Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem teď zkusil ten první hod a jako správné dítě štěsteny (i když už trochu v letech) jsem vrhnul a...

...trefil se to žlutého! - A kruciš...:p

Naposledy upraveno: 5/10/17
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek I ja doufam. Vcera jsem prisla domu, ditko bylo zalezly v satne a brecelo - bylo mi ho tak lito, ze jsem se ani nezmohla na to, abych mu vynadala :sleepy: Btw pred rozpestovanim jsem stihala uplne ty same cinnosti xD Uz jedu na pidinach.

Druid.Panoramix Ja doufam, ze to vesnicke pravidlo porad jeste plati /alespon u nas zatim fungovalo/. Mlade rozneslo letacky, budeme cekat. Problem spis bude v tom, ze ta potvora muze viset kdekoliv a je cerna a nemusi byt videt. Navic by si s ni nikdo moc nepomohl, protoze je seriovym cislem sparovana s ovladacem, takze prakticky nepouzitelna.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Druid. Měla jsem za to, že ty keltské holubičí povahy vždycky vybraly nejšvarnějšího mládence,
    celý rok mu dopřávaly co si usmyslel - bohatství,vybrané pokrmy, ženské - a následujícího jarního slunovratu ho položili na dolmen a probodly mu srdce, aby byla úroda. Ovšem ty sám nejlíp víš, že je to pomluva, však?;)

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Před chvílí jsem se teprve pustil do sekernictví, a koukám, že mých vyhopsaných 253 sekéreček je docela nadstandard 8), což nebývá na mé farmě úplně zvykem. Podlehl jsem mediální masáží, že "ze stromů to nepadá", a větší (než obvykle) část ploch pokryl šípek a cukrmeloun (stromy a docela dost netaktických chlívů ale zůstalo taky). A výsledek se dostavil ;). Jdu rozpěstovat a cvičně si vrhnout, abych věděl, na čem jsem...

Edit: první vrh 52 mincí a 10 SH (4. pokus "přímo na parohy", aby teda bbowling neřek´)

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no políčka jsou zaplněná(zhruba752)takže 9-10 otočit a bude napěstována a pak zase honit pajdátka

gold klacek: Mám 58. Ideální stav 540. Plním na 10,7% Hotovo 0,3%
    zárožák: Mám 213. Ideální stav 38. Plním na 560,5% Hotovo 15,2%

6. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, po první sklizni 285 + jeden dárek rohů na pití. Prozatím spokojenost.

7. terezkakra

terezkakra Zelenáč fóra

Skromný dotaz - objevily se vám normálně akční plodiny ve stodole? Mě to hlásí po prvním přihlášení 0 ks ... WTF???

8. matlafous123

terezkakra Nikdo podobny problem doted nehlasil - zkus uplne zavrit prohlizec a prihlasit se znovu.

9. pedikura1

pedikura1 Zelenáč fóra

To mně mrzí,zase dobrá akce a já mám před sebou 3 denní služby.To je pokaždé.:(.

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak jsem čekala, jaká bude reakce na mou včerejší zmínku o trestné lavici a RT opravdu nezklamalo. Teď už jí mám jistou
    i na celý příští rok.
    Mám zhruba o cca 50 rohů méně, než bych měla mít a vím dobře, o čem mluvím. Ale to mi radost z hraní nezkazí
    a červené palce, pokud se mi něco nebude líbit, budu dávat dál.
    Těch několik měsíců pečlivé statistiky mne dovedlo ke zjištění, že nejlepším léčitelem závislosti hraní Farmy je RT samo!
    Já vím, že kdyby to šlo, tak teď má sekerka bude končit pokaždé v řece... A stejně budu vrhat, pokud budu mít čím.
    Co získám, to získám a že něco nebudu mít, je mi fuk.
    Ale žádný soudný člověk, nemůže čekat, že bych se chovala dle "Ty po mně kamenem, já po tobě chlebem". Každý, ať si to přebere sám, ale jistě víte, jak to myslím.
    Tuhle hru drží především skvělá farmářská komunita a já každému držím palce při hře!!!
    Víc se k tomuto nebudu vyjadřovat a jdu si s úsměvem a radostí hrát dál.

Edit:
    Skali: Není to jenom o padátkách, je to všech činnostech na farmě, a o tom, jak se na základě reportů, mění i to tzv. "náhodné číslo farmy". Tu statistiku všeho jsem vedla 7 měsíců... A víc to, prosím, nechci rozpitvávat.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nějak se nechytám, co to tady "blábolíte" o trestné lavici, Keltech, nějaké černé létající nestvůře ,-)))
    teď jdou po nás Vikingové a já vůbec nevím, jak jsem si odměnu prvním hodem zasloužil, vybral jsem a nic se mi neukázalo v tabulce, jen rovnou Trefa 65 mincí a 10 SK, jdu studovat návod str.1 ,-))))

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Ano, pechfóglová, přesně tak to bylo.... udělali si z něho Pána zeleného lesa na rok a něco a pak rituálně zabili nějaké to dobytče, aby byla prolita panenská krev. A bylo to touto formou, protože život člověka vlastního kmene byl vždycky cenný, protože není radno přijít o zdatného bojovníka, pracovitého zemědělce či umělce. U válečných zajatců to bylo jiné. Keltové drželi "kult hlavy", takže u významných nepřátelských bojovníků šla hlavička dolů a pak lebka na palisády oppida a ti méně významní končili pod noži druidů či v sochách z proutí a bývali upalováni. Ale pokud si pamatuji tak jako holubičí povaha byli prezentováni Slované.;)xDxD Ale tady vidíš, že nelze všemu věřit.

zlatý kořen: Mám 20. Ideální stav 740. Plním na 2.7% Hotovo 0.1%
    roh na pití: Mám 209. Ideální stav 52. Plním na 401.9% Hotovo 14.9%

Všechny plochy osety, takže při další točce se to srovná.

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1 - nějak jsem nepobrala, o čem že to mluvíš o_O Myslíš, že si někdo z RT dá tu práci, aby hlídal, jaké dáváš palce ? A podle toho ti přidělovali padátka ?o_O

14. matlafous123

Skali Proc by to mel delat nekdo z RT? :pxD

Apachie1 Za me palec nahoru! ;)
    Btw Flexka: Uz mi konecne doslo, o cem mluvis a v jakem kontextu! 8)

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi si koupím růžový farmářský design .... :inlove::inlove::inlove:

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

17. Skali

matlafousová
    Trpajzlíci to dělají, to je jasný. Škodí všude - i u nás doma. To bys koukala, co jich tam je. Já to musím vědět, však tam bydlím... :cry:

18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Hmm, tak trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude.......;)xDxD Ale mám pocit, že neškodí. Sněhurka by mohla povídat. ;)Ti zlí a škodliví jsou prý šotci ....
    Apachie 1 - odvážná slova provázená odvážnými gesty a podložená dlouhodobým pozorováním. Nemám to tak systematicky podloženo, ale něco málo o tom taky vím. Někteří tomu říkají "náhodné číslo";)
    Ale abych neodbočoval od tématu:
    zlatý kořen: Mám 2498. Ideální stav 1160. Plním na 215.3% Hotovo 12.5%
    roh na pítí:
    Mám 264. Ideální stav 81. Plním na 325.9% Hotovo 18.9%
    Točka to srovnala do zelených čísel....a do půlnoci bude ještě jedna. :music:

19. doben

doben Ikona fóra

Jsem si včera ani nevšiml, že už máme ve hře druhou dekorku s názvem Hra na schovávanou. :D
    Momentálně mám rozpěstováno a 456 vypadávátek.

20. Skali

Hmmm - šotci...tak jo xD

Zlaté kořeny jsem hodila na pohopole se SH. Stav pajdátek je ucházející. Zkušební hody nic moc - třikrát trefa do hnědého. Až čtvrtý pokus na střed ;)
    A na schovávanou už dávno nehraju, bo mám strach, že už by mě nikdo nehledal :(

Edit: doben - shodné názvy dekorek už byly nahlášeny a bylo požádáno o přejmenování. Tak třeba to změní -uvidíme ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.