VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 31/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Po delší době jsem se rohodl, že se podívám do nashromážděných bedýnek, protože farma šlape, neseká se, bodejť, většina má šlechtění hotovo, cukrovinky taky ;), před otevřením jsem protočil lístky (ne všechny), ale zjistil jsem po chvíli, že chybí ukazatel zelených lupenů u bedýnky. Šlak mě málem trefil, cca 200 zelenáčů prolítlo zpět do systému :wuerg:.
    A teď mě málem trefilo podruhé, po přečtení příspěvku: na sjezdovce? co ktomu říct nebo lépe napsat, to by i klávesnice zamrzla :D.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Využila jsem posledních pár akcí, kdy jsem měla hotovo před limitem, případně volné pochy, k chovu chybějící zvěře. Mno, teď jsem udělala inventuru ve stodole a neustále mi ještě chybí čtyřicet druhů k naplnění osobního limitu (jak u zvířat, která se případně šlechtí, tak u těch, která jsou vetšinou jen na dodání v akcích).
    Ještě že alespoň stromy mám jakž-takž v limitu, protože jeden od každého druhu je na okrajích ploch a v arboretech neustále, to nikdy nebourám... A produkty hodně padají z beden. Akorát jsem nedávno zjistila, že jsem zazdila novou výrobnu uzd a mangové lasí, tak doháním. Tak už je na mýtině i s jednou stájí shirských koní, červené pandy na Baha mám. Njn. Nekonečný příběh :)

Naposledy upraveno: 25/2/25
  3. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Po rokoch levinosti som si vylepšil všetky remeslá na 5. úroveň :D sice ešte ostáva kvetinár ale to je za týždeň hotovo tiež :)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechci teda nic říkat,ale dnešní farmaření,to je teda jedno velký utrpení.Tolik restartů,čištění telefonu,jsem už dlouho nezažil! A to nám ani nezačala akce!:cry:
    Jediný co je v pořádku,je návrat z Alp na farmu.Tady končí pozitiva.Jinak farma jede jak po obrně!:wuerg:

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Aktuálnu akciu som predsa začal,no,zasial som,či a ako budem pokračovať.. :music: Ale myslím,že RT to tieto dva týždne zhustilo. Popri tomto ,,karnevale'' príde vláčik!,päť dní budú časové úkoly!,stájbola a niečo nové. Nemohla byť aj na Baha nejaká akcia? o_O

Ešte,že už rok nechodím do Álp! 8)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Peto, rok je málo takto si ten pětadvacátý level v alpách ještě nevytrucuješ.;)

Naposledy upraveno: 27/2/25
  7. kocieva

kocieva Analytik fóra

Peto121, a což teprv od 13. 3., update děsivky, celý týden děsivá noc, šlechtící akce (nevypadá to na šlechtěníčko právě na děsivce?) a k tomu ještě akce Příprava na jaro. To si užijeme. A Alpy jsou zvládané v pohodě (při ranní a odpolední kávě).

Edit:
    Peto121, ranní kávu mám kolem 9.00 hodiny.

Naposledy upraveno: 27/2/25
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kocieva no neviem,rannú kávu mám o 4:30 h . o_O

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peťo, když jdu na ranní, tak kávička o hodinu dřív xD A po příjezdu do práce další, abych se vzpamatovala a asi si vůbec připamatovala, co mám dělat :)
    A teď vstávám ještě o chvilku dříve, kolegyňka, kterou střídám, má bolavá kolena, tak ji nechci nechat samotnou na střídání směn, je to masakr, jak jsou hladoví. A to většinu času stráví u nás v bufetu nebo na kuřárně. Jak tedy plní normy? xD