Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

sýrové tajemství hotovo, stonek stonkuje

spuntka, babina51 a sisinka tohle ocenili.
  2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Kdybych nakonec včera trochu nešlechtila, tak jsem to nestihla, protože se to dlouho mele....a ve výsledku mám nyní úplně zbytečně 90lup....po ranní poloviční sklizni.....

Kdybych měla akci oznámkovat tak 4 a 5 to není jen díky uždubování těch SK byla by to 5.

Ikebara77 a babina51 tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

ldivacka tohle ocenil(a).
  4. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

tak u mě nesplněno.... lupy nepadaly a ani včerejší šlechtění nestačilo... chybí mi 150 lup:D děs a hrůza. takže jsem bez jedné dekorky:(

5. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ještě stihneme vyzvednout i poslední dekorku ,,zastavte zloděje sýra,, . Tak pokud někomu schází, ozvěte se prosím holoubkem:) Ostatní dvě dekorky už jsou zadané. Jsem moc ráda, že se holky rozhodly pomoct, když jsme zjistily, že stonek nedáme :) Pěkný den ;)

6. šmakkolačik

šmakkolačik Pisálek fóra

ja tiež nesplním, keby bolo predĺženie o 1 deň tak by to myslím si viacerým pomohlo k splneniu akcie. Ale čo už život ide ďalej. pekný deň prajem všetkým.

7. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Stonek mám dodělaný lupy navíc 283 a saze 1200 škoda že nejdou poslat někomu komu chybí. Uždibování je fajn

ldivacka a Lyzarka tohle ocenili.
  8. milostivas

milostivas Znalec fóra

U mě taky od včera hotovo..i když lupy opravdu padaly bídně..nakonec jsem akční pěstila na baha a na farmě krom mýtiny jen přes den a na noc dávala šafrán,to aspoň trochu lup naskákalo. Z každé sklizně jsem umlela na co bylo a zbytek investovala do SK...Nakonec to klaplo,stonek stonkuje a pár stovek SK jsem taky nachamulila :) Takže akce nebyla špatná

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Je mi líto, že některým hráčům nenapadalo dost lup.

Protože jsem si chtěl ověřit, jak jsem na tom já (pochopitelně splněno), mrknul jsem se na celkový počet mnou dosažených lup (1435) a podělil ho koeficientem 1,15, abych kompenzoval příspěvek svých 3 JC (každý zvyšuje pravděpodobnost vyskočení o 5%).
    Dospěl jsem k výsledku 1247 lup > požadované množství 1100 lup (na každý detektivní nástroj bylo třeba 11 lup).

Takže buď je to tím, že mám prostě více štěstí na vyskakovátka, nebo je příspěvek JC vyšší (a pozor - po dosažení potřebného množství lup jsem se na používání JC pochopitelně vybod, takže by jich asi mohlo být i víc) nebo to závisí zejména na počtu sklízených entit (4 políčka 1x1 s rostlinou o nějakém času zrání dávají větší šanci na vyskočení než jedno políčko 2x2 či stáj se stejnou dobou růstu).

Každý z nás by měl s tímto počítat.

Já během vyskakovacích akcí důsledně jedu na malých políčkách s výjimkou trvale osazených obr stromů, ze kterých mám ovšem jistotu vyskočení jednoho padátka. A když k tomu připočtu možnost si přilepšit k získanému počtu lup šlechtěním (pravda 1 lupa = 2 SK), pak pouze ti, kteří neměli dostatečné zásoby SK nebo je nechtěli rozpustit mimo šlechticí akci, mohou naříkat (na nepřízeň osudu?).

A ještě malá poznámka:
    Samozřejmě mám aktivované zcela všechny plochy na Baha a navíc Legendu na Stromě moudrosti na maximu (30/30), takže jak počet políček tak i šanci na vypadávání mám na maximu. Chápu tedy, že někdo bez legendy alespoň 27-28/30 nebo bez Deštného pralesa může mít určité problémy. Ovšem i my "matadoři" jsme začínali a museli se s tím popasovat.

Hlavy vzhůru!
    Vždyť RT nám dává pravidelně různé možnosti, jak dosáhnout na herní prvky, kterých jsme z různých příčin během předchozího hraní nemohli dosáhnout, ať již akce O&D nebo různé "výprodeje".

Tak ať nám to všem pěkně padá během nějaké další vyskakovací akce!

10. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Všechna pole mám odfajfkované, ale dekorace S jak sýr nemám...Tak nevím, kde jsem udělala chybu :-(

burds tohle ocenil(a).
  11. pajda361

Ahoj Veronika82,

zkus to ještě jednou zkontrolovat a pokud je opravdu někde něco špatně napiš na herní podporu, ale moc to neodkládej.
    Jak kontaktovat herní podporu?

12. krtek241

krtek241 Zelenáč fóra

tentokrát akce nedodělaná lupa ok ale zase chybí saze prostě pech ale život jde dál jsou horší věci gratulka všem ušpěšným

13. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Zdravím, tak jsem se dohrabala do konce tentokrát opravdu jen tak tak. Lupy začly pořádně padat až dneska ráno. Teď jich mam přebytek dokonce 67 kusů - a to padlo z prosa a kukuřice. S akcí jsem ale celkem spokojená, vyzobala jsem cca 500 SK a něco lístků. Tentokrát kolo štěstí nedalo ani jeden bonus, takže všechno bylo doslova vydřený. Ještě před hodinou jsem plánovala šlechtit kvůli lupám a teď mám hotovo. Stonek stonkuje, ve stodole zbylo 91 akční a 1676 ks sazí. Všem kdo stihli, gratuluji, kdo to nedali, nezoufejte. Na to, že jsem v 124 levlu, legendu na stromě mám plnou a navíc jsem bez práce, takže na komp můžu téměř kdykoli, byla tahle akce docela drsná. Mějte se !

14. Nefertiti

Nefertiti Rádoby autor

Ahojte vespolek, tak tuto akci jsem hrubě podcenila a po letech jsem ji nedodělala a hodnotím svůj výkon jako velký propadák. Spočítala jsem si, že akční budu na pidipolích s vodou otáčet třikrát denně, avšak nějak jsem neměla čas a točila jen dvakrát a jelikož dávala málo lup, tak protože jsem akční dodělala předevčírem, nebyl čas dát dlouhodobky na lupy. V minulé šlechtící akci jsem vyplácala vše SK a tak jsem šlechtit nechtěla a uždibovala do zásoby a říkala si ono to nakonec napadá jako vždy, i když někdy s odřenýma ušima. Ráno jsem však zjistila, že nejen, že nezískám poslední dekorku, ale budou mi chybět 4 nástroje na stonek. Tak jsem se chtěla vrhnout rychle na šlechtění a obětovat SK, ale zjistila jsem, že už nástroje nestihnu vyrobit. Mno. Prostě jsem to tentokrát vymňoukla. Všem šikovnějším gratulace a já příště budu líp počítat, už bych to měla umět když jsem 105 lvl, že jo :oops:

15. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

taky mi i manželce napadalo málo lup, cca na poslední dekorku :(
    A to jsem jel i cca 4x full karafiáty a málo, něco bylo v této akci špatně :(

AGENT1-štístko a dadanca tohle ocenili.
  16. hanka7424

hanka7424 Zelenáč fóra

nesplněno lupy nějak málo padají:(:(:( chybí mi poslední dekorka S jako sýr

Naposledy upraveno: 22/1/18
    AGENT1-štístko a dadanca tohle ocenili.
  17. burds

burds Titán fóra

Nakonec jsem akci dodělala ale tentokrát to padalo skutečně špatně a bez šlechtění bych neměla šanci dodělat.A to má 2 JC,legendu 30/30 a všechny pole jsem používala.Na noc jsem dávala čtyřlístek.Bylo to jen tak tak.Sazí mám přes 1000 navíc.Prostě když lupy bepadají tak nepadají.

Trepifajksl a X-mole tohle ocenili.
  18. spuntka

spuntka Magnát fóra

Díky šlechtění (které nemusím) jsem akci dodělala celou. Lupy nepadaly a nepadaly.
    Akční jsem měla dost a dost, tak mám nauždibováno hezké množství SK.
    Hezkou hru všem.

burds a X-mole tohle ocenili.
  19. pajda361

Ahoj Burds,

tady bych viděl trochu chybu v tom čtyřlístku, sice roste o hodinu a kousek déle než karafiát, ale nedá se nijak vyšlechtit. Karafiát jen s pomocí skleníku, lze stáhnout na 13:02 hod. při zachování míry vypadávání jako za základní čas a pak je jejich úspěšnost prostě vyšší, neztrácí se zbytečně čas.

Jinak k tomuto mému příspěvku jen dovětek. Skutečně se podařilo a lupy dopadaly, mám jich sice víc jen o 47 ks, ale akce splněna i bez šlechtění.

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já v této chvíli mám přebytek 160 lup (poslední akční jsem sklidila a probendila v sýrárně teď), včera jsem s pomocí SH a šlechtěné cibule nahnala 150, čili bych hodinu před koncem měla lupy taky napadané bez šlechtění. Ale nebylo by mi to platné, jednak bych to nestihla namlít, jednak bych tu nebyla (práce), takže co nebylo namleto do rána, nebylo by využitelné.

Většinu akcí zvládám bez nutnosti padátka alternativně dohánět, takže tahle byla náročnější, na druhou stranu je takových akcí opravdu velmi poskrovnu a hodnotím tuhle akci jako skvělou, padátka nepadátka, hlavní a obrovský zisk prémiových prvků to ničím nenarušilo, opakuji NIČÍM. Odhaduji svůj zisk SK na cca 650 (a nějaké PL k tomu), přitom jsem 3 noci měla dlouhodobky a přišla tak neméně o 4 otočky akční (jednu vlivem pracovního výpadku), to by bylo ještě SK navrch :). Protočila jsem cca 200 zelených lístků a kolem 20 PL, na kole jsem pouze jednou viděla bonus +1 na 6 hodin, samozřejmě nevytočen. Kdo měl bonusy, velmi gratuluji, tentokrát to mělo veliký význam.

Ještě poznámka k akci, nejsem začátečník (Legenda 29/30, ale ten jeden poslední bodík jistě nehraje kardinální roli), ale v lvl 96 stále můžu přípravu dělat nejdelším karafiátem, takže příprava má určitý limit. Tentokrát mi lupy skákaly nejlépe z plochy stromů, škoda, že jsem na přípravu měla jedinou (stromy obvykle u mě mají horší výsledky než karafiát, tentokrát to možná bylo opačně). K tomu samozřejmě nemám celodenně přístup ke hře, práce tu je, nicméně naprostou většinu akcí s padátky zvládám ve svém rytmu a v dostatečném předstihu (poslední půlden akce už nemůžu hrát prakticky nikdy) bez nutnosti použít jakýkoliv prémiový prvek vyjma deseti kousků na rozpěstování. Tentokrát to skutečně nestačilo (v mém případě na lupy), proto akci hodnotím jako padátkově opravdu náročnější. (K tomu ale ty ostatní možnosti, včetně tentokrát šlechtění, do kterého se mi osobně nechtělo - ale to je každého volba - existují.) Ostatní kvality této akce to víc než vyvážily - parádní akce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.