Veselé záplaty (22.8. - 28.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143, pisni na herní podporu, kolegyňka ti určitě pomůže a poradí. Tady na fórum bys musela dát screen, abychom ti byli schopni poradit ;)

EDIT: a ano na předměty (překážky v podobě knoflíků, zapínacích špendlíků,jehel,....) záplaty položit nejdou

larelay tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nejde, proto to jsou překážky. A ty nemáš odehranou žádnou minihru nebo jen rozehranou?
    Čapni záplatu a polož ji k velkému knoflíku. Pak chytni další se stejnou barvou (křížem za barvu, kterou máš na ploše) a přidej ji k ní. Ten kříž musí být k políčku na látce ne na druhém. Potvrď, klikni na zelenou fajfku uprostřed záplaty a tím zůstane na ploše. Pokud je tam překážka, otočí se. Takhle polož čtyři záplaty a máš odehráno. Nebo můžeš pokračovat na látce dál v kombinacích. Např. čím víc modrých u sebe (skládat jako domino) tím víc mincí. Další barvy jsou jiné odměny.
    Vždy první záplatu položit ke knoflíku (jinam nejde) a další podle možností barev (odměn) jdou dát i na jiná volná políčka.

Naposledy upraveno: 23/8/19
    Trepifajksl, jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143: Dovolím si doplnit kolegu Pitrýska - prvně si odklikej všechny tři nabídky, ať víš, co máš k dispozici. Pak čapni záplatu za horní nebo dolní konec, kam chceš přidat ke knoflíku; potom už pokaždé za horní nebo spodní, podle barvy, kam potřebuješ přiložit. Pak projdeš i přes překážku, protože záplata se otočí (to i u první nabídky u knoflíku; nabídne se ti červený čtvereček, stačí přejet myší - neklikat, pak jen zatržítko). Když není pokračování, stačí kliknout na zelené zatržítko uprostřed záplaty a kostka se uloží. Pokud je místa dost (a nezapomenu si odklikat novou nabídku, ať vím, co můžu skládat), vždycky se cesta najde.
    Času dost, to nějak uklikáš, nakonec :)

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zatím asi nejhorší plátno. Holky nad tím strávily asi 20 minut a ještě si rozložení kreslily na papírek.
    Vůbec nechápu k čemu takové rozložení je a proč tam musí zůsta tolik prázdného místa.
    Vždyť to nedává vůbec smysl. Tohle je asi nejdivnější minihra která tady byla.

Když se na některé ty plátna dívám a vidím kolik místa je tam úplně zbytečně prázdných, musím se zeptat jestli by nebylo lepší prostě jen namlet plátna, a nechat systém aby to sám proměnil na ty odměny. Pokud je dodávání pláten náhodné (myslím to co se oběví v boční liště) tak poptom nechápu proč se má ještě někdo mordovat s evidentně nesmyslným pokládáním které ani nejdeš využít smysluplně.
    Tak jak mě to ze začátku docela zaujalo, tak čím déle se na holky dívám jak to nejde poskládat nějak logicky, tím méně se mi tahle minihra líbí.

Honzulka05, mituli a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Bezejmenný, tvoje holky jsou detailistky. Stačí položit čtyři záplaty, co jsou kompatibilní. Není potřeba plnit celou plochu, tudíž jsi ani nemusel kupovat ten koš. Jde o počet položených sešívacích kostek...
    Na hvězdičkové mince je riflovina, zbytek by mi byl šumák...

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Okej. Hned jim oznámím že to dělají blbě a že na to mají kašlat

7. Pitrýsek47

Jasně, jak už tu bylo psáno, buď přemýšlíš a máš víc odměn nebo flákneš 4 záplaty nebo víc bez ladu a skladu a jedeš pro stonek ,-)) odměny neřešíš, nějaká padne.
    Jedině ještě mince jak píše Mistrová na nákup v obchodě.

A dasa1143 už spí ,-)).

8. Y_n_O

Přesně, Pitrýsku, cesty k úspěchu jsou různé a každý za úspěch považuje něco jiného... 8)

GordonSargent, DANKA722 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

ahooojky :) Tak mne se to zase libi,dokonce jsem poskladala cele platno o))))) jde to jak po masle kdyz jsem prisla na to jak tam dostat zaplaty :)

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zalátáno 520 záplat,zatím získáno 477 hvězdičkových mincí +25 v rozehrané hře.:)

11. Pitrýsek47

kaolín, ty jsi asi vyšíval celou noc ,-))) z obchodu jsem vyzvedl podivuhodnost v podobě manty, ale kdeže jen slon červený, panda červená a mořský poník. Teď jdu po kupónech jak jinak ,-).

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sviť měsíčku sviť,
    ať mi šije nit!8)
    Zatím 529 ks !!

13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, odvolávám svou neúčast, protože jsem si cvičně zkusila pár her a hra se mi líbí!!! Je úplně z jiného soudku
    Pěstuju akční, abych si jen zahrála, pobavila se a trochu rozhýbala šedou kůru mozkovou...
    Fakt se mi to nakonec líbí!!! Odměny a stonek neřeším. Tady mi trochu sněžilo ;)

[​IMG] [​IMG]

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak bonus na kytku nepada, takze se plouzim jak bych cekal a je to 131 zaplat a jedna rozehrana - takova bludistovka co udelam tak tri shodne... ale do krize jsem dal mincovni, tak uz je jich z kousku 13 a to jeste cekam az namelu dalsich 52 zaplat...
    Nerikam ze mi to nebavi, ale nejak to neni zrovna moje predstava zabavnosti, nicmene byly tu o hodne horsi minihry co staly mnohem vic casu, takze dobry... akorat vcera i dnes mi nevychazi sklizne, mam moc pestovani ne-akcni kytky a to je skoda...

Honzulka05, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  15. enkeli

enkeli Pisálek fóra

Minihra je bezva. Hlavně si může každý vybrat po jakých odměnách jít - já doplňuju stav hvězdiček.

jindrasofr, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  16. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Jde to jako po másle a baví mě to čím dál víc. Jdu po *mincích a růžových puntíkách, tak přemýšlím a kombinuju až se mi z mozkovny kouří xD Zatím se mi podařilo nakombinovat nejvíc asi 37 *mincí. Na to, že akce jede 45 hodin je položených 306 záplat bezva výsledek.

17. jana895

jana895 Perspektivní autor

Jde to dobře,mám 255 záplat.Měla bych dotaz zda se dekorace jackův dárek sklidí kombajnem nebo ji můžu odkliknout ručně až ji budu potřebovat.

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jana895, Jackův dárek klasickým kombajnem nesklidíš ( ale pozor na kombajn na mazlíky ;) )

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  19. immortal67

immortal67 Expert fóra

Nechápu proč některý záplaty k sobě nejdou to je pak těžký.zatím jsem asi po 65 hrách nepochopil o co jde

20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj immortal67,

je potřeba skládat k sobě záplaty se stejným motivem nebo barvou, podívej se na instruktážní video - KUK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.