VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vando, všechno nejlepší a co ještě ti mohu přát?
    Třeba náruč růží...

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Vando, vše nejlepší k Tvému svátku a aby se ti vše dařilo dle tvých představ :music:

Ať tě síla provází na všech cestách

3. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, srdečne ďakujem:inlove:

4. evinana

evinana Osvícený autor

I já se přidávám s gratulací...Vando vše nej, nej, ať se Ti splní vše co by jsi si přála;)

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Vanda všetko najlepšie! ​

6. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Milá Vandi, hodně sil, energie zdraví a lásky :)

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Milá FMVando , přidávám se také ke gratulantům ;) a dovolím si něco o tvém jméně napsat .

Charakteristika :
    Vanda je zajímavým jménem pro zajímavou ženu.
    Přestože je jeho prapůvod spojený s kmenem Vandalů, kteří v 5. století vyplenili Řím,
    nositelka jména Vanda může být sympatickou, příjemnou a láskyplnou osobou.

Vanda je nejen křestní jméno , ale také rod rostlin
    Vanda je exkluzívní orchidej pro náročné
    Vanda je květina pro nejkrásnější den
    Vanda je také opera českého skladatele Antonína Dvořáka o legendární pověsti o polské (krakovské) kněžně Wandě,
    která je velmi podobná naší pověsti o kněžně Libuši.
    V České republice žije celkem 3 246 lidí se jménem Vanda
    Domácí podoba jména Vanda je : Vandička, Vandina, Vandinka, Vanduš, Vanduše, Vanduška

Všechno nejlepší k jmeninám ,naše modíčko Vandičko
    Já znám ženu jménem Vanda
    věřte, s ní je vždycky švanda.
    Já jí říkám, milá Vandičko,
    jsi naše , usměvavé sluníčko.

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Kúpil som dva a to mi stačí.

9. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Mám otázku: Vo farmárskej ulohe v družstve s názvom "Vnitřní bohyně" je ako odmena booster pre akčné rastliny +1. Ten booster sa aktivuje v momente ako splnim ulohu alebo mi pristane v lište na použitie kedy budem chciet?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  10. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tronaldo55,

"Booster sklizně pro akční rostliny" sa ukladá v lište a môžeš ho použiť, kedy budeš potrebovať, nevyžaduje bonusový slot.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

BZ
    Před a po sklizni celé farmy po posledním OaD :
    A to mám pořádné dekorace pouze v parku a u majáku.Na hřbitově jsem krapet zaspal! Na ostatních plochách normálně pěstuju plodiny a mám stromy.
    To bych chtěl vidět denní přísun BZ u hráčů ,co maj dekorace všude!:eek:

12. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

kaolín11 a Tebe by bavilo mít všude dekorace? Mě tedy ne, abych šla na farmu 2 x za den kvůli co nejrychlejšímu postupu, to bych raději farmu zakonzervovala.
    Přeji všem pěkný, slunečný a mrazivý den! ;)

13. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

kaolíne11
    Rád ti to sdělím - včera to na mé farmě činilo 42,4 miliardy BZ...
    Člověk se musí činit, když chce (marná to snaha) držet krok s tou exponeciálou...xD

14. kocieva

kocieva Komisař fóra

-Jara05-, plně s Tebou souhlasím, samé dekorace na plochách, to už nemá nic společného s farmařením. Já mám ráda zvířátka, tak mám na divošce, hlavní louce a mýtině (to samé na Baha) výběhy a stromky. Obdivuji kaolín11, který šlechtí a pěstuje rostlinky do úkolů v Družstvu.

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

kocieva, každý si zvolí co ho na farmě baví nebo čeho chce dosáhnout. Někdo chce být ve všem soběstačný, jiný zase chce mít splněné družstvo a další třeba dekoruje a tak by jsme mohly pokračovat. Já jsem se před několika lety rozhodla, že budu rentiérem a toho se držím. Nedekoruji, nechovám až na výjimky zvířata a hlavně se neptám, co můžu pro farmu udělat já, ale co může farma udělat pro mě.:)

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Už pár mesiacov som toľko krát nereštartoval hru,ako včera a dnes.Deje sa niečo,o čom neviem?

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto121, mně se to děje vždy, když je přidaná akční plocha. Děs, sklidím, přejdu na trh, točící se kytka. Restart, další úkon, hlavně plochy s dekoracemi, kytka.... a k tomu ještě ta rudá chobotnice.
    Rudnu, blednu taky.

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

U mě je stejný problém,hraji v samostatném klientu a hra se pořád seká od nové akce na spešl ploše.

19. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Taky mi hra nefunguje tak jak má. Často musím restartovat :wuerg:

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Čím ďalej,tým je to horšie! -.- Už som vyskúšal všetko a stále len kvietok a ovce,kvietok a ovce.Už ma to nebavý. :eek: