Velká honička (1.5. - 7.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

goro19 - zdravím,
    kritizovat odměny v akci samozřejmě můžeš - to je v pořádku, ale příště pokud možno ve slušnosti. My samozřejmě názory hráčů vždy reportujeme, ale rozhodně není třeba se zde vyjadřovat podobným způsobem. Tvůj příspěvek jsem zametla do archivu a prozatím bez bodového postihu.
    Hezké odpoledne

2. goro19

goro19 Pilný autor

Nějak si nevybavuji, co bylo v mém příspěvku neslušného, ale budiž po tvém. Jak jinak.

babina51 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  3. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Přeji pěkný páteční večer i celý víkend.
    Hlásím, že jsem se dnes pustila do pěstování akční rostlinky, večer bude napěstováno, padátka též napadala.
    Navnadil mě darovaný detektivní nástroj, 30 her v lehkém tempu o víkendu odehraji, bohatě mi stačí i těch 93 bodů za hru, hlavně žádný stres. Řada na magickém stonku zůstane prázdná, dekorky půjdou na Slunečnicový vrch.

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak to je taká oddychová akcia... :p:cry:

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jj, taky už oddychuju ;) Tuhle akci mám ráda, protože řádně provětrám mozkové závity :)
    Moc se mi líbila kavárna na ulici (naskákala do hlavinky rychle).

hotovo detektivka.png

Ať se daří

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vlevo 40/42, vpravo 75. Zdá se mi, že časomíra neutíká tak zběsile jako dřív. Dobrá akce, sbírám odměny, každá se hodí. Čekám na sklizeň dlouhodobky na saze.
    Jen tzv. bonus překvapil a dvě stejné dekorace do stonku, nějaký nový styl ;).

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. příjemnou velkou honičku všem :) tak jsem se ráno do toho pustila, ale kolo se mi zbláznilo, protože ze 430 PL bylo 8x bonus na stromky, 3x zvěřinec, 2x výrobna a jen 3x +1 na pole :cry: no neberte to. Tak diamant bonus 300, několik Jacků a před

sklizní jsem měnila vánočku na rostlinný bonus a zpět. Ale stihla jsem v čase vrátit farmičku na svůj režim, stonek a dekorky jsou doma, tak jsem vlastně spokojená :p ani jsem moc nepočítala s tím, že akci udělám celou, jedině když kolo zaboduje. Nové obrázky jsem dopředu nestudovala a šla na rozdíly v průměru 118 ... mohlo to být i horší :D tak bojujícím držím palečky ;)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, gratuluji hotovsonům a všem, kdo už v hledání pokročili :)
    Já mám prozatím namleto 49 nástrojů, ale zatím budu pěstovat. Někdy po půlnoci se mi na Vehiklu povedlo vytočit 100%, tak jsem do diamantu dala bonus 200% a z jednoho pohopole s vrtulkami bylo tuším 36 ks akčního plevele. No a ráno se mi zadařilo vytočit dalších 100%, a rovnou 2x. Takže teď je zisk z jednoho pohopole 96 ks. Před posledním zasetím jsem si napráskala necelých dvanáct stovek sazí s okamžitým šafránem, tak můžu spokojeně pěstovat a mlet.
    Hledat budu někdy později...

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ľavá strana hotová a na pravej som mám nahraných 7625 bodov.Ja mám ten točiaci vrzgáč pokazený.Dnes si dám zo SH pár otočiek.Do rána dám žltý hrach ktorý mi treba do úlohy ktorú už chcem dokončiť.Zajtra už pôjdem iba s bobkami a vodou.

Edit:treba sa trošku posťažovať a vrzgáč mi dal 200% úrody na 12 hod.Tak s hráškom budem musieť počkať.

Naposledy upraveno: 3/5/25
  10. JandaPanda

JandaPanda Stálice fóra

Já si myslím že k tomu došlo nějakou chybou, ne že je to záměr.

Já už mám vlevo hotovo, a teď sbírám body na chlívek s tapírem

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

JandaPanda, ano, samozřejmě se jednalo o chybu. Záměrnou xD Aby vyzkoušeli, co vydržíme :)

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Takto jsem na tom já :p

Screenshot_1.png

Napěstoval jsem to až včera, bo ve čtvrtek jsme byli s rodinou v ZOO ;)
    Čekám, že se to odehraje nějak samo a furt nic :p

13. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak já jsem za to vzal včera večer (napěstováno jsem měl)...
    Stačilo mi 95 pokusů...

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..stačilo 99:oops: 90-sekundoviek a hotovo, vraj úžasné:D

Nech sa vám darí;)

15. dingičko

dingičko Vážený autor

Tak ja neviem, už som vydurila aj z úloh všetko SH, na kolese vytočím nič, pestujem ako blázon,
    dala som do pestovania všetko čo mám, ale na vás čo máte hotovo nemám. :wuerg:
    Túto hru milujem, len mať viac materiálu ;)8)
    Šikovníčkom gratulujem a ostatní nevzdajte sa :inlove:

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už som získal toho tapíra tak som zmenil plán.Už mám na dnes toho hľadania dosť.Zasadil som si ten žltý hrášok a zajtra už pôjdem iba s vodou a hnojom.Ak urobím komplet akciu tak budem rád a keď nie nič sa nedeje.

17. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Hotovo :)
    Tapír zatím zůstane v liště, nemám krmení :wuerg:

Edit: -Kuteno- taky nemám strom :cry:

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

kutilka70 to aj ten môj tapír bude odpočívať v lište.Môj len preto že nemám strom uvariopsis.Keď mi padajú z akcií len také do lišty.

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ráda bych si přečetla co goro19 napsal,kde v archívu ho najdu?Díky

20. olčaML

olčaML Znalec fóra

Levá strana hotová , pravá ještě 60x .;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.