Velké zatmění (6.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

A je to tam. ;)

2. Ajta.F

Ajta.F Zelenáč fóra

splnila jsem úkol a mám zablokovaný Fík ovník smokvon co mám dělat?

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ajta.F máš smokvoň aktivovanou v chrámu? Bez aktivace nemůžeš strom vysadit. Fík smokvoň je v druhé místnosti.:)

-Kuteno-, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ajta.F pro možnost vysadit strom Fíkovník smokvoň je potřeba ho aktivovat za 8 Zlatých banánů ve 2. místnosti Starověkého opičího chrámu.

EDIT: tak Gordonka byla rychlejší ;)

DANKA722 a GordonSargent tohle ocenili.
  5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Ajta.F: Zdravím, taky jsem Fík Smokvoně neměl aktivovaný. Uděláš to v Opičím chrámu. Je to druhá místnost poslední strom. Aktivace za 8 Zlatých banánů.

[​IMG] [​IMG]

Jinak už se blížím do finiše. Ještě cca 3000 akčních kytek. Padátka už jsou napadaná.

EDIT: Safra, tak je to aspoň s obrázkama. 8)

Hezkou hru...

Naposledy upraveno: 13/9/18
  6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja mam dneska nechtenou pauzu, nemam aktivovany papyrus,
    tak zase az zitra

Honzulka05, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Skoro jsem se leknul ze mi nestaci 9482 kytky ale druhy prepocet uz vysel :)
    Smaragdu mam na rozdavani, 1272 kusu, to je uz v pohode kdyz nepestuju akcni :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) zlaté sluneční hodiny ... či zlatý stroj, jsou v chodu a honem jsem šla kouknout na košťata kolik jich je, když jsem je teď zanedbávala. To sem si myslela, že ještě nějaká chybí ... to zítra zasadím, ať se mi poslední den zase nezatmí, jako u ananasu xD Zato smaragdů je tolik, že mi všechny opičky na baha začínají svítit jako svatojánské mušky :D. Tak držím palečky těm, kdo pěstuje do budoucích dodávek a prima zbytek večera ;)

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

martina19751, nejaké banány nájdeš v Hale (česi v Družstve), skús pozrieť;), veľa TBZ a banánov je v úlohách za sklady (výrobne, zverinec, arboretum)...;)

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak po leknutí
    Tassadar11,že má málo kytky,jsem šla také počítat a při tom jsem zjistila,že úkol jsem dnes splnila,vlastně jako každý den,zatmění je už 2 den u mazlíků,hned v VI jsem ho tam dala,dnes také a stále tam mám-zlatý I neměla už by tam být II ? Nebo se mi něco nepřipsalo?
    Ale to by mě přece nepustilo na mazlíky,hned jak to v úterý DANKA722 napsala. A jinde u vázičky také nejsou už žádné upgrady. Stalo se vám to také někomu,že jste přišly o bodík? Nebo mám napsat na podporu? Děkuji za odpověď komukoliv;)

evainfo, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

marketka47: čtu ve vedlejším okně první stránku a počítám: 6. 9. darovaný základ železnorudný I a první vylepšení - železnorudný II. 7. 9. druhé vylepšení - měděný I. 8. 9. třetí vylepšení - měděný II. 9. 9. čtvrté vylepšení - bronzový I. 10. 9. páté vylepšení - bronzový II. 11. 9. šesté vylepšení - mosazný I. 12. 9. sedmé vylepšení - mosazný II. 13. 9. osmé vylepšení - zlatý I. Je to dobře :) Dnes 14. 9. dostaneme zlatý II, 15. 9. Stroj proti konci světa I a 16. 9. Stroj proti konci světa II. 17. 9. akce končí, kdo bude dokončovat až sedmnáctého, hraje o vylepšení ze 16. 9.

Naposledy upraveno: 14/9/18
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

marketka47 - já mám toto (nic jsem nevynechala)

evainfo, Honzulka05 a mituli tohle ocenili.
  13. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Nic jsem nevynechala a myslím, že nemám jeden upgrade továrny. Mám minitovárnu 3 a myslím, že má být č.4. Tak nevím. V dekorkách upgrade nemám.

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

sedlackabuzkova - ahoj, já mám minitovárnu 7, myslím si, že jsem také nic nevynechala, až na to, že jsem nekupovala žádné upragy za floreny, jinak sluneční stroj mám také zlatý I.,

evainfo tohle ocenil(a).
  15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky a hezký upršený den.
    Skali taky tam mám Sluneční stroj-zlatý-I 1600 BZ ? kolik těch bodů má vlastně být Zmátlo mě asi toto.[​IMG]
    Tak jsem začala počítat a pročítat a asi mě zmátlo toto:
    Každopádně jsem ráda,že bych získala všechny;) Ale co je potom toto:

evainfo, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

marketka47:
    Počítej: I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI ... inu, to jsou ty římské číslice...;)

17. satelit

satelit Hvězda fóra

A jdem se věnovat Ingrid. ;)

18. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud potřebuješ něco do svého příspěvku dopsat, použij u něho tlačítko "upravit". Skali
    Mám taky jedno velké zatmění:oops:, kde seženu prosím delfínice na splnění úkolu č. IX v družstvu ?

Juuuj, děkuji, už se mi rozsvítilo :cry:, našla jsem za banány jsou :p

Naposledy upraveno moderátorem: 14/9/18
    evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

slepka1
    Nepiš více příspěvků pod sebe. Potřebuješ-li něco dopsat, použij tlačítko upravit, příspěvek se otevře a můžeš tam dopsat, co potřebuješ.
    Příspěvky jsem ti sloučila.

marketka47 - v tuhle chvíli máme (můžeme mít) Sluneční stroj − zlatý II
    co 9:00 hod. 1400 BZ/TBZ a bonus + 20 % BZ a TBZ ze sklizně po dobu 2 hod...
    Bodů mi dává víc (nové runy na stromě moudrosti, mazlíci, řádky na fazoli, věnec a velikonočka...:D)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skali,Aha,děkuji za vysvětlení,mám už ten Sluneční stroj_zlatý II a mám na něm 6580 bodů;)

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.