Veselý sněhový den (6.2. - 12.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

eleanorelik1 Karel I.Habsburský,v Čechách známy pod menom Karol III a v Uhorsku ako Karol IV.Nie?

2. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Hm, nevím kde . Já se učila ten první titul, Karel III se nevžil. Ale to už je po víc jak sto letech úplný šumák. A Maďaři a jejich verze je mi neznáma vůbec. ještě toho trochu, aby si člověk cpal do hlavy, v jakém státě se jmenuje ten či onen panovník odlišně od svého titulu ve své vlasti. A kdyby Habsburkové nebyli takoví zpátečníci, tak vládla dcera korunního prince Rudolfa. A kdoví, třeba by říše ještě existovala a nebyly dvě války...
    Abych nebyla mimo : stonek už mám, nyní už jen vypěstovat ten zbytek... A dochází mi koule...

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě mi chybí asi 100 koulí, takže pohoda, Kolo neštěstí se mnou nespolupracuje už dlouho. Nevím co jsem mu udělala. Takže to jistí Jacky ale už taky docházejí.:p;):)

4. jarka112

jarka112 Vážený autor

Hotovo....za mňa pohodová akcia

5. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký večer, hotovo. KŠ dalo 2x 100 % (chtěla jsem ulovit extrémního sportovce do řádku), tak to šlo rychle. Koule padaly bez problémů. Zítra dám farmu do původního stavu. Pohodová akce.

6. sergejko

sergejko Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji Skali
    [​IMG] hotovo

***sloučeny dva příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 8/2/25
  7. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

tak jsem otevřel všechny piccola - 12 ks a už ani jeden deštník natož postřikovací umění nebo klobouk

8. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,hotovo

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hlásím hotovo - teď už jen mrkvím, poté proženu po pohopolích pšenici a zítra totéž budu dělat se senem. Na divošce budu točit brusinky. A ještě je třeba šeřík, kvůli nenajedenýmu goliášovi. Mi řekněte - takový prtě a tolik mu toho musím nacpat do krmiva.
    Éčko hotovo, Káčko jen poslední sklizeň.

10. anakonda24

anakonda24 Aktivní autor

Zdravím farmári, tiež hlásim hotovo.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, také mám hotovo, můžu v klidu zítra odpoledne do procesu :)

12. ašada01

ašada01 Titán fóra

I přes lyžovací víkend jsem také dokončila. Teď doháním chybějící plody a rostlinky.

13. malyvul

malyvul Zelenáč fóra

Mne padátka padají moc málo, kdo mi poradí...díky

babina51 tohle ocenil(a).
  14. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj malyvul,

na padátka pestuj dlhorastúce rastliny na najmenších políčkach, vhodné je mať niektorú "dlhodobku" vyšľachtenú v skleníku, čím si môžeš dobu rastu skrátiť. Veľa rád od hráčov nájdeš v tomto vlákne Ako na vypadávatka (klikni).

15. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak od včerejška hotovo, zvládla jsem to i s opercí a ted´rehabilituji, tak je čas ;)

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Od včerejšího večera hotovo. Kolo mne v tom nechalo samotnou, tak se to strašlivě táhlo. Včera už mne to nebavilo, tak jsem dvě sklizně posolila vrtulkami a po dodávkách zbyl jeden klíčící sněhulák. Musela jsem se pochválit jak přesně jsem to spočítala. :)

Jsem ráda že už akce končí, nějak mně celá nebavila. Po vánocích mi došlo nadšení a navíc mám ráda ty s minihrami, tyhle jen o dodávkách jsou prostě jedna dlouhá nuuuda. Ale chápu že někdo zase rád tyhle nekomplikovaný, takže se na to nezlobím, jen to trpně přežiju těšíc se na příští s minihrou. Aspoň že padátka vyskakovala luxusně, myslím že někdy třetí den jsem bez velkého úsilí měla plný počet.

Takže chtělo by se mi říct: sbohem akce Veselý sněhový den, doufám že se dlouho neuvidíme. Ale za oknem to vypadá spíš na shledanou, protože u nás už je od rána bílo a z nebe padá sníh čím dál hustěji a čím dál větší vločky, až i trakaře. A na mysl mi tak stále výrazněji přicházejí Broučci od Karafiáta, a doufám, že se toho opravdového jara letos dočkáme.

17. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja aj bosorka mame hotovo uz davno len cas na forum nebol, dokonca aj Ks bolo aspon trosku mile k nam ;):pxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.