Veselý sněhový den (6.2. - 12.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

Zdravím všechny spolubojovníky.Gratuluji pendolínům,tégévéčkům a ostatním rychlíkům ....musím však poznamenat,že nám ostatním kazíte normy:D,já mám ráda vzrůšo a napnelismus ve hře a rychlá budu úplně někde jindexD. Ale samo,že vám to přejem a těšíme se na další akci a tipování na bednu.Krásný den všem.
    k akci...šněčím se,já tam dolezu

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ráno jsem začala a teď je hotovo, jen to dodávání je dost opruz, vedlejší farma ještě tak 2-3 sklizně ;) a bude také hotovo

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestované už mám a teraz už naháňam padátka.Zajtra do večera by už mohli dopadať,ak nie času mám na ich napadanie ešte dosť:D:D.

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jejda napěstováno by bylo ale 300 pajdátek chybí no nic zítra to dokončím

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

6. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Řada na magickém stonku připravená zítra před sklizní k odkliknutí a pikolka bude do večera, chybí pár sněhových koulí.
    Druhý den po zahájení akce hotovo, to je pro mě úspěch, ale je to tím, že jsem nešetřila SH, nevím, jak jsem k tomu přišla, najednou jsem měla přes 18.000 SH a kde se vzalo, tu se vzalo - vlastním 7 SH obrstromků a při všech těch bonusech to pěkně přibývá.

7. _mysak_

_mysak_ Perspektivní autor

Prosím o radu snažím se pěstovat sněhuláčci a lezu šnečím tempem co dělám špatně poradíte mi někdo aby mi to šlo rychleji děkuji

8. polacka

polacka Baron fóra

Tak hotovo, padátek zbylo 899 a další do konce akce budou.:D

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

_mysak_
    ahoj, vzhledem k tomu, že se pěstuje jen na jedné ploše, tak to jde pomalu. Takže minipole s MJS, sklízet pokud možno bez prostojů.
    Pokud se podaří ulovit nějaký ten bonus na kole štěstí nebo vyškrábnout nějaký bonus ke sklizni v liště (100 - 200%), pak klidně i komfortní pole, samozřejmě se SH a nejlépe pokrátit ještě díky nějaké řadě na magickém stonku. Pokud použiješ SH, tak za použití bílé nevinnosti a vánočky - to ale ve svém levelu a po těch letech už všechno jistě znáš ;)

10. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

pokiaľ nemáš JCčka ani veľa SH len dlhodobky prípadne to špeciálne kapradí.

11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tronaldo
    Tím speciálním kapradím míníš Kapradí (6:00)?
    Nejsem si jist, zdali to vzhledem k době růstu bude mít až tak pozitivní vliv na přísun padátek...

A - koukám, že _mysakovi_ vadí pomalý postup vpřed (ale proč by mělo mít vliv na dobu růstu akční květiny kapradí?)... a jestli ti vadí pomalý postup kvůli padátkům, potom viz můj dotaz tronaldovi55...

12. _mysak_

_mysak_ Perspektivní autor

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Moc děkuji za radu vyzkouším minipolička

Děkuji Vám za rady budu se snažit akce se mi líbí

***sloučeny příspěvky (multipost)

Naposledy upraveno moderátorem: 7/2/25
  13. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

ano. robil som ohľadom toho aj príspevok v sekcii ako na padatka. to bolo vtedy ked som nemal žiadne JCčka. Možno preto, že to je zvláštna rastlina tak to ma iné výsledky oproti iným ktoré som vtedy skušal. hnoj a voda a pada to. Ja som ho sadil keď bola ta akcia s florenovníkmi myslim a pomohlo mi to. teraz už mam JCčka tak mi to je jedno.

ja som myslel, že píše, že ma problem s padátkami.

14. stěby

stěby Polobůh fóra

Mám hotovo :D! Už druhou akci po sobě absolutní nula v bonusech na kole, a tak jsem musel sáhnout do zásob :wuerg:. Ale nechtělo se mi zbytečně plácat SH a vrtule, tak jsem si v klidu dosklízel po 600 sněhuláků z pole dneska.

15. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tedy, tady se nějak rozmohlo fofrování... Já mám nalevo 33 a napravo 36 odškrtnuto. Takže času hafonáro. V zásobníku před 20000 SH, ale ten pazgřivec Ervín nepustil ani +1 na 6h. Tak jsem vyškrábla bonus 100% rostliny, ale vzhledem pracprocesu a nastuzeným dětem není kdy sedět u monitoru a klikat. Sklízím tedy po 4 hodinách +-. Bonusek jsem prodloužila, tak ještě dnes jedna sklizeň( pokud nepadnu za vlast) a zítra ještě určitě 2 a pokud pustím zelené kapky, tak i víc. Uvidím, co holky:sleepy:
    Jinak gratuluji všem těm, což dnes dali svému dílu na frak, a pravdu měl ten. kdo brblal nad klikáním:p

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Akci jedu....Asi ji dám v poklidu celou, mám 2/3 (problém jsou padátka).... bonusů několik, občas jen hledím na jaké úrovni farmička zůstala, co vše jsem měla.
    No a pak .... ty mozkový pochody... xD proč mám tak mrňavý pole? Ráno... je ono se pěstovalo s MJS... večer, ale to se dalo prodloužit... Čím? Hmm, joo Pinky pie... půl hodiny zírám do zásob... musím ho mít... jee, oni ho přejmenovali... no radost...
    Jo a hodně věcí dohledávám na fóru, protože jsem pozapomínala, k čemuže některé dekorace jsou... :oops:
    No a uvítám sousedy.... a teď jdu lovit vše, co mi chybí. Stromy a výběhy....
    Ať se všem daří.

17. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj také se hlásím mezi ty co mají hotovo,ani to nebolelo ,padátka napadala z laskavce a z akčního kvítí.Všem kdo ještě hrají přeji ,aby jim to padalo a hezký zbytek večera.

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

fertig.png
    Tak a můžu jít háčkovat 8)

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No není to k ....smíchu ? o_O-.-

Musel som ešte raz zasiať!!! (zasadiť ? ) :music: Apropo Skali, Ty si mala dnes voľno? Včera si rozpestovala až po mne a nechala si mi len oči pre plač.:cry:

20. Kubovilka1

Kubovilka1 Zelenáč fóra

Dobrý den, jak mám pěstovat ty sněhuláky? Žádné v nabídce sazenic nemám. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.