VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

No já počítala s tím, že den má 24 hodin :eek::D
    Pravda, ale do obchodu jsem nekoukala :cry:

2. evinana

evinana Baron fóra

Tak vyzvednuto 2x dekorace, srstín, 2x bedna s bonusy a bedna cukrové stezky a jede se dál

O čase v krámku jsem včera psala ;)

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

srstína už nestihnu

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Takže ještě 2 sklizně - za co já ty licence utratím?, asi za párty lístky, abych si mohla vytočit na kole štěstí nový jackpot (tedy máme už
    lepší dekorky).

Tajná akce byla fajn, odměny suprové: https://prnt.sc/lThtU5z0ZAeC

Kaolín11, velké poděkování za skvělý přehled k tajné akci.

Těším se na další.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Moc jsem si to užila, už jsem vybírala i šepletě, když jsem získala to hlavní, může být tato akce častěji ;)

6. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj ve spolek ;),

mě přestali padat čepice a kupovat je nebudu, takže toho už moc nevyberu, ale časomíru sbírám stále bez přestání :)
    Taky jsem si to užila, páč jsem ještě doma a měla na to bez nervů čas :) ale od 11.5 mi to začne :D

7. evinana

evinana Baron fóra

Tak tomuto se říká smolík xD já nestihnu poslední sklizeň o 2 minuty :cry: chápete to? Čepic je dost a v krámku zůstalo nářadí, kupon, SK a 2x párty lístek

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Ale jo docela to šlo ;)

Screenshot_1.png

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..parádna akcia, a vzhľadom na to, že som cez víkend bola mimo, som spokojná:D

10. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Říkala jsem si dnes, že vůbec netuším, k čemu ty čepice jsou xD V pátek jsem odjela na chalupu, vrátila jsem se v neděli a na farmičku došla až dnes ;) Nějak nestíhám ... xD

11. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zrzinka11,

tak to je škoda, oplatí sa nakuknúť aspoň na fórum, to už bola druhá tajná akcia, a v nej výborná dekorácia skoro zadarmo;)

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ahoj Vandi,

už druhá? O to mě to mrzí víc .. ;) Právě šmejdím na foru a snažím se to najít :)

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Akci jsem objevila pozdě. Holt výlet bez signálu. Ale i tak jsem získala obě dekorky, chlívek a pár dalších věcí. Nestihla jsem vyluxovat vše, ale to nevadí. I tak jsem spokojená.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechci teda jen nadávat,ale nedošlo k úpravě kola štěstí?!? Dříve při novém jackpotu byla nahoře vždy dekorace,nyní nikoliv!:cry:

15. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

to kolo se skoro netočí .-(((

16. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

17. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Kolo jsem zatím nezkoušela, ale mrknu se co bude dělat.

Překvapilo mě, že je opět změna u dárků = bedna s nářadím za 5 fl., atd. Tak nevím, zda se jedná opět o chybu nebo už o skutečnost.

Vanda - tak to jsi mě potěšila, protože posílat Dinosauří hřiště, které nikdy na plochu nedám mi nepřijde ok. Děkuji za info.

Naposledy upraveno: 29/4/26
  18. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Jara05-,

pri darčekoch za florény je chyba, bude to opravené.

EDIT

-Jara05-, nie je za čo, už je to opravené;)

lacrima, -Jara05- a 14087 tohle ocenili.
  19. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

sir-puma
    Já byla v Letňanech v sobotu ráno a bylo to super - zase jsem utratila za kaktusy a sukulenty. Nezkoumala jsem , jestli je to jen od jednoho prodejce, ale ty kaktusy vyšly levněji než, když bych je někde objednala.
    No a když už jsem se po dlouhé době zapojila do konverzace, chtěla bych se na něco zeptat 8).Dneska jsem se neplánovaně setkala s Apachie a napadlo nás, jestli by měl někdo zájem o setkání farmářů ;). Asi by se to týkalo těch co bydlí nějak kolem Prahy, protože těm z daleka by se asi nechtělo jet na celodenní výlet - nevím. Smíchovské nádraží, kde je spoj metrem, busem, vlakem. Je tam jedna super restaurace kde dobře vaří, dá se sedět venku - pro nás kuřáky. Nevím, jestli to někoho osloví, jestli by vůbec byl zájem, dnešní doba je hektická, každý má svoje starosti ....., ale prostě nás to napadlo, že by to bylo fajn. Pokud by měl někdo zájem, pošlete holoubka. Hezký večer všem :inlove:

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Neviem,ako vy,ale ja som ešte nevymenil pri tejto akcii OaD ani za vidly hnoja! :cry: Buď mám zlé ponuky,alebo tam sú zlé ponuky,neviem. čo vy?

modro.ocko22, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.