Veselé záplaty (28.11. - 3.12.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Akci s klidnou duší vynechávám. Není o co hrát a stodola a úkoly v družstvu čekají. 8);)

Veselka, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hlavně, že jsou jiné odměny, občas se mi o tom povedeném "Šmyk, šmyk, šmyk" zdává 8)

GordonSargent, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) záplaty to je moje, na obrazovce mi to docela jde, v reálu už je to horší, nebaví mě to a neumím to - ve škole jsem místo na ruční práce chodila s klukama na dílny, to bylo lepší - hřebíčky, šroubečky, kladívka, kleště xD

Trepifajksl, zejdy66 a matlafous123 tohle ocenili.
  4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Jen jsem nějak nepochopil tohle

**stáje a výrobny - nízká; stromy - nízká

Stačilo napsat stáje,výrobny a stromy - nízká,nebo že by tu byl nějaký šotek?:p:p:p

Veselka tohle ocenil(a).
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem :) jako vždy opožděně koukám na info nové akce a ono ejhle žádný přesun na FAO ... no asi to chce vyčistit počítač, či co xD si dělám legraci, ale taky mě to chybí a vždyť to čtu vždy hnedle několikrát. Poprvé kouknu na odměny, ale i tak akci začnu. Podruhé kouknu z čeho co padá, na dodávky a hned si to zkopčím na plochu a potřetí, když si čtu diskuzi a dnes jsem se fakt zasmála na výchovné lekci našich modíků :p se taky polepším. Jinak tato akce se mi líbí, minule se mi docela dařilo skládat svoje odměny a určitě se do ní pustím, i když jsou od minula drobné změny ... no co se dá dělat :p

6. larelay

larelay Analytik fóra

Když by měl být nedejbože chvíli klid, tak se udělá šrumec :) Myslím, že od toho tady ten prostor je a je to úkol modíků a adminů odpovídat. Však nemusí odpovídat hned, nebo dát větší prostor hráčům, ať poradí. Nebo zavést pravidlo, že takové dotazy půjdou do těch sekcí k tomu určených.
    Ale jinak, prostě každý je jiný. Někdo fakt nečte a raději se zeptá - proč ne, to je velmi efektivní strategie. Někdo čte a stejně to nepobere, já třeba často :) No tak se zeptá, však líná pusa... a zeptá se, neprojede pár stran. Taky efektivní. A co teprve takoví dyslektici, těm to čtení FAQ fakt nezávidím. Ale když jsme prostě my, Češi. Nechám si tentokrát svoje moudra, jen mne fakt bývá někdy smutno z toho, jak se úplně vytrácí mezi lidma zájem o druhého, chvilku se zastavit, snažit se kouknout na to pohledem druhého, nesoudit... ale jen rychle řešit a frčet si v tom svém dál. No jo a tak není to všude a u všech.
    Každopádně si fakt myslím, že od toho tu diskuse je a i modíci, admini. Jestli si v tom zavedou pro ně lepší systém, proč ne. Věřím, že sem občas fakt zabrousí hráč, sebere odvahu, zeptá se na něco, s čím si fakt neví rady, i když četl, sice nepročte diskusi, nebo pročte, ale stejně chce odpověď, pro sebe... a slyšet jen - už zase, přečti si zpátky dvě strany... reaguje se na ty, co se ptají, tak, jako by to byl pořád stejný člověk. Chápu, vadí některým číst ty dotazy, když byly zodpovězeny - tak tu frustraci vyliju na toho chudáka a sepsu ho na dvě doby. Tak jo, možná se uleví, ale možná je na té druhé straně člověk, co už tak je dost vystresovaný, fakt sebral odvahu a jde se zeptat a dostane ránu po hlavě :) No tak nevím, no... Tady přece nikoho nevychováte, je to plýtvání energií :)
    A akci - nečtu, když nebudu vědět, tak se třeba zeptám :) Ale byla to pěkná akce, tak se těším, že budeme dělat s malým patchwork :) A možná už bychom u toho konečně mohli dát dokupy i seznam pro Ježíška :)

7. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

FAQ čtu vždycky, to je moje první a pak mám po celou dobu akce tu stránku otevřenou a průběžně se tam chodím dívat, abych se ujistila, že to dělám správně a zjistila, jak si stojím. Ale neexistence FAQ není důvodem, proč do toho nejdu - je to fakt nezajímavé a odměny taky. Výsledek není úměrný vynaloženému úsilí.

Veselka, Květa54 a evainfo tohle ocenili.
  8. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

larelay: musím souhlasit. Dělám dlouhodobě úplně všechny úkoly. Sleduji FAQ akcí, abych mohla plánovat činnost na farmě i na baha. Takřka ale již naopak nečtu diskuze, vyjma okamžiků, kdy hledám upřesnění. "Díky" některým hráčům, kteří se skutečně dokáží podělit o svůj um. Jinak je zajímavé, že někteří to tu mají jako zábavu a směle konverzují mimo téma a nikdo je neokřikne, protože si na ně netroufne. K tomu se hodí někdo na první pohled vyděšený, kdo nemá přehled. Proto sem nerada chodím, nemám ráda ten despekt k začátečníkům nebo těm méně zdatným. Borci zapomněli, že také nevěděli. Akorát že my dlouhodobě hrající jsme měli možnost novinky vstřebávat postupně a ti noví to dostávají najednou.
    Přeji všem hezkou hru, více pozornosti při čtení a více tolerance pro chyby druhých :)

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

FAQ čtu vždycky několikrát a vždycky jsem z něj daněk,proto se potom ptám. Myslím si, že nejsem sama.:p;)
    Budu hrát jako vždycky, kam se dostanu uvidím na konci:)

evainfo, Květa54 a larelay tohle ocenili.
  10. 30kvido

30kvido Pisálek fóra

Děkuji za FAQ, které čtu vždy,.... jednou, dvakrát, třikrát, pak podiskutuji se sousedkou, něco pochopím já, něco ona a pak jdu sem a čekám, kdo mi to svým příspěvkem vysvětlí dočista...takže za mně děkuji za FAQ i za tuto diskuzi...

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

xDxDxDtak k tomu se už nedá nic napsat:cry:
    Akci samozřejmě začnu, protože mě obrázky baví a hru neberu vážně :) FAQ jen přelítnu očima, pro mě být nemusí ;)

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sirchose

Takhle je to správně, žádný šotek neřádil, nevidím nic špatného na tom, že je popsáno, jaká šance je, z jaké komodity nastavena. I když v tuto chvíli je to nastaveno stejně.

Fajn hru pezt

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

doplněno - díky za "nakopnutí"

maribeja a Peto121 tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Pitrýsku, vem ji vážně, tentokrát se upěstuješ a pak nevyspíš xD Po patnácti mincích za jednoho si budeš moct pětkrát koupit každého z běžných pomocníků na celý den ;) Akorát stavitel, pomocník v tulidomku a na stonku jsou za dvacku.

Naposledy upraveno: 27/11/19
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O: já začnu, ale kde skončím nevím xD, no právě, pomocníky jsem jedním okem zahlédl tak není co řešit, vesele jen vesele se bude pěstovat :D už nemám ani jeden kupón.

evainfo, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Na hlavní i divokou jsem dala stáje doplněné stromy, aby napadalo i něco modrých knoflíků. Po začátku akce dám na hlavní akční a divošku nechám tak. Uvidím, jak budou špulky padat, když tak zkusím na divošce stromy.
    Nepamatuji si, že bych záplaty už dělala, tak jsem se asi někde toulala.

17. Y_n_O

ašada01, ano, toulala a okukovala losy... akce byla v srpnu.

Já jsem nic neměnila, dala jsem na hlavní i divošku dlouhodobky, stromy na okrajích mám pořád, na mýtině neustále stojí nějaké množírny zvěře, produktů a velkokapaciťáky.

maribeja, ašada01 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

ašada01 Proc staje, ktere zabiraji vic mista jako entita na padatko, kdyz to pada ze stromu a staji stejnou merou?
    jehla a nit: stáje a výrobny - vysoká; stromy - vysoká
    nahradni knoflik: stáje a výrobny - nízká; stromy - nízká

EDIT: Jj, bylo to dneska lehce chaoticke ;)

Naposledy upraveno: 27/11/19
  19. ašada01

ašada01 Titán fóra

Matlafous máš pravdu, brala jsem to podle hlavní. Tak zítra vysadím na divošce stromy.
    Faq jsem četla také vícekrát, ale jen se mi to díky tomu vše pomotalo.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;)tady je zase sranda a to ještě akce nezačalaxD Původně jsem měla v plánu se zeptat co je FAQ xDxD No nebudu dráždit kobru bosou nohou. Každopádně, já to čtu i několikrát za sebou, to ovšem nevylučuje fakt, že to ne vždy pochopímxDVětšinou to funguje, jako s dálkovým ovladačem u televize - náhoda - omyl xDPři posledním sešívání jsem pojala dojem, že to mám rozbitý, než jsem přišla na ten fígl, aby to tam zůstalo. Položit to nebyl problém, ale pokaždé mi to zase frnklo zpátky xD Myslím, že se o víkendu budu věnovat normálnímu šití, to mi jde přeci jen o hodně lépe, ale držím palce všem švadlenkám :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.