze odměněno a má hotovo.

příjemnou hru danda

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem zaktivovala 4 bonusy na karafiáty, kratší čas, hnojivo a voda, SH a SH šance že ho nespotřebuji. Když použiji řádek na SH, bílou nevinnost a vánočku, jakého dosáhnu času u karafiátu, ví to prosím někdo? ;)

EDIT: farmík 84 díky moc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.