Vikingská sága (5.6. - 12.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Stará škola

Sheron11: díky moc, už je mi to konečně jasné. :D Hody mám splněné všechny, takže teď už jen budu paběrkovat po troškách.

2. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj Vanda,

taky to nechápu :( asi to dělám špatně a nevěnuji farmě tolik pozornosti, jako Ti kteří ten problém nemají :) a proto já říkám že mám línou farmu :D , ale ve skutečnosti je problém mezi židlí a PC xD a jsem si toho vědoma :p
    Člověk se učí celej život a možná i já tomu přijdu někdy na kloub jak pořádně farmařit :p
    Nicméně, když protočím bezmála 300PL a bonusy to ani nenabídne ani z poloviny protočení, tak to ale není farmářem :D ano teď se to netýká padátek, ale i tak to o něčem svědčí :sleepy: že je např. moje farma líná nebo-li kolo Ne-štěstí xD

3. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Mám 44 hodů, ale hod na první pokus jsem zatím neměla. (asi taky líná farma :))
    Akční pořád pěstuju, tak třeba se taky ještě trefím.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Já už dnes hodil na pole žlutý hrášek a 13 TS. Jeden nahokvětec, 2x ptačí zob xxl , nějaký ten cedr, platan xxl ,planá hruška 2x, oskeruše 2x, meruňka. Ze hry jsem získal čtyři bedny ohnivé stezky II, tak jsem otevřel a tam TCH a 3 x po 4 TS různé provenience. Tož jsem ty stromy dal místo těch už řečených a teď čekám, jaká radost mne potká:)))
    Kdož ještě sklízí a mele a hází - tomu čest a sláva. Mi už to prostě neba. Měl jsem 44 pokusů

5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

pro modíky: ve FAQ je stále uvedený původní čas konce, což by někoho mohlo zmást. Oprava by přišla vhod. :)
    -------------------------

Před chvilkou jsem získala pikolku, ale jedu dál. Hody na všech pozicích splněny, první pokus mi padl snad hned jako třetí hod. A od té doby ještě další 2. Mám ale pocit, že při minulé Ingrid mi první hod nepadl i když jsem naházela víc hodů než bylo potřeba. Tak to je asi revanž. :p Hra mě docela baví, nechávám si i animaci, která se mi moc líbí.
    Ale celkově jak je venku hezky (i když relativně :wuerg:) trávím víc času v reálu a farmička jde tak trochu stranou. Ještě včera jsem zvažovala, jestli akci vůbec dokončím nebo to nechám dojet samospádem, což bych asi přišla o řádek. Nakonec jsem zaktivovala co se dalo a dokončila, ale ta reálná zahrádka, a hlavně moji milovaní kaktousci mě teď volají hlasitěji a naléhavěji. Farmička je super jako relax večer na gauči, kdy odpočívají nohy, ale ruce ještě slouží.

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka a to je problém srolovat o 2 příspěvky níže? Ale pro ty, kteří neumí ovládat myš je to opraveno.

Přeji hezký den

7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Farmářka_X - není problém srolovat níže, jen ne každý to udělá. Třeba já se řídím i jen datumem v nadpisu, ten beru jako správný, takže jinde pak ani nehledám. A myslím, že tyhle údaje by měly sedět, mít dva termíny konců je poněkud zvláštní.

Apropos jak mám vědět, že zrovna tohle opravovat nechcete? Někdy za upozornění od hráčů děkujete, jindy se zlobíte. Jak mám vědět která situace zrovna nastala? Upozorním s tím, že vy si to přeberete.

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka - ale my se nezlobíme ;) jen dál upozorňujte na chybky. Jsme jen lidi a ti chybují.

Přeji hezký den

9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka, upravil jsem i kalendář ;). Za tohle se určitě nezlobíme, oceňujeme to a určitě není cílem někoho zmást.

Přeci jen malá poznámka, primárně se řídím časem co je ve hře. upload_2025-6-11_17-47-16.png

Ať vás síla provází na všech cestách

10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Poslední (nad základ) hody odehrány, dokonce na poslední hod padl první pokus. Historický to okamžik. Odměny jsem vybrala. S Ingrid jsem spokojená.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.