Veselé záplaty (28.11. - 3.12.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

asi dělám někde chybu ... kde berete ty knoflíky? ;)

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

G.S.: padají jen na hlavní louce ze stromů, stájí, výroben ,-)

Edit: radostí zrovna neskáču, knoflíky nesnáším, ale už jsem přišil 50 záplat ,-)))
    Jsem se tak vyčerpal, že zítra toho moc neudělám ,-).

Naposledy upraveno: 28/11/19
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já mám knoflíky v krabičce v šuplíku :D
    Ty knoflíky jsou fajn, už jsem objevila jejich kouzlo. Jsem z přišívání záplat nadšená, hrozně mě to baví :D

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

K čemu slouží knoflíky jsem pochopil až po shlédnutí videa.Popis na obrázku je krapet zavádějící.o_O
    Jinak zatím se mi mele 110 záplat (+ 6 co jsme dostali):)
    Po další sklizni akční plodiny tam fláknu nějaký chlévy,asi to vyhrajou oranžový ovce a neonový kozy.:)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ze ja se na to radsi nevykaslala v tuhle hodinu :sleepy::oops::sleepy:

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matla: to budeš mít o půlnoci hotovoxD máš tam asi nainstalovaný nějaký magnet.

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, jéj super, už som Ťa chcela ľutovať, načo trčíš v mlyne, a možno darmo sa snažíš, že 2x+100% mám už jaxD, gombíky nevieš, tiež nepotrebuješ faqačko:D;), ale i tak málo padajú, pozbierala som celú hlavnú 23-22 hod.stromov s desiatkami JC, neviem, či ich bude dosť na prešívanie, už mám pohopolia na noc, +1/6 skončili..
    [​IMG] [​IMG]

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmm,to máte dobrý! Mé kolo je nějaký rozbitý!Sem si pomohl do zlatýho slotu 100% rostliným bonusem ke sklizni!o_O Sice se na kole zobrazoval 100% bonus docela často,ale ne a ne padnout.
    Jo a knoflíků mám 21 ks.To je tak,když se ofi čte jedním okem!:wuerg::cry:

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Vabeni nazhaveneho kola se sice nedalo odolat, ale vypadam snad jako uplny cvok? :D Meee-e, nee-e, mam rada svou postel, takze za 20 min. sklidim, kopnu na pole zl. ruzi a plazim norovat :) Rano smer CB, tak doufam, ze me tam nejaka dobra duse necha u kafe sklidit, abych neco vydyndala jeste z te stovky na 24 hod..

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no jo Skali, co bych za to dala, kdybych měla v šuplíčku knoflíky, ale zase to zatracené kolo tam hodilo perly ... i ten jediný koflíček co mám stál jeden floren.

Danka, kdykoliv, i za cenu obětí , když se dají stáje obejít, tak to udělám :)

11. stěby

stěby Hvězda fóra

65 záplat hotovo, jsem spokojený 8). Došly jehly a nitě, musím počkat na ranní sklizeň stromů. Zítra už to půjde výrazně pomaleji, bo nebudou bonusy z KŠ.

12. ašada01

ašada01 Titán fóra

Jestli se mi připsala akční z košíku, nedokážu zjistit, ale 15ks jehel s nití mám stále jen ve stodole a ne ve mlýně, navíc mají protihodnotu jen 60 na rozdíl od napadaných, ty mají 120. Záplata se připsala.
    Jinak 35 záplat čeká, až je přišiju, ale to nebude dřív, jak zítra večer, přes den budu zase jen na mobilu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Skali

ašada01 - akční látkovka se mi připsala - tím si sem jistá na 100%. To ostatní jsem nesledovala.
    Koukám, že ve stodole mám taky ještě i ten prošlý materiál co jim zbyl od minula. Asi se jim nepovedlo ho odebrat - nahlásím to ;)
    Edit: jo, tak nové nám připsali, to staré prošlé nechali
    (se bojí to vzít zpátky asi kvůli molům)

14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mně tam ty záplaty nejdou dávat.Co dělám špatně?Celý den šiju polštářky pro céru a pak tohle.To jsem vážně takový kopyto?

15. Skali

vilm4 - záplatu si chytni za ten konec, který chceš někam připojit a přetáhni ji ke knoflíku uprostřed (začíná se vždy u knoflíku)

vi01.png

Zobrazí se ti políčka, jakými směry ji můžeš upevnit
    vi02.png

Až si vybereš, tak na to políčko, kde chceš mít druhý konec záplaty, klikni a záplata se přišije
    vi03.png

A jdeš pro další záplatu. Chytneš ji, přetáhneš kam potřebuješ, klikneš na políčko, kam ji chceš druhým koncem a je to
    vi04.png

Zkus mrknout na to video ve FAQ ;)

PS: přikládáme k sobě vždy dva stejné vzory/barvy - modrá k modré, hnědá k hnědé...atd...

vi05.png

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Skali-děkuji,všechno jsem udělala podle návodu v zadání i podle tvojí rady,záplat mám fůru ale nejdou mi přetáhnout.Jestli by nepomohlo,kdyby mě někdo přetáhnul přes kebuli,třeba by se mi tam rozsvítilo.Jdu se ještě pokusit.
    Ani se to nehne,nedá se nic dělat.

Batory, petrusena a Skali tohle ocenili.
  17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 - nevzdávej to
    Jak vezmeš záplatu (klikem na myš) a přiložíš ji ke knoflíku (přetažením za stálého držení tlačítka na myši), tak zkus znovu kliknout myší , záplata se ti uloží (klikáš na políčko, kde máš tu bílou "čtyřšipku" - na obrázku v nepovedeném modrém kolečku)
    upload_2019-11-29_0-5-34.png

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Na divoké louce mám stromy a na hlavní jsem teď vysadila první plné políčka akční - mám trošku zpoždění tak snad to dnes stihnu otočit vícekrát - v týdnu nebude tolik času, no uvidíme, kam dojdu, tam dojdu

vilm4
    : zkoušej a zkoušej :) když byly záplaty minule tak jsem s tím bojovala strašně dlouho - říkala jsem si i že na tu akci kašlu, ale pak jsem na to přišla :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak vám povím,že ta švadlenaje pěkná nepořádnice,má na stole takovej binec že pomalu není kam záplaty dávat.Skali nemůžete jí domluvit nebo rovnou dát jednu za uši?xD

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem slátala 46 záplat, něco nám darovali, něco jsem v procesu napěstovala a namlela. Kua ta riflovina se schovává, furt mi to cpe záplaty na bézetka. Že bych pohledala bony? xD Mno, dobrá psovi much, hvězdiček mám zatím 49, snad do konce akce těch potřebných 160 na další dekorace slátám. A du spat ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.