Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak zapár zase do pracovního procesu... taky se mne ta viróza mohla držet dýl. Doma je tak dobře... xD Snad ještě něco z SK a PL stihnu uždibnout, akční plevel zaset, i když pondělky v rachotě nebývají ty modré 8)

GordonSargent tohle ocenil(a).
  3. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Opět ze 179 políček na louce jen tři lupy.Z odřenýma ušima to možná zítra stihnu dokončit.Doufám tedy.A to makám celý víkend bez přestávky.A taky jsem hodně šlechtila.Nechápu,jak mnozí už mají dávno splněno.;)

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Plea

Plea Pilný autor

Také ještě nemám splněno, čekám na poslední sklizeň a mletí, aby byl řádek. Ale zase mám skoro tisícovku SK a to se hodí, chci vííííííce takových akcí :)

5. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj :inlove:, a mě se to líbilo. :p
    I přes přesvědčení, že vše strávím v cukrárně, nechuť ke sladkému a KFC mi nedalo a stonek už v poho stonkuje. Pěstovala jsem jen akční kvítí. Pravda, lupy moc nepadaly, o to víc potěšilo elegantní a rychlé řešení s BB. Z lehce získaného SK jsem něco málo prošlechtila za cirkus pandu, a 2 pruhované velbloudy (jen genetika)viz. pískový úkol a díky tomu napadalo dost lup na stonek. No a furt mi cca 500 SK přistálo (zatím).

Něco málo dat a čísel:
    Příprava: Farma- na loukách pidi pole béru, v lese směs zvířátek. Baha: Plantáž- pidi pole zázvorovník, prales plný koal.
    Můj lvl dnes čersvě 110, Baha taky dneska 363. NEmám JC, NEkupuju koše. Legenda 30/30;)

Na KŠ se 1x povedlo +100% do stodoly 24hod, 1x +1 do stodoly 6hod.
    Právě teď: Lupy - plním na 115%, hotovo 102,5%. Saze plním na 137,5% , hotovo 123%.
    Za mě tato akce fakt spokojenost a poctivých 88%. ;)
    Gratulka všem úspěšným a moc,moc štěstí finišujícím :inlove:
    P.S. Já vím, že furt dokola, ale nedá mi to:
    Veliký dík a respekt modíkům - :inlove: ... Skali, Pajda, Jáá, Farmářka....a nejen oni...promiňte nejmenovaní.. :inlove:

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lupy mám, ale jak jsem podcenila přípravu díky jiným starostem, jsou mi tak trošku k..no k ničemu. Ale uždibování, to je docela zajímavý nový prvek. A docela chyběla čtvrtá místnost - nebo se pletu?

7. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Za mě docela zklamání. Dohrabat se u STŘEDNÍ akce na 75%, nic moc! Po x letech nedodělaná akce, jen mě mrzí, že jsem se nevykašlala na mletí a jen neuždibovala...

maribeja a bukotesko tohle ocenili.
  8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Dlouho jsem váhal, zda uždibovat SK, PL nebo BZ. Nakonec zvítězila touha po SK a jsem momentálně bohatší o 670 SK... Ještě dopoledne sklidím akční kytku a doplním další SK (celkem to nakonec bude +750 SK).
    Takže tuto akci nezbývá (po zásahu moderátorů ve prospěch hráčů a přistoupení RT na naši původně negativní odezvu) než hodnotit veskrze kladně.

spuntka, evainfo a ldivacka tohle ocenili.
  9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji dobré ráno.
    Za chvíli odcházím do práce, takže pro mě akce končí již ráno. Chybí mi 8 nástrojů, abych akci zdárně dodělala. Dekorka S jako sýr ve stonku zeje prázdnotou, tak snad jí časem dokoupím nebo směním při OaD.
    Děkuji sousedům a kolegům farmářům, co mi potřebný matroš posílali.:)
    Ikdyž akci mám nedodělanou, hodnotím jí pozitivně. Uždibovala jsem si to, co jsem potřebovala a i odměny nebyly tak špatné. ;)
    Pěkný den :):):)

maribeja, kiki2305 a sisinka tohle ocenili.
  10. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Na jednu dekorku ještě máme, tak pište, kdo nemáte. Jen ne S jako sýr, tu máme pro Madulku_cz. Pošlete holoubka.

maribeja, bukotesko a sisinka tohle ocenili.
  11. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, akce vcelku patří mezi ty dobré. Uždibování je prima. Zatím nemám hotovo, kytky mám jen mi chybí lupy (200ks). Nešlechtila jsem, čekám na poslední den a použiji kaštanový řádek, už aspoň půl roku odpočíval, tak ho provětrám! :D

12. The_Brindle_Cat

The_Brindle_Cat Pisálek fóra

Nepřipisuje se mi SK z uždibování, mám to jenom já, nebo je nás více? Stalo se mi to večer a ráno je stav stejný. Akční rostlinu mi to schramstlo, ale SK nikde... :-(

13. Babrlinka1

Babrlinka1 Rádoby autor

Tentokrát jsem řádek vynechala a vše vypěstované šlo do uždibováni SK .Body získám i jinak .

sisinka tohle ocenil(a).
  14. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Akce se mi líbí,baví mě uždibovat,sice to asi nedotáhnu do úplného konce,protože když jsem si šlechtěním pomohla k lupám,tak mi zase pro změnu bude chybět pár kopečků sazí.No ještě je pár hodin čas,tak se budu snažit.

sisinka, ldivacka a evainfo tohle ocenili.
  15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

The_Brindle_Cat,
    po kliknutí na tlačítko akční rostliny (ta zešediví) se ti zpřístupní tlačítko "uždibnout", na které musíš kliknout a tím aktivuješ odebrání SK a možnost další dodávky akční rostliny. Toto opakuješ pořád dokola, dokud máš potřebné množství akční plodiny.
    Jestli máš nějaké nesrovnalosti, pisni na herní podporu, ta tvůj účet prověří.

maribeja tohle ocenil(a).
  16. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

tak sázím a pěstuju, ale jedna dekorka mi stejně bude scházet do stonku, chybí mi 5 detektivních nástrojů, bude chybět zastavte zloděje syra, no co se dá dělat

17. oliverka

oliverka Zelenáč fóra

Přeji dobré ráno,mám prosbu nevím co je JC,můžeš mi prosím poradit?Stonek jsem včera večer dokončila,ale budu Ti vděčná ,když mi poradíš,abych věděla pro příště. Děkuji Lenka.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám na namletí 8 nástrojů, 8 mám namleto-to by se stihlo- ale na4 poslední chybí lupy i saze.Dekorka Kdo to byl holt nebude. na noc jsem měla cukrový meloun a vytuněné růže. Holt hra je hra.

19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Tak po dlouhé době akce, kterou nedodělám. Prostě chybí lupy. Ach jo.

20. evik1956

evik1956 Zelenáč fóra

Ahoj,nevím co je to JC? Eva

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.