Viva la Rajče (17.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lida7373

Lida7373 Stará škola

tak jsem konečně zprovoznila stonek......

evainfo, Honzulka05 a radyn.m tohle ocenili.
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mno, stonek by byl ... ale koukám, že těch různých kytek z různých akcí mám nějak moc a některé zase ještě chybí xD

3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nakonec dodělán komplet celý úkol, protože červíci z popínavky začaly padat (mám teď 144 navíc) a to o dost víc než uschlé lístky, na kterých momentálně váznu.

Naposledy upraveno: 21/5/19
    Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Úkol s červíky hotový: navíc jich je 67...
    Sechlých lístků chybí: 103, tak snad z osmihodinovky ráno vypadnou.:oops:

Honzulka05, -Kuteno- a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jak tady zapršelo, tak červíci vylezli, takže hotovo, uf

Honzulka05, Y_n_O a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Konečne mám obe bubu akcie komplet hotové.Už môžem zase plniť stodolu.To bola pekná motanica len čo je pravda.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Řádek jsem zaplnila... ještě dokončit tu akci vedle, než usnu z vyčerpání xD

Honzulka05, davidson00 a GordonSargent tohle ocenili.
  8. Preceja

Preceja Mistr fóra

Rajčeho mám, stonek z červíků taky, ale dekorky už ne, tak snad se najde někdo při výměně, kdo za ně nebude chtít deset růžových stájí a JC k tomu, uvidíme.

Fakt bych ocenila jiné časy startu ukončení, to, že akce trvá od dvou do dvou je celkem k ničemu těm, co chodí normálně do práce a vrací se domů nejdřív v 6.

Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  9. Štika

Štika Mistr fóra

Hotovo ,stonky makají, stihla jsem skoro všechno,jen ta sarkofágová hruška mě chybí,byla to pěkná motanice.
    Pejsky si asi odpustím,nemám připravenou farmu tak uvidím jak budou padat pajdátka,podle nich začnu nebo s klidným srdcem vynechám.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, já jsem tento úkol flákala... a ještě jsem se nedopracovala ke stonku v 6/6.
    Chybí mi padající červíci.

:-((( teď jsem vzala kalkulačku do ruky a zjistila jsem, že jsem akční Pohárovku těžce přepěstovala...
    To je z toho miniprostoru na přípravu akcí, které jsem měla. Byly propojené a přestala jsem v jednu chvíli sledovat vývoj na všech frontách. To mám za to.

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Obě "Rajčatové" akce jsem tedy dokončil (jen jsem něco špatně spočítal a kvůli dvěma chybějícím semínkům musel počkat na "odložení oslav" o 4:24...). Takže hotovo, aktivní zůstává momentálně jen speciální plocha, kde mi chybí ku spokojenosti získat jeden upgrade té nové "poddomní dekorace" od kohouta (netuše, že dodávky v posledním úkolu nemají limit, jsem zprvu bez přestání krmil nenasytnou kravku a divil se, proč už jsem dávno nenarazil na nějaký virtuální strop, jinak bych i zde slavil úspěch v podobě zisku všech příslušných upgrade).
    Čoklí akce se účastním (jak jinak, že), jakkoli si myslím, že by odměny ve stonku měly raději než nějakou absolutní hodnotu dávat počet BZ, zohledňující exponenciální růst náročnosti postupu v levelech 200+... ale co - nemusí pršet, stačí, když kape (a že nám přes noc napršelo, co?)...

Naposledy upraveno: 22/5/19
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak tenhle úkol bude ještě zajímavý, po noční sklizni ušatek a toho oranžového koláče mi chybí 12 červíků. Jsem zvědavá, jestli dopadají z poslední sklizně ušatek (nutně je potřebuji na krmení mrtvovcí - taky žerou jak za okres). No, uvidíme ;)

13. papulice

papulice Veterán fóra

hm to je hezké že jste akci zkrátili o 2 hodiny,ale když nepadají červíci,je vše k ničemu,zase jsem velmi zklamaná,hrozné..pachtím se tu,pomalu nespím a kde nic tu nic...

Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ale zkrácená je ta druhá Rajče výprava, tahle akce trvá normálně do 14:00

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  15. spuntka

spuntka Magnát fóra

Ojojoj, chybí mi 40 ks toho seschlýho listí tak si držím palce a psovi tlapky aby v 11 hod. vyskákaly.
    Hezký u nás pršavý den.

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám červy nemám, achjo, stonek nebude:cry:xD

17. rybička

rybička Rádoby autor

obě akce končí ve 12 hodin, včera psala Sopti.

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

rybičku jsem citovala, i když vím, že by se to nemělo ;)

Děcka tento úkol -Viva la Rajče končí až ve 14:00 - tak nepanikařte (máte ještě 2 hoďky k dobru) na dosbírání červíků. Ve 12:00 končí Rajčeho výprava ;)

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem se dopachtila ke stonku...
    ...ale zas do něj nebudu mít dekorace :D
    Uvidím, jestli vyskáče do 14. hod. alespoň 17 červů, ať můžu do Větve vložit alespoň 1 dekoraci ;)

EDIT po sklizni Bubu-ploch:
    Nu, tak 1. dekoraci mám... a abych dokončila celý úkol, chybí mi 120 + 60 červíků :D:D:D tak to už ani do té 14. hodiny "nedám". A FL na kontě nemám... takže žádný dokup.
    Jj, konec před cílovou páskou.

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hela3452 - ano budou. Akce je do 14:00 hod, měsíční plochy jsou otevřené taky do 14:00 (nenechávej si dodávání na poslední chvilku
    - už se i přihodilo, že akce zmizla o pár minutek dřív) :)

edit: hráčka si dotaz smazala - ještě netrpím samomluvou

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.