VT: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem m2707, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

Ties som dochodca prosi ,prosim neviem naist CUCU velka vdaka za radu!

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zlatka2470 - ahoj, tohle vlákno je spíš pro volný pokec, nikoli pro dotazy, ale přesto ti odpovím - pokud jsi nezískala v nedávné akci Cucinu chalúpku, pak se momentálně k Cuce nikterak nedostaneš.

Příště prosím pokládej dotazy buď přímo v diskuzi k akci, která se tématu týká nebo v sekci dotazů (jiné dotazy nebo dotazy nováčků).

Děkuji a hezkou sobotu

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, dala jsem na plochu pár kousků tajemna, co bylo z akcí (později jsem si uvědomila, že mám počkat na tajemno z beden, tak pokračování příště). A objevil se mi tam jakýsi Javor hadí. Tak můžu odškrtnout jednu položku z toho, co jsem neměla. A taky přibyli další muntžaci. Sice jen do lišty, ale jsou tam.
    Poskládám na plochu další tajemno z beden a uvidím, co to dá.
    Doufám, že jste všichni zdraví, chřipky začaly řádit, u nás v práci je docházka jak noty na buben :)

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak niečo malé na dobrú noc ....

;)

5. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

Dakujem za odpoved. Cucu som v aki ziskala .

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Niečo,čo pozná takmer každý na dlhý a studený večer..... Kiske a Deris spolu ...

Naposledy upraveno: 18/10/25
  7. Y_n_O

Taky něco na dobrou noc xD

8. Y_n_O

Kdybyste se někdo nudil, najděte na jůtubu rádio kiss a rubriku lepší než originál. Je to už nějakou dobu, co tohle provádějí a u mderátorů je vidět jasný posun. Hlavně u Patrika, který přešel od Prodavače Michala Tučného přes Ramštajn až k repu :)

9. Y_n_O

Před pár chvilkami jsem se dobře pobavila... Chytila mne mlsná, tak jsem se vydala na tatarák do nedaleké restaurace. Ale nechtělo se mi tam sedět (nerada jsem u stolu sama), tak jsem požádala jídlo zabalit. A co mne čekalo? Číšník se omluvil, že tohle jídlo nedávají s sebou, jen pokud bych si ho do krabičky zabalila sama xD Tak jo, dala jsem si jednoho řezaného kozlíka na čekání, sbalila topinky s tatarákem do krabičky a šla domů :)

10. Y_n_O

Nedávno jsem tu zmiňovala rubriku "Lepší než originál" na mém jediném poslouchaném rádiu. A dnes mi Míša Dinhová střelila přímo do srdce. Edith Piaf. A ustála, vlastně odzpívala to tak, jako by tady Edith byla znovu.

EDIT: jedno malé ptáčátko napodobilo druhé :inlove:

Naposledy upraveno: 31/10/25
    Prepperka, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím,může mi někdo poradit jak získám holičské nástroje-díky

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

mituli - jedná se o produkty z nové výrobny (Holičství), kterou si postavíš v dílně. Jsou to novinky zavedené včera do hry.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. evinana

evinana Analytik fóra

mituli postavíš si výrobnu ve městě. Vyber tam durinskou kozu a tam už to uvidíš;)

jaj sopti byla rychlejší, se omlouvám

-Jara05- a sopti tohle ocenili.
  14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Advent může začít :) Křečci už jsou nachystaní :music:

15. Skali

kutilka70 - no páni, mají parádní bydlení :inlove:

16. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Skali díky za pochvalu :)
    Ještě malá ochutnávka předvánoční výzdoby ;)

A jak prožíváte Advent Vy ?​

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kutilka70 - máš krásnou výzdobu. Já advent prožívám jako čistokrevný Grinch :music:

18. Skali

My jsme si to včera s holkama vyzdobily v práci. Do vestibulu jme si koupily stromeček. Na pult jsem dala Andělky a jiné vánoční pitominky (většinu jsem uháčkovala). Doma zatím výzdoba není, bo není čas. Užívám si volný víkend a bavím se po svém

baby sovičky.jpeg xD

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Skali
    Máš to krásné. Já jsem schopná uháčkovat tak maximálně dýni :wuerg:
    No možná, kdybych udělala dvě až tři koule a dala na sebe, tak by to mohlo vypadat jako sněhulák xD:music:

Farmářka_X také děkuji za pochvalu.
    Grinch jen poukazuje na plytkost vánočních svátků jak je prožívají Kdovíci o_O Takže chápu ;)
    Naštěstí, jako každá pohádka, to dobře končí :)
    Hranou verzi filmu mám ráda :D

20. evinana

evinana Analytik fóra

kutilka70 teda! To je krása;)