Velká honička (29.8. - 4.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. findy22

findy22 Obyvatel fóra

sopti

prosím info, na co je nálepkové lepidlo. Děkuji

lacrima, INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Mňouká kočka na myšičku: [​IMG]
    „Zahrajme si na honičku!"
    Z myší díry pískne myš:
    „Slib mi, že mne nechytíš! "
    Tak dobře tedy ... Velká honička ,... když jinak nedáte, tak já tam na startu ve 14 hodin teda budu, ;)
    ale zvlášť se honit nebudu . Jak to půjde , tak to půjde ... přece jen už jsem bába v letech , tak co
    kdyby jsem si uhnala nějaký zápal plic , ev. jiný moribundus .

Ostatně , když nad tím přemýšlím , tak by se akce měla spíše jmenovat "Velká hledačka", že ?

Hledat tedy budu , najít něco zkusím , inspektoru Mouseauovi pomoc přece musím :p

4. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Pěkné odpoledne. Dávám pauzu, neboť v těchto vedrech je to opravdu na již zmiňovaný infarkt. Postřikovací umění nepotřebuji, jsem malá farmička, "co chová svá zvířátka a sklízí stromky a ne nějaká velkoproduktová fabrika". To byl pokus o žert, prosím neberte to osobně. Přeji všem, ať se při hledání daří.

5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Dufam ze uz stojite na znackach :music: Ja som skusila zatocit Ks, ale akorat mi ukazalo 1x 100% samozrejme ze len ukazal :cry: no nic skusim neskor alebo zajtra snad dostane rozum xD +1 mi sice dalo ale na stajne a stromi....
    Nech sa Vam dari a doplazite sa kazdy do svojho ciela ;)

6. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Přeji krásný den i pěknou hru .Po sklizni Laskavce na hl,louce a na divožce ze stromů dohromady 224sazí a 19lup.Takže žádný zázrak :( Špatně vidím,jsem po operaci oka i se mě spatně píše .Tak krásnou hledačku všem :D:p;)

7. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Krásné horké odpoledne přeji. Po dlóóóuhé době se pustím do akce. V pracovním procesu mi na mobilu téměř nejde sklízet, takže většinu akcí vynechávám. Teď jsem nemocná, tak se do toho dám. A zrovna vyšla honička, kterou mám ráda ;)

8. babina51

babina51 Veterán fóra

No tak u mně padavky trošku přidaly na kusech-hl. laskavec saze 378,divoká stromy 36 lup.No žádná sláva,ale jak se říká darovanému koni na zuby nehleď.Snad RT ještě uzdu popustí a přidá,ale abych je moc neuháněla.

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak u nás máme krásných 32 stupňů. Takže honička? Ani omylem... Kolo dalo akorát tak metan, jen zakřesat.:sleepy:
    Sazí z laskavce + kouzelňáků + nějaký ten drobný dárek =389 kusů. Lup 18. Pro začátek stačí, a pak budou ze hry.

10. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Mne napadalo 545 sadzi, lupa ani jedna,ani nemala z coho ked som mala na obydvoch plochach laskavec xDxDxD Aj tak ich nepouzivam,idem na 90s. a vtedy nemam kedy lupu pouzivat :music:

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Teď už jenom doklepat pravou stranu!:wuerg:
    Jinak si jedu v klidu 10 předmětů!

12. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Ahoj kaolín11,kolik jsi měl namleto a so konce udělat 10 předmětu to bude plodin na to.

13. kaolín11

Zatím nemám na celou akci.Momentálně mám odehráno 71 her. Odhadem to vidím na 160-170 her!o_O
    Posledně sem odehrál 163 her!Taktéž 10 předmětů!

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak hotovo. Sfoukla jsem to na 154 detektivních nástrojů. Hledala jsem 10

upload_2024-8-29_17-1-35.png

15. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

kaolín11 tak na 80 000 plodin tak to nemám já budu rád za stonek,tohle mě ale vubec nejde

16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Dnes jen rozpěstuji a zítra zkusím zatočit kolem. V záloze mám pár Jacků a ty to budou jistit :music:
    Já se svým šnečím tempem hledání to typuji tak na 200 her :oops: Se asi uklikám :wuerg:
    Lupa 205ks se mi ze začátku bude hodit :)

Edit: 14087 také hraji najdi 10 rozdílů. Je to rychlé a vyhovuje mi to ;)

Naposledy upraveno: 29/8/24
  17. 14087

14087 Dozorce fóra

albína1927 brzké uzdravení :)

Blahopřeji rychlíkům :D

Dnes prvně jedu najdi 10 rozdílů a musím říct, že mi to jde lépe jak najdi 10 předmětů. Tak že u toho zůstanu :)

18. olčaML

olčaML Vážený autor

Nevím jak u Vás , ale já mám farmu pomalou a restartuji ! Takže , jsem toho zatím moc nenahrála !:cry:

babina51, lacrima a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  19. kaolín11

Tak také hotovo!Nějakou dobu to nechci vidět!o_O
    [​IMG] :)

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

olčaML - ahoj, taky jsem už několik restartů spáchala. Určitě v tom nejsi sama. Farma je líná a občas i zamrzne ;)