Veselý Den Sněhuláků! (23.2. - 1.3.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

tak ja som to pokašlala hned na začiatku, ked som si nevšimla že je tam treba orgovan, a ten nemam takže som zbytočne dodavala....nevadí, ideme dalej

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Džejninka73: Ahoj, orgovan, česky šeříkový strom (květ, pokud se nepletu) se dá koupit za krejcary, dáš na něj ponožku nebo plody koupíš na trhu a můžeš pokračovat. Roste na Baha.

Dvě dvojice sněhuláku už mají veselý den, pěstuju dál, to je paráda, že se dodávají i jiné komodity než akční, není to jednotvárné.

Naposledy upraveno: 24/2/23
  3. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

ano ano viem, no nemam ho odomknutý v chrame, tak idem skusiť nazbierať banány :)

4. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Ahoj, tak akci zkusím, můžete prosím napsat, jaká kombinace bude potřeba na Přetahování lanem V + Hopky hop IV + Trefa do černého II, jsem z toho zmatená a nerada bych to udělala špatně.
    Už jsem to našla - příspěvek Šmoulinek: 2- modrá,červená,č 4-červená,,č 7-červená
    hopky skupina č 7-modrá,,č 8 modrá,červená
    Je to prosím tak, děkuji moc

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Zdravím vespolek ... asi jsem trochu mimo, ale k čemu bude dobrá perníková květina, která případně vypadne z bedny :music:

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

kubíkpytlík
    Platilo kdysi v době konání akce!;)
    Jinak mise splněna,čekám na šlechtění!8)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kubíkpytlík - ahoj, květina ti z bedny nevypadne
    bedna s perníkovými květinami.png

8. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

:music: stejně do tý bedny asi nejdu ... ale proč tam není možnost získání nějaké jiné ... je jich v nabídce málo ??? to jsem nějak stále nepobrala :)

moncicak7070 a babička-květa tohle ocenili.
  9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Hezké patulinkové dopolko, tak já jsem zatím skončila u šestky
    Ale musím pochválit a oceňuji animace u hotových sněhuláků, ty se fakt povedly, moc se mi líbí, úplně mě to hodilo do dětství, jak jsme dělali andělíčky ve sněhu nebo cucali rampouchy.... jó to byly časy :inlove:

Gratulka k prvnímu místu :D

Je to jednoduché stačí se jen vyhýbat upgradu Trefa do černého co to jen jde ;)

10. máťochov

máťochov Stará škola

10 sněhuláků stojí, další čekají na šálu. Doufám že sníh zatím neroztaje:).

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kdepak by roztál, naopak má padat ;) 5 a půl hotovo, času moře.

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak hotovo ;)

Screenshot_1.png

13. BigClick

BigClick Expert fóra

A za chvilku splnim aj ukony. Z obchodu zoberem obe Pikolo a PL.
    Pekny den!

14. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak Vy uz mate hotovo a ja som este nezacala :wuerg: Dako nestiham,ale uz mi zacal vikend a tak to hned napravim ;):p Napestovane aj napadane mam ale ci to bude stacit ani srnka netusi xDxDxD ved casu dost :) Slachtenie necham na zajtra,bude za 1sk,kto si pocka ten sa docka ;):pxD

Rychlikom posielam gratulku a nam co ideme osobakom tak nech sa dari dojst do ciela a ziskat to co chce :)
    Pekny vikend prajem :inlove:

15. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Jejda já ještě nezačala. :oops: Gratulka těm co už jsou v cíli.;)

16. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Raděj ani ne, bo mi už pučí půlka zahrady o_OxD.
    Kolo ne/štěstí se rozhodlo že podaruje 100 a 200% do stodoly, tož jsem neodolal a se zpožděním akci jedu taky :D.
    Bigclik, díky za součty akčního a padátek ;).

Akční bude komplet za osm hodin, s padátky to je jiná 67 ks šála a 466 klobouků, ale nic se neděje. Ještě chvíli počkám než dojede zbytek stromů na baha, pak spustím řádky v nebi a už to "pojede" hopem. Na farmě to v pohodě "dosype" vytuněná a opečovaná malina. Šafrán nechám tentokrát u ledu, bo zelené se krátí.... .
    Cíl je jasný: přetahovaná 5 (+55% BZ nepohrdnu), trefu do černého vylepšit co půjde (každá bedna co padne je dobrá), a zbytek na tu poslední dekorku..., jen to nepoguánit :D.

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Sovičko, klidně můžeš vesele šlechtit, akce za 1SK už běží ;)

A abych nebyla úplně mimo vlákno.... padátka na Baha přibývají pomalu, ale strategii zatím neměním, věřím, že by to do konce mělo dopadat ;)
    Taky velká gratulka hotovsonům :)

18. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Tak to tady tak pročítám a vidím ty krásné sněhuláky, byla jsem se podívat, jak jsem na tom s padátky, z laskavce skoro napadáno, na Baha je to slabé, ale když to vynásobím počtem dní do konce akce, tak by to mohlo napadat. Měním názor, večer a zítra budu točit kolem, PL nastřádáno, a to by bylo, abych do středy nenapěstovala akční, rady které upgrady brát a které vynechat mám. Děkuji všem za cenné rady.

19. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no mám všude stromy na baha ale šály nějak nepadají ,mám hotový stupen 5, ted čekám na šály

20. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

[​IMG] Nebýt těch zpropadených padátek na Baha, bylo by to fajn. Dekorace neřeším a jen je škoda, že není řádek. Včera padlo 200%, ale večer tak jsem toho moc nestihla napěstovat. Ranní budíček ve 3:30 mi nějak nedovolil vstát na sklizeň v noci :(. Dneska odpoledne jsem vytočila 100% tak rostliny budou snad brzy.
    Gratuluji všem co mají hotovo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.