Velký bouřlivý banket (15.1. - 21.1.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evinana

evinana Baron fóra

A zase máme 2x dekoraci Polévkové překvapení. Tu už máme myslím z akce Hadí oči a už se to jednou stalo při akci Velká honička IV a pak byla dodatečně přejmenovaná na Polévka s překvapením. Bude se i tentokrát přejmenovávat?

Edit: pezt super, děkuji

Naposledy upraveno: 16/1/26
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana

Víme o tom, již jsem na to zakládal požadavek na přejmenování, dali jsme tam "Gulášové překvapení"

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já ani nepouštěla Jacky, tedy na vedlejší farmě, na hlavní jednoho, ;) na vedlejší jsem měla 2x 100% na hlavní jen jednou 100%, asi bylo i nějaké to +1, pár jich padlo, ale nezjišťovala jsem na co, přesně jak dal obrázek Kaolín, jen o minutu delší čas a šlo to rychle, takové akce dělám ráda, žádná minihra, jen napěstovat, semlít a dodat a finito

4. 14087

14087 Titán fóra

Já kolabuju na pajdátkách :p opět, ale už mi nezbývá moc doplnit, na noc dám něco na dlouho ;)

5. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Tradááááá [​IMG] h o t o v o , konec , ....
    .... polévky "dovařeny" , hostina může začít[​IMG]

7. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Zdravím, já jsem překoukla 10tou dodávku, tak dnes doufám dopěstuji a dodělám. To se stane tak když čtu letem světem a nepodívám se na výpočty Dinoalesa. Včera jsem byla celé odpoledne mimo a ještě ke všemu rozbila přítelovo auto!!! Zasekla se ruční brzda. Ale ani se nezlobil. Hotovsům gratuluji a pomalíci bojujte, času dost.

Tak ještě na 5 kousků nasbírám padátka a mám hotovo. Do zítra rána to doufám napadá.

Naposledy upraveno: 17/1/26
  8. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hotovo ještě nemám. Napěstovaná kratší plodina a delší mi chybí cca 4 otočky. Pak dosbírat příbory.

9. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Hotovo, hurá. Tak ještě farmu do normálu a mám na zbytek akce volno. Takové rychlé akce mám ráda.
    Proti vánoční taková pohodička :)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Taky hotovo, škoda že není řádek.:pxD
    Všem přeji úspěšné dokončení času je ještě dost:)

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také mám hotovo.Takové klidné akce mám ráda.

12. karbar

karbar Veterán fóra

Gratuluji všem, co mají již hotovo.
    Mne to tentokrát nějako trvá.
    Kolo štěstí, no spíše neštěstí je na mne trochu zlé.
    Bonusy nechám spíše na nějakou těžší akci.
    Je čas a do konce akce napěstuji, to co je potřeba.

13. olčaML

olčaML Expert fóra

Hotovo ! Bylo to lepší než jsem myslela . Kolo štěstí mě taky trochu pomohlo !:D

14. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já jsem zatím jakž takž v půlce, skončil jsem přesně před kartami :cry:

Teď se budu muset pěkně snažit, abych to dodělal jestli se chci zapojit do narozeninové akce

15. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj,

já mám hotovo konečně ;), kolo nic nedalo tak jsem si pomáhala jen jeden a půl dne bonusy do slotů a SH ;)

Tak ať se podaří dokončit všem co se do akce pustili ;)
    Pěkný zbytek neděle :)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ještě potřebuju tři a půl tisíce toho akčního plevele keřovitého. Pak to sfouknu naráz. Snad :)

17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Komplet hotovo. KŠ mi dalo 100 % (na rychlotočení). S padátky také nebyl až takový problém. Jen jsem nechtěla plýtvat SH na otočku dlouhodobek (holt škrt). Polévky navařeny a dodány.
    Hotovsům gratuluji, bojoviníkům držím palce, ať zdárně dopěstují.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dopěstováno, dochytáno, namleto, dodáno, hotovo. A mám zase možnost se nerušeně věnovat nepřetržitému pracovnímu procesu...
    Gratuluji hotovsonům a ostatním držím pěsti pro štěstí. Vehikl se na mne vysesouval, pěstovala jsem na pohopolích s SH a vrtulkama, ke konci obou plodin jen na velkých s SH a vrtulkama, aby vyšly počty :)

Naposledy upraveno: 20/1/26
  19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak už jsem se tedy taky konečně dobelhal do konce, ale bylo to o nervy

Teď už jen vyhlížet narozeniny a (podle mého špatného pocitu) možná prší, pexeso nebo tak něco

20. ašada01

ašada01 Titán fóra

Na horách jsem sklízela jen ráno a večer, tak se to trochu táhlo, ale přesto jsem šťastně dokončila.
    Poslední dobou mi na mobilu hra padá, stále musím restartovat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.