VT: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem m2707, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Připadám si jako pohřebák. Barbara a teď Helena...

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

3. Y_n_O

Jen tak, zrovna jsem si na ně vzpomněla. A pak jsem hledala u strejdy gůgla datum vydání a zjistila jsem, že je to nejhranější novoroční písnička od toho data vydání. A to je rok 1980.

4. .SilverAngel.

.SilverAngel. Perspektivní autor

Y_n_O, děkuji za ni. Krásná nostalgie :)

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

6. Y_n_O

Jejda, máme písničku pro Moravu. A se Slovenskem. Snad ty hranice fakt nic neznamenají...
    Video není podle mého gusta, ale muzika a text se povedly.

Naposledy upraveno: 23/1/25
  7. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Tož všeci do kola a malinko se to rozferčá.

lacrima, -Jara05- a Peto121 tohle ocenili.
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,aby som nemal v inom vlákne multipost,tak dám sem.Otvoril som debnu so zázračnými stromami a ...

[​IMG] ... no to už museli byť aj na laty popílené a predané! :p Chcem tých stromov viac. 8)

Edit: Raz za týždeň sem niečo popíšem a hrozí mi aj multipost? o_O Kde ste,ľudia?

Naposledy upraveno: 7/2/25
  9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Peto121
    Toto je vlákno, kde snad multipost nehrozí (právě vzhledem k tomu, že sem píše poměrně málo lidí)...;)
    Jinak můžeš svůj předchozí příspěvek v původním vlákně jednoduše editovat pomocí odkazu Upravit dole pod příspěvkem.

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Kytka2001 Tak editovať príspevok som sa už naučil,príspevok mám v inej debate,preto som tento dal sem a kde je multipost,alebo nie je,alebo je niečo proti pravidlám,to ja po nie tak dávnej neblahej skúsenosti nebudem riskovať.A týmto nič nevyčítam Tebe,len stroho konštatujem,aby to nebolo zle pochopené. ;)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

floreníky, floreny,
    kladivem jsou tvrzený.
    V truhle dlouho čekaly
    a na sebe se mačkaly.
    A pak, světe div se,
    víko truhly otevře se.
    Kuk zpříma na Peta,
    a rovnou celá četa
    volá na něj: Pane, pane,
    ať se tvoje vůle stane.
    My jsme ke všemu svolný,
    co koupíš, je nám úplně volný.
    xD

Velká gratulka Peto, a taky trochu závist (v dobrém, tobě bych je nechala, ale sama bych je taky brala). :)

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Peto121 ,
    to jsi měl ohromné štěstí , tak jako já před nedávnem ;) Tady někde jsem vložila do příspěvku i obrázek.
    Ovšem v následujícím příspěvku jsem psala , že jsem sice floreny získala , ale hned jsem se překlikla
    a pustila si na pole místo vody , zelené kapky :D pochopitelně , že na nějakou krátkodobou plodinu .
    Taková jsem já "šikovná " farmářka. Nejraději by jsem se kousla do ..... :p

Moc ti gratuluji , nějak dobře investuj . Hlavně si neber ze mně příklad ![​IMG]

14. Y_n_O

To už jsou zase Vánoce? xD Odtajnila jsem pikolky, bylo jich dvanáct. Dva florenovníky, dvakrát Geniální multitasking, Tanec v listí, Tečkovaný deštník, Plácni červa, Věčný lov pokladů, dvakrát Ingridin student, dvakrát Pogo a to další už nevím, to byla darovací smršť :)

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Přijde mi, že snad RT systémem určilo, že z těch získaných deseti pikolek má být aspoň jeden floreňák. Hráči ve vláknu akce hromadně psali jak jim z posledních pikolek padají florenovníky, tak jsem je taky včera dala na plochu abych využila případné štědrosti RT. A jehle - jeden se mi na ploše opravdu objevil. Je to můj první floreňák (a velice doufám že ne i poslední), takže jsem nemohla věřit vlastním očím a mám fakt radost. Farmařím už několikátým rokem, floreny nekupuju, jen co se ke mně dostane oklikou, takže ta jistota florenu denně je pro mne jako zázrak. :inlove:

Nicméně by mě ale zajímalo, jestli je tu někdo, komu z těch 10ti pikolek z poslední akce nevypadl florenovník žádný. Skoro si myslím, že se nikdo takový nenajde, těch hráčů co je získali mi přijde tentokrát nadstandardně. ;)

16. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Prepperko
    Já mám těch beden tolik...
    a nemám je kam dát.
    Jak mám poznat, která z nich je z těch posledních 10?xD

Na druhou stranu mám i těch floreňáků již poměrně dost...
    O kouzelných stromech ani nemluvě (těch mám ještě víc)...

Naposledy upraveno: 8/2/25
  17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

jan.svatek - to je jednoduchý - až si pro ně uděláš místo, a objeví se aspoň jeden florenovník, je skoro jistý, že je to právě z jedné pikolky z těch posledních deseti. :D

Jinak gratuluju k takovému krásnému počtu truhliček, já otvírám jak mám aspoň 4, takže mám inventář většinou pikolkoprostý. Ty tvoje by se mi extra líbily, já ně mám místa dost. ;)

18. Y_n_O

Tak já si na pikolky vždycky udělám místo. Napíšu si, které dekorace bourám a po vypotřebování bonusů z darovaného je na místo vracím. Protože na BZ nejedu, tak je celkem jedno, co vyhodím z plochy :) Akorát ty dva floreňáky mi udělaly trošku BONAKO, páč budu muset najít výnosnější dekorku za tu, jejíž místo zabraly :)

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mám ten istý problém - miesto. Tri ks som odtajnil,žiadna sláva sa nekonala a v lište ešte čakajú ďalšie,

[​IMG] len kam ich napchať?

20. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Mám chvilku tak to jede, jestli večer nepadnu tak si aj vínko dám a k temu domacu klobásku a uzený jen abych si papku omastil jináč já to nejím kdepa,pěknu sobotu všeci