Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

3 hry - 66 71 60 bodů - snad to půjde :)

2. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj jak to děláte,já časový bonus nemám,nikdy to nestihnu...:cry:

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, než si obrázek prohlídneš, je čas pryč ,-))))) opakují se, ale s jinými předměty.
    Tedy, musím konstatovat, že tam mají pěkný chaos, nepořádek a binec ,-)
    Jestli někdo v těch třech pokusech dá víc než 55, ať dá vědět ,-)
    Jistě, dál to bude snažší, ale , ale ,-)))

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

S obrovským nadšením ,zatím[​IMG] :p
    Už jen 62.222 ks kytek a floreny jsou doma!8)

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pinzetu už necháváme opravit - při testování tam byly kleště, ale kuchyňskou naběračku a lopatku jsem měla dobře.

Pitrýsek47 - dá se to zvládnout za plný počet - počkej jak ti to po pár pokusech půjde ;)

6. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Super hra. Časový limit u mně vytvořil stav že jsem nemohl najít ani myš od počítače.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sopti: ahoj, chápu, ale v těch prvních pokusech?

Edit: stav 4/17 2x 60

Naposledy upraveno: 15/11/18
    jirinasinova198 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Minihra mě vůbec nebaví tuto akci asi vynechám

9. Štika

Štika Mistr fóra

Tři hry odehrané a některé názvy jako Borstyho zub :Djsou opravdu vtipný,něco nejde bez lupy najít.
    A první pokusy jsou za 55 i s lupou. Ten duch je taky lahůdka. A jestli se budou ty obrázky a názvy věcí měnit tak se mám na co těšit a že by mě to nějak zvlášť bavilo tak to ani náhodou,ale pořád je to lepší než patlat a zdobit dorty. ;)
    Snad se to po pár pokusech trochu zlepší.

10. minnie30

minnie30 Stálice fóra

mám odohraných 7 hier, sú tri a veci sú uložené na tých istých miestach, iba sa striedajú, ale aj opakujú, takže po pár hrách to zvládnem aj v čase :) snáď

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pitrýsek47, v prvních pokusech určitě ne, ale pak už to půjde jako po másle ;)

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mě to baví moc i:p;) když mi to jde jak psovi pastva,xD

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ty krámy vůbec nejsou vidět ... až to napěstuju, tak se půjdu zeptat do multikina, jestli mně to nezapnou na tom obřím plátně :)
    Sežeru u toho metrák popcornu a to by bylo, abych něco nenašelo_O

14. Karhánci

Karhánci Zelenáč fóra

Díky bohu za diskusi, pinzetu jsem nenašla, omylem jsem na něco klikla a ani se nevšimla, co to bylo, a hele, zmizela ona věc i pinzeta...takže říkáte kleště, no, třeba to ještě užiju:).

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po několika pokusech (opakují se 3 scény) se už začínám orientovat a v zásadě jsem schopen dostávat za hledání 71 bodů. To by šlo. Otázkou je, jak si to zapamatuji do zítřka...

16. janar53

janar53 Perspektivní autor

Nechtěla jsem do akce ani moc jít-tolik akčních pěstovat :cry:, ale protože mne baví minihry, tak jsem začala a je to švanda-zpočátku jsem na tom byla asi tak jako pompo68 , ale po pár hrách už dobrý, někdy lupa potřebná ale dokonce mám nějaké bonusy, takže hlavně vypěstovat tolik kytek. Všem přeju oči jako ostříž !!!;)

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno přátelé
    ...
    Tak jak to tady čtu tak jsme na tom pomalu všichni stejně?
    Já jsem taky hledal svíčku a musel sem se smát když jsem si vzpoměl na scénu z trilogie o Škopkových.
    "Já nejsem strašidlo, maminko, já jsem vaše dcera!"
    No a čas ubíhal a tak že vše za 55 bodíků.
    Příště už se ale na podobné akce vyprdnu!
    Bré ráno...

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte ! Až dneska namelu na hru, tak si ten binec vyfotím a prohlídnu; vlastně tu můžu dát obrázek (jestli se mi to povede). Některé názvy jsou opravdu vypečené, kromě jiného mně dostala cibule, co je v pravém světle starého traktoru.
    Zatím za 55 pokaždé, dneska to zkusím s lupama, ale pochybuji, že to půjde rychleji.
    Beznoska: Díky, kopnul jsi mně do kotníku - jde to lépe. Co nenajdu (skoro) hned, na to dám lupu, teď to bylo 2x za 66. Ale vyfotit jsem to zapomněla :-D

Naposledy upraveno: 16/11/18
  19. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,Tydítková jde to,něco si už pamatuji tak odklikám bez lup a pak použiji dvě nebo kolik potřebuji u nových věcí, takže jsem dělal po 60ti bodech.není to nic moc ale je to víc než 55.:)