Velká zimní honička (11.12. - 18.12.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pezt, 10/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Batory: vlevo má každé políčko rozmezí počtu her a odměn. Není co jedna hra to jedno splněné políčko, ale víc her.

Jsem se doplazil ke stonku a teď už jen autopilot ,-))

2. stěby

stěby Polobůh fóra

Je to doma 8):D: [​IMG]

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG][​IMG] ... hezký zimní večer :) tak saze konečně v zásobě a teď ještě bojuji s pár tisíci koliandry, když při nechtěně střídavých směnách se to těžko plánuje, ale naštěstí mám poslední dva dny odpolední a věřím, že to dopoledne uhraji :p Tato akce na jedné ploše mě docela zaskočila a jak říká Doben, bez nachystaných bonusů je to vyplýtvání SH i produktů s nejistým výsledkem. Ale kolik takových akcí nás teď čeká? No odměny jsou supr, tak jedeme dál :D Co mě víc vadí, že jela farmička jako po másle a dneska se plochy otvírají už od rána docela dlouho... no čistím, zametám sníh, ale moc to nepomáhá :p

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak levá strana hotová, vpravo na mně první obrstromek ani nevykoukl. Doufala jsem, že alespoň 1 bych získat mohla, neměla jsem moc velké prostoje a hraju 90s téměř vždy za 135 b. Hraju dál, odměny vpravo jsou i tak velmi pěkné, ale na strom už nedosáhnu, to je jisté. No, co se dá dělat, budu mít jen ty 3 upachtěné v družstvu - tedy zatím jen 1, ale to záleží pouze na mém přičinění, takže všechny 3 nakonec mít BUDU ;)

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak druhý obrstromek na ploše.... Tak mám ponožkový a suprhnojivový.

6. badaji

badaji Vážený autor

Stonek už mám, pokračuji dál, doufám ve floreny. Nezapomeňte na bonusový kód RENZOCOMEBACK
    Držím palce všem, kdo ještě o stonek bojují.

7. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Asi jsem něco prošvihla,jaký bonusový kód?

maribeja tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

9. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

děkuji Skali

Skali tohle ocenil(a).
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem to ráno po návratu z práce z připravených nástrojů nabouchala hlava nehlava, když jsou všichni soukromníci a nikdo se o nové obrázky nepodělí; nějaké body jsou mi u zádele. Řádek řádí. Stromky navíc nebudou, ale tak kopřivku z toho snad nedostanu xD Na levé straně mi do konce chybí 15 her a co ulovím z druhé strany je jedno. Co je doma, to se počítá, ne? ;)

11. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak se hlásím k těm co mají hotovo [​IMG] :D:D-

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Výhonok je doma,to je fajn a čo ďalej?Denne dva-max tri zbery,to sa nedá stihnúť.Šiel som bez obrstromov doteraz,hádam to pôjde aj ďalej;)?Fajn hru!

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak vam reknu, pratele, ze takhle uz nikdy vice! :wuerg: Nechala jsem si na dnesek v minihrach pres 15 tis. bodu na jeden zatah (driv nebyl cas, ani nalada) a po nekolikahodinovem masakru mam karpaly na prave ruce akorat tak na vrazeni do kyblu s ledem a misto mozku z omalovanek kostku :eek: Kdo si nechavate minihry na zaver, NEDOPORUCUJI!
    K samotnemu hodnoceni akce se dostanu pozdeji... ted chci hlavne podekovat Y_n_Ockove za povzbuzeni a rady, kterymi se ji povedlo stareho mezka dokopat k zamysleni a v 1/2 praveho sloupce (cca nekde u 12ti tis. bodu) jsem sekla s rozdily a presla na 90 sekundovku. Po 10ti testovacich hrach jsem jela az do konce za 135 bodu. Dekuju moc! :inlove:

14. vladca

vladca Stará škola

môžem potvrdiť hore uvedené od matlafous123, nenechávajte si to nakoniec
    práve som odohral v rýchlom tempe len asi 30 hier,
    ale v pekárni som už videl ozubené kolesá a olejničky a naopak v stodole chlieb, čokoládu a gumenú kačičku xDxDxD

dávam si pauzu 30min ...

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak po ránu jsem si odehrála dalších deset her, hraji to tak nějak průběžně, aby mi pak z toho necinkalo v hlavě...
    Už vidím, jak na dotaz "mám něco vzít ve městě?" odpovím, "čokoládu, olejničku, přání, zmrzlé UFO, ptáčka, večerní róbu.." a myslím, že by jsme jeli oba, jen asi ne do města xDxDxD
    148 odměn, 24.401 bod.... ten konec se vcelku vleče ....-.-

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na levé straně mi chybí poslední hra, došly zase saze xD Ale to už je v pohodě...

17. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Levá strana hotová a dál se moc nedostanu,chybí akční se sklizní je to špatný max 2x až 3x denně. A v noci sklízet nebudu . Stonek je i když ten nic moc. Jak jsem se dozvěděl dřív hráči získali obrstromy z vláčku a my holt máme smolíka, tak se musíme honit pro tři stromky? Pravá strana 106. Nebaví mě to.
    Mám čtyři obrstromky ,tři z družstva a jeden padl z bedny,štěstí jsem si asi vybral na hodně dlouho xD.

Naposledy upraveno: 17/12/19
  18. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

ahooojky :) Kukla som tu v pravy cas,este ze ste napomenuli bonusovy kod ( DAKUJEM ) Lavu stranu budem mat hotovu a z pravej co dam to bude no obr stromy to nebudu :( No co zaobysla som sa bez nich do teraz a neplakala som v kute :D tak sa zaobidem aj dalej a mozno aj motyka vystreli a niekedy ich budem mat aj ja :)))) Krasny den Vam prajem :)

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ani na tu motyku nemusíš spoléhat :D, v družstvu je na každý z obrstromků jeden úkol. Jsou náročné, ale vlastní pílí jeden od každého druhu získáš :)

20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,matlafous a vladca-máte pravdu!!!!
    Nechala jsem se vyhecovat,že konečně pořádná odměna, a protože po 75 PL a 100 zelenejch protočenejch nepadl ANI 1 BONUS :mad:, vytáhla jsem nějaké bonusy z lišty a Jacka(už tam ležely dlouho) a vrhla se v sobotu večer do sázecího šílenství.
    V neděli byl můj stav:100her/11102bodů,průměr 111,02.A to jen díky y_n_o jsem přešla z 10 předmětů na 90secund, ale včera to byl masakr!!! :wuerg:I když jsem s přehledem zvládala za 134-135 bodů,hrála jsem ze začátku po 20 hrách naráz,pak už jen po 10 s přestávkama-DĚS BĚS!!! FAKT NEDOPORUČUJU!
    Ale: [​IMG] :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    A za chvíli bude i další z družstva,v pořadí druhej :inlove::inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.