Vysílá FARMERAMA (4.9. - 10.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

tronaldo55
    Přesně jak píše kaolín11, dávám vždy jen rostliny, tedy pokud nejsou padátka jen ze stromů :music:
    Taky mi přijde že ze stromů to moc nepadá :wuerg:

2. 14087

14087 Hvězda fóra

Také se přidávám k přání brzkého uzdravení albína1927 :music:
    Děkuju :inlove: dinoalesi
    Taky tam mám teď směs dlouhodobých rostlin na zítra:)

3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

• Odstraněna zbytečná citace celého příspěvku - Dave Lister
    ty si ešte stále neprešiel na krychlovy meloun? veď ten ma oveľa vyššiu protihodnotu oproti šafranu.

***Odstraněna citace celého příspěvku - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 3/9/25
  4. velik52

velik52 Pilný autor

Do akce se ráda pustím,doufam že konečně už dodělám nemoc si nevybírá :oops:
    Mockrát děkuji užasné dinoalesi, že nám tak krásně připraví výpočty
    at se všem farmářům daří přeji hezké dny :):):)

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

tronaldo55
    Mrknu do stodoly a kterých skleníkových plodin s okamžitou sklizní mám nejméně,tak ty točím na pohopolích.Někdy i kvůli nářadí.
    Naposledy jsem třeba testoval padání ventilátorů u ječmenu.Pokud nemám aktivní řádky,tak točím šafrán,nebo krychlový meloun. Je mi úplně jedno z který plodiny to napadá.Těch pár BZ oželím.;)
    K akci: také se mi zdájí poněkud slabší odměny.Jedině ti upgrady.Ty jsou ale draze zaplaceny.Pomalu ale jistě se blížíme na 40.000 ks plodin ze dvou ploch!:wuerg: Nějak tomu ale nerozumím.Staří mazáci s obrstromy hravě splní i třeba dvojnásobnej počet,ale pro normální hráče to musí být čímdál horší.Zase tolik obrstromů v odměnách není!:cry: Nejprve to začne neplněním akcí a posláze se nato úplně vyfláknou!

6. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký slunečný večer, do akce jdu, i když plodin nechtějí zrovinka málo. Hlavně nezapomenout na přípravu.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Příprava byla hned ráno, ještě před vydáním novinek. Všude dlouhodobky. Ale jak se na to dívám, budu mít co dělat, abych to doklikala do konce. Furt v procesu, doma většinu času spím, to bude zase záhul :) Možná ještě vyštrachám nějaký bonus ve stodole, ale nerada bych, málo jich je :)

8. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

kaolín11 tož nesu žádné uško ale akce jedu jen voda a hnuj a těch plodin jak píšeš je čím dál více a párkrát to neudělám a nemám tu co dělat,odměny nic moc a plodin přibévá,ty co msju menší levle tak určo nemužou plnit jináč mám nachystáno na zítra tak uvidíme jak to pujde,leze na mě nějálý moribundus tak budu asik víkend v pelesti hajat,hodně uspěchu kdo hra

9. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nesmyslné množství plodin. Takže další akce, kterou oželím, a to jsem hráč hrající od začátku. Ti, co hrají kratší dobu, nemají absolutně šanci. Hodně krátkozraká politika RT, fakt nevidí, kolik hráčů už ztratili?

10. luks997

luks997 Zelenáč fóra

• Zbytečná citace celého příspěvku - Dave Lister
    Děkuji za super info k akci :)

***Odstraněna zbytečná citace celého příspěvku - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 3/9/25
  11. lacrima

lacrima Titán fóra

"Lion´s laté show " [​IMG]skvělý název studia .
    Samozřejmě že nesmím chybět . Každé živé vysílání , nebo-li streaming , je skvělé.
    Tak proč by nemohlo být i na Farmeramě.

dinoalessi , děkuji za výpočty [​IMG] Jsi šikovná.
    albína1927 , přeji ti brzké uzdravení [​IMG]

Jdu sklidi , zasatit a přeji všem dobrou noc.

12. hnojivo

hnojivo Pilný autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove: Je to moc rostlin. Možná všechny napěstuju, ale zas ty padátka mi nějak nepadaj :mad:Přeji všem hodně štěstí ve studiu.8)

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte všetci.Dnes iba rozpestujem ako vždy a zajtra budem pokračovať.Uvidím ako mi tá akčná a pajdátka budú pribúdať.SH mám dosť ale vrtúľ mám pomenej a bonusy tak ako vrtúľ.Ak mi to pôjde ako v lete na saniach tak to zabalím;);).

14. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak přenosy skončily, filmaři sbalili svůj krám a už se můžu těšit zase jen na večerníček :D
    rosnička007, kocieva, evinana, Madulka_cz, velik52, luks997, lacrima
    Rádo se stalo i já vám děkuji za vaše milá slova :inlove:

Ať se vám všem daří :)

Edit: kytka50, moc děkuji, tak se to dnes nějak krásně sešlo bez překážek a frčelo to jako na drátkách ;)

Naposledy upraveno: 4/9/25
  15. kytka50

kytka50 Mistr fóra

dinoalesi gratuluji,jsi rychlejší než Pendolíno

16. *kikinka*

*kikinka* Rádoby autor

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Také hotovo, mohlo být dříve, byl jsem na třídních schůzkách ;)

Screenshot_1.png

18. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, taktéž dokonáno, zbylo 44 kinofilmů. Přeji všem farmářům hodně padátek. Příjemný zbytek dne

19. kocieva

kocieva Veterán fóra

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra