Veselý Den Sněhuláků! (23.2. - 1.3.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Veterán fóra

Konečně po delší době padlo 100% na 24hod..Cylindr 262ks.(laskavec),šála 111ks.-samé stromy-juka,ravenala,žakaranda.Přidám pantofle ať to napadá dřív.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

294 cylindry, 143 šály
    Jeden sněhulák bez hlavy, druhý taky + jedna koule těla.

3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Do akce jsem se taky pustila jak jinak stejně na farmě nemám co dělat, všechny úkoly mám hotové tak si pěstuji jen tak co mě napadne taky budu dělat přetahování lanem a hopky hop i když bych chtěla všechny, marně přemýšlím co to je prokletá mince v té bedně.

4. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Taky bych se ráda pustila do akce, ale většinu času mi tam běhá kytka. Furt se to seká.

babina51 tohle ocenil(a).
  5. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,tak já su asik opravdu blbé,jak počítám tak počítám nějak mě to nejde do kope Hopky hop-upgrade a Přetahování lanem-upgrade,,skupina č 8 su všude hopky jak to vyberu když mužu jen 2 slupe vybrat,ha bud belbě kukám nebo su jelen

babina51, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  6. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím.Nějaký divný název akce když v dekoracích není sněhulák :cry:.

babina51 tohle ocenil(a).
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tepui: Proč divný, sněhuláky stavíš, ne?;)
    Edit: V dekoraci Přetahování... sněhuláček je.

Naposledy upraveno: 24/2/23
  8. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak jinák,když chcu přetahování budu brát skupina č 2- modrá,červená,,č 4-červená,,č 7-červená tož to su 4 upgrade.
    hopky skupina č 7-modrá,,č 8 modrá,červená(zelená to asi nejde když jen 2 slupy brát) to su teda 3 upgrade

Je to tak správně když budu brát co mám písané mám to komplet,,děkuji

-Jara05-, bačkora85 a babina51 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ano je to tak správně!;)
    Jelikož se mi nechce aktivovat postřikovače,bude hotovo asi až před 20 hodinou.Pokud nezklame juka v XL provedení!
    Zatím tak: [​IMG] 8)

10. drah_omir

drah_omir Rádoby autor

mmmm
    takže 3 dekorky ktoré sa nedajú vylepšiť ma maximum ani po splnení celej akcie ? :eek:
    neviem kto to vymyslel ale hneď som si spomenul na film "Dumb and Dumber" xD

11. 14087

14087 Dozorce fóra

Ach joo.. já to asi zkusim :p ale jen voda hnuj.. dneska bylo venku fajne a mě ten sněhulák stejně roztaje :D od zejtra v rachotě tak se nepřetrhnu a co stihnu to stihnu.. je mi líto nezačít hah :D

12. olčaML

olčaML Vážený autor

Je to možný , na baharamě mi ze dvou ploch po 20hod. plodin padlo 7ks šály ? Já na to hledím jak na zjevení co to je :cry:. Tak nevím co vlastně zasadit , aby něco napodalo !

dasa1143 tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

olčaML - ahoj, měla jsi tam stromy ?
    U mě z dvacetihodinových stromů ze dvou ploch (bez JC) takto
    šály.png

Edit:
    šály01.png

Naposledy upraveno: 23/2/23
  14. olčaML

olčaML Vážený autor

• Necituj příspěvek, pod který píšeš. Začni psát do nového a dotyčného pouze oslov. Děkuji Skali
    Skali

Diky musím to přehodnotit !

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku (zbytečné zahlcování fóra)

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/23
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak som sa rozhodol,že toto plniť nejdem,dva snehuliaky som postavil,ale celé mi to príde rozhádzané,alebo zvláštne,pestovanie 2 plochy,padátka ďalšie dve plochy a dekorky,no tak to nevymyslíš,to je RT.Nech sa vám darí.

16. máťochov

máťochov Stará škola

Tož zatím tak. Padátka na baha budou na déle ale do úterního večera určo napadají. Pak to sfouknu. Tomu kdo akci jede, ať to padá.

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak já jsem na tom takhle, počítám že z ranní sklizní stromů to bude, a pak to zkusím pomalu a rozvážně plnit, abych se nepřipravil o nějaký upgrade ;)

Screenshot_3.png

18. Huzvinka

Huzvinka Zelenáč fóra

Já se ani nedivím, že nie je záujem sa zúčastniť.Dnes pred polnocou mám z farmy 306 cylindrov /z rostlin/ a 23 šálov z baharmy /zo stromov a zvierat/. V mlyne je spotreba skoro 1:1. Nastavenie padátok je asi zlé!? Stavba snehulákov 5-8 bude tažko splnitelná§

bačkora85, babička-květa a -Jara05- tohle ocenili.
  19. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Hezký večer vespolek, na Baha jsem na tom fakt bídně, nechce se mi věnovat tomu plné dvě plochy, tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu i s omezeným prostorem a nebo to budu muset přehodnotit.... njn, pěkně si to na nás vymysleli, když to padá jen ze stromů a zvěře :p
    Ať se vám daří ;)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak,ani sklizeň juky a následná sklizeň rajčenky nestačila. Chybí ještě 39 padátek.Farma už je v normálu,krom jedný plochy na baha.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.