Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Kliiiid... mozna by stacilo si precist poradne, co fgs001 pise :)

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  2. fgs001

fgs001 Pilný autor

Levlef - z některých příspěvků jsem měl pocit, že někteří o možnosti jít na fórum i bez přihlášení nevědí. Tak jsem měl potřebu to napsat :)

petaM2001 a tydýtková tohle ocenili.
  3. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tak jsem si mi cca od sedmi hodin postupně podařilo přesadit farmu a asi po dvou hodinách, kdy jsem na bahamě raději nasadil dlouhodobku (opuncii) i když mám ještě na 4 h. MJS, jsem zjistil, že tam nemám nasazeno vůbec nic ...prostě se to tam naskákalo jen tak jako a jakmile jsem plochu opustil, tak pěkně zmizelo =D Pozdravuji tvůrce hry a kdyby byla ta možnost rád bych tomu perfektnímu týmu šťastných odborníků (tak jsem je viděl na nějakém propagačním videu) rád poděkoval a předal jim do rukou lopaty a košťata, předtím bych je těmito nástroji ještě přetáhl přes záda. PS. Vypínám PC nebo příští komentář už by byl hodně sprostý a mohl bych pokazit naši slibně se vyvíjející mládež ;) Trpělivým přeji pěkný den

4. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Koukám, že můj včerejší příspěvek padl někam ty chyby připojení a vůbec se sem nedostal.... Měl jsem taky problémy jako většina, začalo to včera večer a nešlo se připojit skoro celou noc a ještě ráno... No jinak mám 32 hodů a stonek jdu naházet hned než to třeba zase kiksne a já nebudu mít nic... Že ten včerejší problém nebyl u mě, bylo jasné, protože jinam jsem se připojil v okamžiku...

5. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Zdravím lidičky klídek jak psala matlafous123 prostě čínská kvalita je na nic od té doby co to vlastní bylo už neskutečně moc chyb proti bývalým vlastníkům co naděláme jen budeme doufat že to nebude ještě horší než to je. A kompenzaci? taky bych brala vývary protože
    nebylo možné na nich díky jejich chybě jakkoliv pracovat a čas je fuč

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři,
    před chvíli jsme obdrželi informaci, že hra by již měla být plně funkční.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

sopti xD Stihli jsme si vsimnout :D
    Btw jestli odted az do konce veku pobezi Farmerama timhle tempem, tak mne za to ty vypadky staly, protoze je to parada! ;)

8. matička3

matička3 Perspektivní autor

souhlasím, co jde aktivovat a koupit, perfektně a rychle funguje ,Koupený tříhod. kombaj,tři kliky a jedem.Ale bohužel nejedem. Jak tu někdo píše, že za dvě hodky vše sklidil, tak já bohužel ne. Kombajn jsem koupila protože jsem potřebovala sklidit rychle. Nesklidila jsem vůbec.

9. malanek70

malanek70 Expert fóra

[QUOTE="jarda.drak6, Jen tě opravím, nezačalo to včera večer, ale včera ráno... první reakce od admina, že "se to řeší" byla včera okolo 7hodiny ranní. Takže až nás odbytou nějakým trapným odškodněním (jestli vůbec?), tak se hned všichni neklaňte až k zemi, aby vám neruplo v zádech.... a teď už opravdu odcházím :cry: [QUOTE="sopti, Tuhle informaci už čtu od včerejška asi po páté. Budu ti věřit, že je tato informace už poslední, odpoledne si to ověřím 8)

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Už se na to vypšoukněte sousedé...

Vždyť to nebylo poprvé a na sto procent ne naposled!
    Já bych taky končil už včera ale jelikož je farma čísel líná, končím akci s řádkem co nic nedává až dnes...
    Všem ostatním držím palce...

11. flexka

flexka Hrabě fóra

Sopti - nádherný překlep xD, díky za něj

Úplně vidím toho Číňana, jak říká " ten hra by již měl být plně funkční" - trochu jako Vietnamec, co neměla dnes, ale zítra bude;)

Edit - a už je kytičky točení nepřetržité, odezvy nemající

Naposledy upraveno: 9/10/17
  12. vrtulnice

vrtulnice Pisálek fóra

Ne, prostě se to nenačte.

petaM2001, bursuk59 a Apachie1 tohle ocenili.
  13. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

S připojením to bylo peklo, ale co, už jedu stejně nad limit. Akci jsem dokončila včera a teď už jen dodávám, abych si mohla pobrat dárky i z obchodu. Děkuji všem co mi zasílali akční dárky. Držím pěsti pro štěstí všem ostatním a pevné nervy s půlhodinovým načítáním. Ingrid je fajn, tu zvládám zatím vždy s přehledem, to bude asi tím, že nepřehánějí s množstvím padátek, akčních rostlin, ani nejsou přemrštěné časy v mlýně.

petaM2001, bursuk59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  14. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

a jsme tam kde jsme byli opět nenačítá kytka lítá dokola a nic :-((

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Stačila som zobrať úrodu, posadiť nové lieskovce, akurát keď chcem vyskúšať, či Ingridka má stále svoju dobrú formu, tak úplne odmieta čo len pozrieť na sekeru. Pomôže hrozba pekáčom?

Snahu Ingridka má, dokonca už drží sekeru, ale hodiť nie a nie :D

Než som to dopísala, tak sa rozhodla predsa len hodiť, ale je to celé nejako spomalené, asi jej dám do večera voľno, povinnosti volajú ... Prajem všetkým krásny pondelok (u nás po rannom daždi už slnečno) a zdarne to dokončite.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jj, nejde mi vyzvednout denní dárek a to je zase předzvěst pádu farmy ;) ať už jdou do háje, asi mě vyléčí ze závislosti na farmě :p

17. backa

backa Rádoby autor

Halloo, čo sa robí....nič mi nefunguje....ranné prihlásenie....veľké nič...S O S

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Tak toto je čo za hru?To sa nedá od včera poriadne hrať a dnes ak by dal.Som zvedavý čo vymyslia.

petaM2001, bursuk59 a Apachie1 tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sem tu, sem tu :)

Včera se mi podařilo se trefit do 3 výpadků, a dneska už do druhého. V 6:44 jsem se dostal do hry a najednou nic. Kytka se točila a nakonec "CHYBA"
    Teď zase. Koleva 10:00 sklidím a při přechodu na další plochu mám bílou obrazovku.
    Zkusil jsem to teďkom znovu a sice jsem se dostal do hry (a logicky konečně i na fórum abych mohl plivat jedovaté sliny) ale vůbec to nemá smysl protože je to zasekaný.

Kompenzaci nepotřebuju a prodlužování je mi ukradené.
    Píšu to jen aby se vědělo že mám taky problémy a mohly jsme si zanadávat společně.

Farmářkám posílám mucknutí a farmářům chlapské bouchnutí do ramene.
    A buďmě v klidu. My to nějak přežijem.

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Vrátila jsem se před chvilkou a hra mi pořád dost blbne :(, na několikrát jsem posílala jediného holoubka, než (snad) prošel a to mi ještě posloužil jako test funkčnosti hry, potřebovala bych odházet, už se k tomu do konce akce zřejmě nedostanu, ale když to vidím, tak teda bujím bujím :cry:.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.