Velká honička (29.8. - 4.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Děkuji za přání a na oplátku , ať se ti daří ve hře !! ;):inlove::D

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak já jsem podráždila KŠ a vypadlo mi 2x 100% a 1x 200%. To se mi dlouho nepoštěstilo. Asi budu vstávat na budík. Zatím jedu se zelenýma kapkama. Tak všem co nemají hotovo přeji šťastné hledání. Pojedu klasiku - 10 rozdílů. Hotovsům gratuluji.

3. benjik95

benjik95 Pisálek fóra

pravě jsem zjistila že jsou tam červene a oranžové žetony atake mince štestí za odměny a ja nevím k čemu jsou dobre když mi někdo naapíšf k čemu jsou budu rada a mockrat děkuji předem

babina51, lacrima a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  4. lacrima

lacrima Titán fóra

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  5. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

Tak protočeno asi 100 lístků na KŠ, než vydalo aspoň 100% do stodoly (mimochodem, RT by fakt měl přehodnotit význam cen, protože "Máš to ale štěstí, gratulujeme" a tam nějaký poměrně bezvýznamný řemeslný produkt, není úplně ono).

Aktivován jeden jediný Jack, co mám, MJS, Zuzi a stejně jsem na 12 ks z pidipole.
    Aktivovány oba stonky na SH a stejně se dostanu na 36 min, dál vůbec.

Chystám se hrát minihru o víkendu, vždycky mi šlo hledání všeho, tak zkusím to, i když je to zdlouhavé, protože 90 tis kytek fakt asi nenapěstuju (navíc chci, aby mi nějaké SH a Zuzi zůstalo, pod 5000 se mi nechce, takže pojedu s tím, dokud budou bonusy, pak normálně). A tak by mě opravdu zajímalo, jak se to daří vám a navíc takhle rychle. Vždyť přece ani KŠ nerozdává bonusy na potkání a Jacků není nekonečně. (padátka neřeším, tam vím).
    Nepodařilo se mi to ani najít tady na fóru.
    Mohl by mi prosím někdo z těch úspěšných ve stručnosti říct, jak toho docílit? Díky moc!

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hotovo. Je to doma :)
    Hrála jsem najdi 10 rozdílů. Odehráno 154 her :music:

7. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

řádek aktivován
    upload_2024-8-30_17-45-8.png

KŠ toho moc nedalo. napěstováno ještě na 40 her ... tak uvidíme co dál

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) chystám se na to zítra ráno a docela mám obavy z kola, když je tam teď nový jackpot, tak asi moc bonusů nebude :p hlavně levou stranu se stonkem a dál co půjde.

9. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, tak levá hotovo ;). Teď se ještě pokusím zdolat pravou stranu ... ale to už bude tempem leháro a kam dojdu, dojdu ;).
    Času je dost. Všem hotovsonům posílám velikou gratulaci ;).
    Hezký víkend všem :)

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím,
    levá strana hotova , tak snad pokořím i tu pravou ;) Jde to lehce ,jde to hladce ,času je dost ,
    tak to by bylo, aby to nebylo.

Gratuluji všem rychlíkům [​IMG] a přeji všem vespolek pohodový víkend.

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Na levou napěstováno.Ještě chybí odehrát 14 her a bude hotovo,ale chybí padátka.Nasadím laskavec myslím že dvě sklizně budou stačit, času je dost.Pravá strana nic moc,průměr 116,5,ale víc ani nečekám.Nový guru je doma.Všem kdo mají hotovo gratulace a pohodu o víkendu.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezkou honičku všem :) jak jsem předvídala, kolo nedalo téměř nic, ale jsem si vytočila několik Goro jógy a už sedí na bahamce - dobrá dekorka :D levá strana hotová, na pravé ještě něco vyďobala a to mi stačí ke spokojenosti :p

13. ChciFarmarit

Tak levá strana hotová, teď počítám, jak dodělat tu pravou, protože Postřikovací umění je fakt lákadlo.
    A ani na hezkou prosbu skoro nikdo neporadil (děkuji kutilka70), jak dosáhnout rychlého splnění akce, tak holt musí člověk sám :)
    Ale co mě fakt nas*, je, když mi v půlce hry dojde k samovolnému odhlášení farmy, takže při následujícím pokusu mám hned o 20 sec míň a tím pádem o cca 10 bodů :-( A taky mě štve, že se některé kliky hra nebere :-(

A ještě přemýšlím, kam nasadit Piccolo bedny, protože se pak s těma dekorkama nedá hýbat, kam je sázíte vy?

Naposledy upraveno: 31/8/24
  14. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

ChciFarmarit
    Na tvůj dotaz odpovídám:
    Při této akci se mi podařilo vytočit bonus 12h/200% a 24h/100% + aktivováno 8x Jackův dárek + MJS + voda + hnůj + SH ;)
    Čistý zisk z pole 1x1 byl 25ks :) Kdybych ještě použila ZH, bylo by to +3ks, ale nechtělo se mi plýtvat :p
    Jinak Pic bedny dávám k Majáku. Zatím tam mám ještě místo:music:

15. ChciFarmarit

Děkuji moc :)
    Tak to pak chápu, že při zisku z jedné sklizně 10 tis plodin se těch 90 s SH napěstuje hodně rychle :)
    Takže je to fakt o Jackách...

Naposledy upraveno: 31/8/24
  16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

ChciFarmarit
    Jsem škudlil, takže možností mám více, ale vždy rozmýšlím co a jak použít ;)
    Klidně jsem mohla dát 200% do diamantu a 100% do zlata, ale to si nechávám na jindy :p

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..už som všetko našla, pripravené som mala na 162 minihier, zvládnuté na 130 hľadačiek8), hrala som 90 sekundovky, priemer 148,615;)

občas mi ešte zostala kopa času:D

a táto Naspejovaná kvetina mi v lište chýbala[​IMG]:p

Nech sa vám darí;)

18. burds

burds Titán fóra

Stonek máím.Jinak to nikdy celé nedodělám jsem slepá jak patrona a tak se mi to blbě hledá.Ale co jsem chtěla to mám a co udělám navíc uvidím

19. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Odehráno 46 her. Dál nemám padátka. KŠ dalo +100 %, tak to bylo hnedle lepší. Jen jsem nezkoušela dál točit, zda nepustí další chlup, ehm bonus. V tom úmorném horku se mi sprintovat opravdu nechce. Pěstovat však budu dál, na noc dám delší kytku na padátka. Levou stranu udělám celou. Pravou ne. Tam kam dojdu, tam dojdu. Už teď je mi jasné, že skončím před nějakou zajímavou odměnou. Ale s tím už počítám. Nebylo by to poprvé ani naposledy.
    Průměr na 90 sekund mám 151,4 bodíků. Při představě dalších cca 85 her je mi na omdlení. Navíc při změně obrázku bych šla s body dolů, než jej pořádně zvládnu.
    Hotovsům gratuluji. Těm, kteří stále běží, držím palce. Ať doběhnout do zdárného cíle, ať už skutečného nebo toho, který si vytyčili sami.

20. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,stonek je.