VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Možná někdy zkusím, zatím ho nemám nainstalovaný. Já to ani neumím jedině až přijde dcera, přesto díky. Možná bych to zvládla.

Naposledy upraveno: 15/12/25 v(e) 10:08 AM
    -Jara05- a dinoalesi tohle ocenili.
  2. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Za málo, kdyby ses rozhodla, tak tady máš odkaz, kde ho můžeš stáhnout, jde to snadno, jen klikneš na Stáhnout Firefox v modrém obdelníčku ;)

14087, -Jara05- a .macca. tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Beden mám taky jako máku, čili hodně. Firefox se mnou poslední dobu nespolupracuje, neodpovídá.

Mimochodem postrádám slzu, bylo ji všude plno a najednou ticho, snad nemá na tváři víc slz než je zdrávo, jestli ji někdo neurazil, myslím tady. To bývá celkem folklór, když má někdo pozitivní náladu a radost, lup po něm.

-Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Pitrýsek47 - na vztahové peripetie to nevypadá. Mám ji za sousedku, psala jsem jí, ale neodpovídá. A mám pocit, že i sousedský teploměr mírně poklesl a při prodejních akcích mi občas za její nákup něco přistálo do inventáře, ale to, už co zmizela z fórka (dýl jak měsíc), taky ne. :( Víc nevím, ale každý den doufám že ji tu zase uvidím. Třeba jen odjela do lázní a vrátí se s ještě větší energií než odjížděla. :)

Pitrýsek47, -Jara05- a lubin1234 tohle ocenili.
  5. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Radko, určitě si ho stáhnu a vyzkouším. Také jsem se už na Tebe měla obrátit dávno, vždyť mám vyzkoušeno, že dobře poradíš.
    :)Díky moc!:)

14087 a Prepperka tohle ocenili.
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Kdo má problém z točením, může vyzkoušet můj výtvor na točení

Mezerník

Jestli vám to půjde stáhnout, tak je to potřeba rozbalit, a nainstalovat a spustit.
    Pro spuštění se zmáčkne klávesa F1 a klikne se na play na kole, pro zastavení stačí zase zmáčknout klávesu F1
    Pro vypnutí programu se klikne na toto

Screenshot_1.png

Kdyby jste měli problém, při stahování nebo rozbalování, program je bezpečný, za to se osobně zaručuji.

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt stiahol,rozbalil,beží na pozadí,ale nejako zabudol točiť kolesom? F1 a Play súčasne?