Velký bouřlivý banket (15.1. - 21.1.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj PampusikLenusik,

akcie sa väčšine hráčov podarí skončiť skôr ako sú nastavené, v predchádzajúcej bol čas natiahnutý, aby každý, kto chce, stihol, po sviatkoch, dovolenkách.

a taktiež veríme, že čas konca akcií o 22:00 vyhovuje.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj andrisek1998

To jako vážně ???

3. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

No počkej pezte, máš snad něco proti xD
    Ne vážně, tak to určitě nebylo myšleno, spíš jen tak, že je kratší a někomu se v tom pak lépe orientuje ;)
    Velké díky za vaše přehledy a návody a vůbec celkově za vaší práci, jinak bychom byli namydlení všichni :)

4. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

ahoj Vanda. Máš pravdu, no ja radšej spánok ako hru :D :D takže mi akcie väčšinou trvajú dlho. dnes som skončila o 15. je super, že akcia trvá do 22. no keď hneď na druhý deň niečo začína, je to pre mňa veľa. žiaden oddych.
    tak si ešte rozmyslím, do zajtra, či začnem :) na noc nahodím niečo dlhé a uvidím ako sa na to vyspím :D :D a či kolo bude spolupracovať :D

5. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Do akce jdu. Příprava již na polích proběhla.

Děkuji dinoalesi a kaolín11 za výpočty.

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

PampusikLenusik,

veď si oddýchni, je to hra, ktorá má vyplniť voľný čas, a pokiaľ tu bude, a akcie budú každý týždeň je fajn, každý si niečo nájde, o nič neprídeš, obrázkov je stále dosť.

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak jsem si říkal, že odpoledne půjdu a zasadím laskavec a co?
    Hádáte správně, zapomněl jsem :cry:.

Takže teď jsem v rychlosti hodil na divošku laskavec a uvidíme, kolik toho spadne.

Na hlavní mám rostliny typu červená řepa xD:p
    a tak podobně

Ale akce bude zachvili hotová, když je toho potřeba jen trochu

8. 14087

14087 Titán fóra

Moc děkuji dinoalesi a Madulka_cz za přání, asi jste na mne vážně myslely :).. líbila jsem se, ale ještě to nemám definýto v kapse :D..
    V pátek čekám telefon.. :) tak se budu modlit :)

Jinak teda jako pezt uznej, že to má dinoalesi moc pěkný vždycky ;) a ty jsi taky šikovný :D, co bychom si tu bez tebe počali.. nooo;):pxD

9. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Do akce se pustím,ta naše zlatá dinoalesi,nám to vždy vypočítá a toho já si hodně vážím,děkuji mockrát a přeji všem, at se akce podaří :):):)

10. libakos

libakos Titán fóra

Všem kteří se podílejí na přehlednosti u akcí moc děkuji,přesto dinoalesi patří můj největší dík.Občas mi už některé věci dochází později.Akce fajn,dekorky se hodíxD

11. Lea1989

Lea1989 Pisálek fóra

Akce se mi líbí, dekorky taky a množství je tak akorát...takže jdu do toho a přeju Vám, ať se daří :)

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..hotovo, bobri vedľa tiež, dám si na chvíľu oddych:D

Nech sa vám darí;)

13. Freya

Freya Pisálek fóra

Zdravím všechny, ať se vám daří. Taky děkuji za výpočty.
    Danka722 - Hotovo??:eek::eek: Mám se, koukám, ještě hodně co učit :D. Já teprve teď došla z práce:cry:

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

15. evinana

evinana Baron fóra

Hotovo a farma jde do normálu. Rychlé akce mám raději. Ať se všem daří ;)

16. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Dnes končím takto :)
    Zítra to dorazím ;)

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za necelé 3 hoďky napěstováno, semleto a hotovo, pustila jsem se do toho až dnes ráno ;)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To fakt nechápu ale posílám gratulku. Já jsem sotva v polovině.:):sleepy:

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pokud hraješ nějakej ten pátek a máš 3 řádky na zvýšení účinnosti SH,dostaneš se na čas pěstování akční plodiny kolem 20-25 minut! K tomu třeba zatočíš kolem,použiješ nějakej bonus do slotů,aktivuješ jacky,povoláš Zuzanu a je za chvíli hotovo!Do časů se mi zamotala ještě jedna dekorace,ale to už nemá takový vliv.Výsledný čas je asi o minutu kratší!
    Osobně ještě hotovo nemám,asi až další sklizeň! Na tuhle akci zbytečně jacky neplýtvám.Jedu s SH a zuzanou a jedním bonusem +1 na 6 hod z kola.
    Časy akčních plodin se třemi řádky na SH,dekorací Zdravíčko,s vodou ,hnojem a SH
    Tož tak!:)

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

velký bouřlivý banket.png

Tož tak :p
    A můžu jít do roboty :eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.