Velká honička (11.11. - 17.11.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hudy260, v Google Chrome nejsou z některých serverů obrázky vidět. Zkus použít třeba Firefox nebo pravým tlačítkem myši klikni na obrázek a dej otevřít na nové kartě a obrázek se ti tam načte.

upload_2020-11-15_15-8-0.png

Ať vás síla provází na všech cestách

2. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Sice mám stonek, ale tahle hra mě moc nechytá. Hádat 119 krát 10 předmětů, to je řádná soda. Je to tak pro hráče, co mají rádi hru rychlé reakce, třeba nějakou střílečku. 105 uhrát není sice tak těžké, ale vážně mě to NEBAVÍ.
    Povinnost jsem dal, jdu se těšit na něco lepšího.

zejdy66 a Peto121 tohle ocenili.
  3. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem dneska už došel do konce :) Celkem 253 her bylo potřeba a jedna mi zůstala tedy úplně celkem jsem udělal 254 her :D
    Dnešní skleník mi šel nejhůř na 60 jsem fakt netroufnul jen jsem hledal 10 :) A tam jsem nejvíc měl 95 bodů :D
    A taky se mi podařilo konečně vyšlechtit pohanku stálo to 100 mega KR ale je to tam :) Takže teď vše co mám půjde do dožínek a snad vyjde můj plán :D :) Taky jsem dnes i díky této akci dodělal sezónu :)

Celkem:

Her - 253 ( plus 1 )
    Průměr - 108,7
    Kaliandra
    - 43.180
    Saze
    - 4.364

Hodnocení - 1

Hodnotím akci za 1 :) Když jsem získával FL stromy hra mě nebavila asi taky protože jsem hrál 190 najednou :D
    Tentokrát mě hledání moc bavilo a ruka ani nebolela :) Odměny docela fajn takže jsem spokojený i když minule byla větší motivace.

Jinak všem přeji at se stihnou dostat co nejdál času je ještě dost :)

4. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Stonek mám a ještě by to chtělo klobouk, ale moc mi to nejde. Stane se mi, že najdu předmět kliknu na něj a čekám, protože někdy to nejde hned na poprvé a musím to opakovat a to mě pak zdržuje a body přibývají pomalu. Hra je hra a chce to trpělivost.

Mikádko18, Zoufálkov a zejdy66 tohle ocenili.
  5. stěby

stěby Polobůh fóra

Dneska budu končit na zaokrouhlené sumě 100 odehraných her. Zbylých devatenáct na dokončení levé strany "urvu" zítra. Chtěl jsem stonek, ten mám už od odpoledne, ale vytočil jsem si dvakrát +100% do stodoly, a tak jsem si dal za cíl vpravo 111. odměnu (klobouk plný Fl tam je, a bedýnka 9Fl). Hin sa hukáže. Průměr 132,8 - mělo by to fousově klapnout...

zejdy66, tenista99 a DANKA722 tohle ocenili.
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí, mám stonek :music:

Chtěla jsem Klobouk, ale při spolupráci s mým třeťákem... prostě jsme rádi, když dáme 80 nebo 85 bodů. Jak vidím Vaše průměry, tak se akorát usmívám.
    Vím, že jsou k dispozici ty fotky s popiskama, ale prostě nám to nejde tak excelentně

A ať točím, jak točím, ani "blbých" +1 do stodoly na 6 hod. nevytočím

EDIT:
    Aktuálně:
    Vlevo 22./79 a vpravo 68/6.080, mám nahráno 6.069

Časomíra do konce akce 38:55 hod.

Naposledy upraveno: 15/11/20
  7. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Stonek je v nebi. V rozdílech se lepším. Již převažuje 105 bodů. Tak jsem moc ráda. Aktuální stav: levá strana 81 her, pravá strana 7832 bodů. Nedokončím ani jednu stranu. Na levé se ke klobouku ani nepřiblížím. Vůbec mi to nevadí (ta levá strana mě trochu mrzí). Jedu svým tempem. Nehoním se. Jedu jen s MJS a vodou. Bonus (kromě +1 na 6 hodin a koupený žeton +1 na jednu sklizeň) žádný. Takže oproti jarní honičce, kde jsem vydala vše a florenový strom nikde, jsem spokojená (rozhodně to nebylo vinou akce, ale mou). Beru tuto akci na milost. Třeba příští honičku dokončím levou stranu a tu přespříští i pravou. xD

Naposledy upraveno: 16/11/20
    k.vitek, zelenamys a evainfo tohle ocenili.
  8. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Tato minihra je moje nejoblíbenější.Dělám v režimu 90 vteřin a než si zase zvyknu, tak 128, 132, 134,135.Chce to však naprosté soustředění a rytmus, jinak se to není možné.
    Skleník jsem jen viděla, tak to bude o dost horší. Pokud udělám 70, tak budu ráda. Stonek mám a ostatní není zase tak zajímavé abych do toho cpala SH a ZSH a kolo sice často nabízí 100%, ale NEDÁ !!
    Tak skleník mě překvapil....na poprvé 103, pak 120,132 a 135....no a párkrát mi i nějaká vteřinka zbyla....ale taky se to někdy "zadrhne"...a většinou tím, že kliknutí nezafunguje a musí se opakovat.

Naposledy upraveno: 17/11/20
    evainfo a tenista99 tohle ocenili.
  9. Štika

Štika Velmistr fóra

Levá strana hotová a klobouk je doma co stihnu do zítřka je už nad plán :).
    Neonky mám od dřív všechny v liště už spěchat nemusím. Minihra jak kdy,skleník je pro mě zatím nejhorší .

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ten stoprocentní rostlinný bonus na pohopole s SH, podporou bílé nevinnosti a vrtulkama se vyplatil, ono mít z jedné sklizně na tři mletí nebo na devět je docela rozdíl xD Ještě než půjdu odpoledne na brigádu, naposledy sklidím s bonusem. Začíná se mi to líbit, snad se do zítřka doklikám k tomu klobouku :)

Naposledy upraveno: 16/11/20
  11. stěby

stěby Polobůh fóra

Netuším, kde jsem k tomu přišel, protože nemám kaštanřádek, ale chtěl jsem si nahonit padátka, bo došly saze. Hodil jsem na pole svůj vytuněný karafiát a sklizeň byla okamžitá :D:music:. To mě baví, jdu rejžovat pravou stranu, protože levá je hotová :inlove::D:D.

k.vitek a -Jara05- tohle ocenili.
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky vám dělá takové potíže odkliknutí otevřeného okna ve skleníku? Nevím, co dělám špatně, ale musím nejdřív zmizet včelařský klobouk, jinak se toho okna nemohu zbavit.

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kiki2305 musíš klikat na ten dřevěný rám (ne na sklo). Taky s tím mám problém

14. stěby

stěby Polobůh fóra

Florenklobouk i 9 Fl je doma, teď už si budu jenom hrát. Cokoliv navíc už je nad plán - jak by řekl klasik Karel G. - "Tohle jsem opravdu nečekal". 8):D

15. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Uspěšně jsem se prodrala aspon ke klobouku...při pruměru bodu za hru 85 bodu(najdi 10 rozdílu),si umíte představit to pěstování bez bonusu.Vezmu tedy ještě ty floreny hned za tím a končím.P.s.nebavilo mě to,ale chtěla jsem klobouk,jelikož ten co mi vypadl za ukoly v družstvu z bedny brzy skončí a já chci ještě zlatáčkyxD

16. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Levá strana hotovo a v pravo jsem v 96 kole a musím do dalšího kola nahrá 335 bodů a to je u mě 4 krát hrát a to nejspiš ke klobouku nedojdu. Ve skleníku také mám problém odkliknout okno, kaluž a dětský obrázek, tam se to zasekává.

-Jara05- a modrýměsíc tohle ocenili.
  17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ľavá strana hotová a pravá strana jedna hra a klobúk bude doma.Čo nahrám navyše to bude taký malý bonus:D:D:D.

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Stěby, nejspíš jsi nedávno v akci získal řadu na stonku Faraonovy bylinky II. Ještě je pak narozeninový, ale ten asi nemáš, jinak by sis už všiml. S kaštanovým je možno mít 3 řádky s takovou účinností . Nevýhodou je dlouhá aktivace, takže většinou to dělám tak, že jednu dekoraci z obláčku vyjmu a vrátím ji když potřebuji řádek použít. U narozeninového je to jedno, ten je ob den. :)

evainfo, Dave Lister a stěby tohle ocenili.
  19. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

Odehráno 196 her za 26 460b, ještě jsem chtěla stihnout 3 hry, než bude má neoblíbená stodola, tam to na 135 už nedám, nevadí.. Ale ta nová scéna - skleník - mne baví, přijde mi daleko jednodušší než starší scény..
    Dave Lister: už jsem kontaktovala, díky za radu ;)

evainfo a Dave Lister tohle ocenili.
  20. stěby

stěby Polobůh fóra

Jj, máš pravdu. Ale já jsem zvyklý na ten svůj karafiát za 0:44, takže mě to příjemně zaskočilo. Ani mi nedošlo, že něco takového mám. Zkusím na to pamatovat, neb občas jsem padátka honil dost nadivoko. A SH mám tisíce, tam mě pata netlačí.

evainfo, tenista99 a GordonSargent tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.