Veselé záplaty (28.11. - 3.12.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... pestré a veselé záplaty všem :) jsem padátka včera nějak nepočítala, na ploše jenom dlouhé rostlinky a na zvířátka kvůli knoflíkům jsem vůbec nemyslela, ale se mi podařil na kole ne-štěstí celodenní bonus a tak to s SH odsejpalo :p jsem dala dva hangáry plný husiček k tomu a teď šiji záplaty o sto šest xD i když ty nabídky záplat nejsou zrovna ty, co bych chtěla, ale asi

všechny odměny jsou dobré :p .... i když toto by mě vždycky stačilo [​IMG] :p
    Už došly jehle a nitě, ale víkend volný, tak bude čas pravidelně sklízet a to vidím na pohodový, záplatový víkend :p tak ať to všem roste a padá ;)

[​IMG] ..... [​IMG]

2. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Heuréka!Slepé kuře našlo zrno!Přišívám záplaty po všem fňukání,vztekání,používání nepublikovatelných slov a trucování.Všem rádcům děkuji a vyjadřuji nehynoucí vděčnost a dík.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 - hurááá :D Já to věděla, že jsi šikovná, nevzdáš to, popereš se s tím a nakonec zvítězíš :D

Xenie6161, evainfo a jindrasofr tohle ocenili.
  4. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

ZÁplaty se ani nehnou. 1 jde a další už vůbec

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

cipisek53 - ajaj :( Tak než začneme s navigací - předtím to šlo ? - už jsi třeba včera nebo dopoledne něco přišila ? Nebo jsi teprve začala ? Bo abychom vyloučili technický problém ;)

Edit: mrkni na předchozí strany - stranu 7 a 8, dávala jsem tam obrázky pro hráčku vilm4 - měla stejný problém (řekla bych). Třeba ti to pomůže.
    Kukni TADY
    A nebo TADY
    Kdyby se ti nedařilo, tak písni :)

Naposledy upraveno: 29/11/19
    maribeja tohle ocenil(a).
  6. stěby

stěby Hvězda fóra

Dvě sklizně kytek a budu mít počet potřebný na všechny záplaty (zatím 130 ks). Pak budu muset pohonit padátka, protože na nich zatím stojím, padám a nešiju ;). Vivat 100% bonusy do stodoly a pošťouchnutí Apachie1, tak rychle už mi to dlouho nerostlo 8):D.

Apachie1, evainfo a jindrasofr tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak po mnoha letech nemam padatka... no pravda ze na zacatku jsem si jaksi rozjel vsechno jako vzdycky, takze jen kytky... ted jsem dal stromy ale jsem k tomu skeptickej, takze na noc misto akcni dam dlouhodobku, coz jsem nemusel nikdy delat... zda mi nebude chybet naopak zase akcni nevim, nic nepocitam, co bude - to bude... nebo nebude...
    Zatim tedy 76 her, ale dalsi jsou jen 3 za otocku akcni kvuli padatkum...

8. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj farmáři,kytky mám zhruba napěstované,s padátky to je horší,dala jsem stromy a nic moc,tak jsem udělala změnu napůl chlívky a stromy,tak uvidím a na farmu , dlouhodobku ,času je ještě dost a při mém nepravidelném sklízení,si častečně za to mohu sama ,kytky jsem dala díky kapkám,když to nepůjde touto cestou,zkusím jinou nerada se vzdávám,většinou akce dávám ,a bez dotačních košů a podobně ty nekupuji,kolo štěstí ,tak pro mně spíše by se dalo říci kolo neštěstí ,no nic dost fňukání,a ráno znova šup do holin a to by bylo ,abych to z farmy nevymačkala ,teda jedly a nitě,všem farmářům a farmářkám hezký adventní víkend.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz hotovo. Jeste neco semelu rano, ale dal spis nepojedu :p

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jsem za tebe ráda - teprve teď si tu mini hru užiješ ;)

Xenie6161, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  11. libakos

libakos Titán fóra

Dobré ráno,stonek už je funkční,dodělám zbytek napěstovaného akčního a zasadím obr stromy na zásoby.Všem švadlenkám přeji ať bez potíží dokončí.

evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  12. fcelak

fcelak Zelenáč fóra

Tak tato akce je hodně vydařená, nemá cenu ji hodnotit před zahájením, jsem velmi spokojená, jak mi záplaty přibývají, a moc se těším na prosincový kalendář. Každý bodík dobrý a to ostatní jsou prima bonusy.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, neobjeví se mě zelený křížek,abych mohla doplnit záplaty, co s tím?

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jana.zape: nápodobně. Zrestaruju hru a hraju dál. Akorát netuchám, čím to je, PC děda vypucovaný, prohlížeč taky... jak psala některá z našich rádkyň, hraje nás asi moc a seká se to jako Renzův jarmark.

EDIT: přišito 103 záplat, použila jsem pět náhodně odchycených knoflíků na výměnu (když nejsou rifle s hvězdičkama, tak je aspoň SK). Jako na tohle datum za mně dobrý... Hvězdičkových mincí mám 90, tak snad to do konce akce na ty dekorace navíc zalátám.

Naposledy upraveno: 30/11/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  15. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ať s tím dělám neskutečné, stejně se mě zelený křížek neobjeví , takže záplaty mám k ničemu?

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já jsem teprve u 86té záplaty, nějak se mi nedaří to urychlit, včera jsem měla stejný problém, jak tu někteří psali, dnes zatím OK, uvidím, jak to půjde dál, minihra se mi líbí,hlavně, že nemusím dělat záplaty doopravdy, jinak, všem, kdo má hotovo, veliká gratulace a nám ostatním držim paleček, abychom ty záplaty také došili.

matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  17. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Já mám jen jednu záplatu a vypadá to, že už se z místa nehnu? Zelený křížek prostě NESVÍTÍ !!!

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  19. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Přeci nebudu zbytečně čistit pc jen kvůli farmě? Že bych se na to raději úplně nevy.... , mám toho dost , věčně něco nejde a nebo není jak má být , je na čase moji hru už ukončit

Veselka a Jonsdorf tohle ocenili.
  20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No ono holky někdy nestačí jen pucovat.
    Taky je dobré projít PC či bůček a aktualizovat programy.
    Není to v základu vůbec vidět ale programy je nutné aktualizovat.
    Pokud ovšem je PC (bůček) staršího data tak i verze Windows, není už aktualizace možná.
    To mluvím o systémech jako jsou windovs XP i zastaralé "7" či vista.
    Ale...
    I tak je možné systém oživit, to ale musí majitel umět a nebo požádat zkušeného bližního svého...

Naposledy upraveno: 30/11/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.