Velká honička (23.3. - 29.3.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Richards76

Richards76 Expert fóra

drah_omir, ja už 1 z tých troch mám(na SH samozrejme). Netreba robiť všetky úlohy: urob prvé na každej od 1-4 až potom treba všetky 3 úrovne :) ak to pomôže. Teraz pracujem na vrtulkovom. Rozpestované, pomôcky vytlačené, už len pestovať. "Brnkačka."

2. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Richards76 ja som to urobil tak, že som si dopredu spočítal všetky rastliny, ktoré sú na dosiahnutie tých obr stromkov potrebné a dopredu som si to pestoval. Potom som už iba čakal na odomknutie tých posledných rastlín.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak jsem nachystán.

Screenshot_1.png

To bylo to nejlehčí, teď už jen to odehrát ;)
    Víc už toho dělat nebudu, co bude to bude.

4. BigClick

BigClick Expert fóra

U mna zatial takto:
    Este cca hodinku hrat budem a potom utekam do postele, zajtra musim vstavat skorej ako som zvyknuta, co uz... A dokoncim zajtra vecer, mozno sa natiahne to na vikend. Kedy vtedy, isto dokoncim.
    Dobru noc prajem!

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak vidím, že jinde je připraveno, gratuluji :)
    Já čekám na první rozpěstování. Neva, vehikl dal jednou sto procent, zítra zkusím znovu, páč za šedesát lístků dal jen těch sto a dvakrát +1. Co stihnu, to stihnu; s hledáním bude krapítek problém, můj obří monitor začíná stávkovat a má přesvícenou pravou část, tu horní ultimátně, takže toho moc nenajdu. Podruhé neva, k řádku se asik propěstuju, obrstrom
    lovit nebudu, mám jich šest, když neplýtvám na blbosti, na akci, jako je tato, jejich úroda stačí :)

Naposledy upraveno: 23/3/23
  6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Zítra a o víkendu asi nebude čas a kolo dalo +1/6h a 100%/24h ;) Tak jsem se činila již dnes :music:
    Jestli budu dělat taky pravou stranu? To je zatím ve hvězdách xD

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

počkať počkať. Čo to je za blbosť? Som akurát urobil 1. minihru a idem tie rozdiely ako minule a za minihru aj s tými lupami to je na každú hru 95 bodov. To znamená, že 27 525 : 95 = 290 minihier? :D

to je 113 000 akčnej a 8700 padátiek.

8. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

[​IMG] [​IMG] Pomaličku,polehoučku to jde v rámci možností. Takže žádný stres. Tuhle akci jedu poprvé,tak uvidím je se ve finále podaří :p

Naposledy upraveno: 23/3/23
  9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55 je potřeba to stíhat do 20 sekund. :D

upload_2023-3-23_23-45-21.png

10. janar53

janar53 Perspektivní autor

Dob, to se Ti řekne, Ty jsi borec, ale 95 dávám. Stonek je aktivován, tak jestli se na víkend ochladí, bude i víc :cry:Přeji všem dobré oči a dinoalesi patří velký dík.

11. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Zdravím.Nakonec jsem začala až dnes brzy ráno,po vytočení na kole 3 krát 100 % do stodoly a ještě k tomu +1 dvakrát.Tak to točím a teď právě mám hotový stonek.Co napěstuju s bonusama,to udělám,víc to řešit nebudu.;)Kdyby nebylo těch bonusů,tak bych asi vzhledem k hezkému počasí akci nedělala.Ale su spokojená se stonkem.Tak hezký den a všem,kdo hrajou,tak ať se daří.:):):)

12. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, přestože jsem si vytočila 2x100%, pořád nemám akční na 90 beden, na stonek už mám, takže levou udělám, pravou stranu neřeším, zjistila jsem, že udělat víc jak 70 mohu jen pomocí rozdílů,ale ani tam to není žádná sláva párkrát 95 jinak 80 a to jsem dělála ještě minule úspěšně těch 90sekund, ještěže už nehrozí bouře nad plochama a ani už nezarůstaj plevelem. Jak nejsem závistivej jedinec, tak dneska jsem se jim stala u nás je totiž dušičkové počasí, teď sice zpoza černého mraku na pár sekund juklo sluníčko, ale pro změnu prší, takže nic jiného než noťas mi nezbývá

13. pezt

Zdravím

Tak hotovo ;)

Screenshot_3.png

14. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

nie si na konci, neráta sa :D

15. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím hledači, u mě zatím 70 her, průměr na hru 94. Nic moc ale jedná se o očekávaný výsledek. Jedu jen rozdíly. Kam se dohrabu netuším ale asi pojedu pomalu, dokud bude chuť. Tak ať se Vám daří. Hezký víkend všem.,

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Došly saze ale ke stonku do konce snad dojdu. Uvidím, zatím jsem nalevo na 12:p;)

17. pezt

Jak jsem psal výše, můj cíl byla pouze levá strana, to co je navíc je jen bonus, takže za mě hotovo ;)

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Odohraných hier mám 43 tak že ešte 47 a skončím.Nie sú sadze tak že to na dnes balím.Zajtra ešte musím sadiť,ale to nevadí to už ľavou zadnou zmáknem.Ešte zostane dosť času.Pravú stranu tú neriešim tam kam dôjdem tak dôjdem;);).

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Her mám odehraných 31. Za hodinku sklízím, pak párkrát proženu po polích šlechtěný šafrán, aby byla pajdátka; vehikl odpoledne znovu vydal sto procent, tak jsem dvakrát sklízela s dvěma sty procenty. Jestli se zadaří a nezaspím žádnou sklizeň, myslím, že zítra budu mít řádek a snad i levou stranu hotovou a budu moct v neděli jít spokojeně do práce :)

Naposledy upraveno: 24/3/23
  20. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Dobré ráno, koukám, kdo má hotovo (včetně "jen" nachystáno na hry) nebo skoro hotovo. Nikdy mě nepřestane udivovat ta rychlost. Vím, jak toho dosáhnout, možná (???) by byly i dostatečné prostředky, ale chyba je mezi židličkou a klávesnicí na mé straně. Nechci to ani zkoušet neboť mám strach, že jen vykrvácím a prd z toho.
    Nicméně je mi jasné, kdo má "moje" bonusy a proč KŠ žádný z vytoužených nedalo. :p Z cca 70 lístků padl bonus +1 dílny a +1 chlévy. Konečně jsem získala kondomium dobrodružné kočky, které mi chybělo do řádku s těmito cetkami. Radost mi udělal ohnivý kůň. Na druhou stranu jsem získala docela dost SH a několik hvězdiček (fakt to stojí za to otevřít další plochu?). Toť vše přátelé. Občas jsem si připadala, že točím za špatné lupeny a musela se ujistit - výhry javor, jedle, žlutý kravín apod. mi k chuti nepřišly.

Vzhledem k tomu, že chci odehrát minihry zítra, tak s sebou musím mrsknout. Zalovila jsem v zásobách, naplnila sloty bonusy a vypustila kvarteto Jacků. Základ (z mého hlediska stonek) bude. Dojedu dál. Jestli stihnu levou stranu, nevím. Co stihnu s bonusy napěstovat to bude, dál si žíly trhat nebudu. Pak maximálně pojedu piánko voda a MJS. Pravou vůbec neřeším.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.