VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Hm tak koukám že mě chybí dekorace Jen klídek bude ji možné někdy někde ještě získat? a ještě ve FAQ je u popisu dekorky jiný obrázek

INČUČUNA1959, lacrima a evainfo tohle ocenili.
  2. mituli

mituli Polobůh fóra

Milá farmářko-děkuji a hezké vánoce. To znamená ,že jsem bez řádku(ach jo)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky mi chybí dekorka Blátovačka a doufám, že jsem ji jen někam zastrčila (možná stonek) :p Napsala jsem na podporu, kde jsou skvělí a úžasní detektivové a věřím, že pomohou :D

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli - nevěš řádek na hřebík. Třeba se někdy v budoucnu dekorka objeví ve farmářském obchodě nebo výprodeji

Přeji hezké svátky

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, je možné, že se objeví časem v nějakém výprodeji v ramaobchodě, jako jiné dekorky tohoto druhu.

Krásné svátky

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

prosím Vás. Existuje nejaký všeobecný limit na mazlíkov? že napríklad 4 a viac nemôžete mať?

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55 ne, neexistuje. Pro každého mazlíčka je individuální limit, který se mění podle toho, kolikrát a jakými způsoby jde ve hře získat.

8. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Dobre diky. Toto som chcel vedieť :)

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  9. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Prajem pokojné Vianočné sviatky všetkým hráčom a do nového roka hlavne veľa zdravia :inlove:

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři a farmářky

Přeji Vám hezké a pohodové chvíle během Vánočních svátků a bohatého ježíška
    :)

1.gif

11. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak ježišek zklamal :sleepy: z 52 piccolek ani jeden florenovník 2x klobouk 1x jack , 6x ingrid 8x deštník modré a zlaté stromy......

12. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

ja som mala len 2 a z jednej vyskocil FLORENAK ;)

Som zvedava a nedockava tak u mna by sa taky pocet nezohrial xD asi raz som sa dopracovala k10 a to len preto ze som ich nemala kde strcit :music: len co sa nslo miesto tak boli fuc;)xD

13. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Keďže som sa minule pozabudol s okamžitou sklizňou chlievov tak by som sa chcel opýtať. Stáva sa často, že je recyklomat zároveň s desivkou?