VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

pezt díky :) To se hodí ;)

2. 14087

14087 Dozorce fóra

Díky pezt připomenutí mi bodlo :) přišla jsem z práce vyšťavená a ani jsem na mail nekoukla :)

3. Sheron11

Sheron11 Obyvatel fóra

Děkuji za připomenutí @pezt , každá odměna se hodí :)

4. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Diky moc :)

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  5. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    omlouvám se všem mým sousedům,že jsem nedávala denní dárky.Dnes mě pustili z plicního(zánět plic)sádru mi snad sundají ve čtvrtek tak snad už bude vše ok.
    PS:v koupelně mi praskla vanová baterie,otočila se sprcha a celá koupelna vyplavená :cry::cry:

Naposledy upraveno: 24/4/25
  6. 14087

14087 Dozorce fóra

Ajajajo_Omodro.ocko22 brzké zotavení <3 ;)

P.S. Ježkovivoči, ty si musela překročit nějakej bludnej kořen ne?? A nebo se ti rozbilo zrcátko?? :eek: to by bylo asi horší :(

Naposledy upraveno: 24/4/25
  7. .SilverAngel.

.SilverAngel. Perspektivní autor

Ahoj
    Kdo měl za sousedku hráčku tonys*
    Tak je momentálně bez počítače, ale určitě se mezi nás zase vrátí :)

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Postoupila jsem do dalšího levlu... a pozorně jsem si nepřečetla, co jsem všechno za postup získala. Prohledávám F.A.Q. a návody a nedaří se mi najít. Myslela jsem, že je někde nějaký přehled? V sekci Dotazi nováčku se nechci ptát :D při svém levlu si ale někdy stále jako nováček připadám.

EDIT: Bedlivé_oko, tento přehled jsem taky našla. Jen jsem myslela, že je někde přehled odměn při postupu do dalšího levlu. Kdesi v hlavě v archivu paměti jsem něco takového lovila... Děkuju!

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 10:41 AM
  9. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnešní dárek, dekorka po vyčerpání, má větší protihodnotu než květinové melodie ;)

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 9:20 AM
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sovicka64

Asi děláš něco špatně obrázek ne jen že není vidět, ale ještě nejde zobrazit ani na stránce úložiště

lacrima, sovicka64 a Peto121 tohle ocenili.
  12. *kikinka*

*kikinka* Rádoby autor

prečo som nedostala darček ku dnu matiek

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

*kikinka* - dárek je k vyzvednutí v novinkách pod ikonou kalendáře.

upload_2025-5-11_14-12-17.png

Přeji hezký den

14. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

pezt už by mal vidieť, teda dúfam, že tam ešte je xDxDxD

Vyzerá to, že som ho vymazala :wuerg: ja sa to raz naučím ;) ešteže Vás mám a máte so mnou trpezlivosť :inlove:

Ešte mám jeden problém :( už sa s tým trápim pekne dlho a keď sa mi to nedarí tak to nechám plávať :sleepy: Aj keď idem podľa návodu aj tak sa mi nedarí zmeniť mailovú adresu :wuerg: niekde asi robím chybu ale neviem kde. Jednoducho mi nepríde mail na starú adresu. Viete mi s tým pomôcť prosím....

lacrima tohle ocenil(a).
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

sovicka64 nie,nevidieť. Keď nahráš obrázok na úložisko,klikni pravou stranou myši na obr.,je tam možnosť kopírovať adresu obrázku a tú vlož podľa návodu.

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 5:44 PM
    lacrima tohle ocenil(a).
  16. pezt

sovicka64

Obrázek vidět není

Já bych řekl, že celkově úložiště mediadisk asi úplně nefunguje, zkus toto: https://1iq.cz/, tohle je také v návodu a nebo nějaké jiné.
    Ony úložiště občas mizí a objevují se jiné
    Taky se v budoucnu může stát, že obrázky bude potřeba ukládat třeba na svém google disku a vkládat je od tam. To je také jedna s možností.

A co se týče emailové adresy, tak tam může být problém v tom že stará adresa je na black listu, s tím ti může pomoci jen herní podpora.

17. sovicka64

Ja ho tam vidím, možno si nekuk keď som ho opravovala, alebo ho vidím iba ja o_O a o tom druhom uložisku viem aj to som študovala. Nabudúce vyskúšam ten druhý.
    A s tou zmenou adresy som si aj myslela, že budem musieť napísať na podporu, len pre istotu som sa opýtala tu.
    Ďakujem za odpoveď a trpezlivosť :)

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  18. pezt

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. sovicka64

a teraz ?
    skúsila som 1iq.cz
    Inak som písala na podporu, odpoveď mi príde na mail ?

Bola som kuk a fakt tam už není :wuerg:

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 7:21 PM
  20. pezt

Teď je to ok