Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

My sme boli dnes na čertovej skale a potom sme skončili v čertovej kolibe, aby sme doplnili energiu ;) a teraz som si obehla farmu a už mi chýba len 1 dekorka do stonku, všetko ostatne čo bude je bonus :music: Ešte musím kuk na bosorku, ta to zase fláka xDxDxD
    Prajem Vám pekný večer ;)

Naposledy upraveno: 21/4/25
  2. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím, tak konečně dneska jsem už pokrátil ráno na 10 hod a ted to nechám na 12 hodin,nebudu stávat kvuli tomu že a ráno zase na 10 hod,tak ted snad se hnu když za den bude 120 minci tak že do neděle bude 1000 minci + nějaká nimi hra tak snad to dám a bude aspon stonek celí a tak snad tech 1900 minci bude doufám.

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Farmářka - přístupovou kartu mám ze 4 dlaždice,ale nevím jak s ní otevřít další místnost

babina51, lacrima a Sheron11 tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - zdravím

dílna start.png

[​IMG]políčko č. 14 (stojí na něm zajíc)

5. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Skali díky už jsem si poradila.Stačilo mě od farmářky napsat,že je vzor v návodu orientační a že musím najít správnou dlaždici.jak prosté.

6. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Nevím si rady s vědeckou stanicí. Udělám 3 kombinace. Po 3 pokusech se spustí další sekvence. Jak seberu ty zbylé odměny v sekvenci?
    Když mě to po 3 pokuses pustí do další tak při 10 sekvencích neodehraju 120 her. Co dělám blbě?

Díky Skali,já ten příspěvek přehlédla.

Naposledy upraveno: 20/4/25
    babina51, Skali a Sheron11 tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

práve som získal všetkých 60 prvých kombinácii. ostatok už je jedno čo tam naklikam a hra to bude detekovať ako ďalšiu kombináciu resp. v tom počte do toho konečne 120?

9. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Ve vědecké stanici takto :)

V obchodě vybráno ;)

A teď už jen vyzobávat mince a odměny :music:
    Přeji všem krásné velikonoční pondělí :inlove:

11. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Přeji všem pěkné velikonoční odpoledne.

Kaolín11, děkuji, já sice v takových vysokých počtech nejedu, ale díky za radu - i když u umletí krmiva pro čupakabru vždy uroním slzičku za kozičky.
    Musím pochválit RT, moc skvělá akce, líbí se mi, skvělé odměny (až na ty úplňkové bonusy), 14denní akce v pohodě, snadná minihra, . . ..

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak mi zbývá poslední bod v knihovně. Vytočil jsem si 200%, tak jsem pustil nějaké ty zelené kapky. Zbytek už je 100%. Mince jsem zatím vyměnil za první řadu dekorek, teď střádám na větev. Teprve pak si budu točit druhé kolo. Času je dost, tak snad ještě budou všechny. U vědátora mám akorát hotovu třetinu. Satelity jsou na tom stejně.
    Přeji všem pokud možno pěkný zbytek Velikonoc a je škoda, aspoň v našem kousku země, že není sluníčko. Obloha šedá a teplo také někam vyklouzlo...

13. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak si statečně klestím cestu akcí. 2x2 dekorace jsou už na farmě a teď vybrat ten zbytek. Produkty na zkrácení už mám také nějaké připravené. Teď už to snad bude odsýpat. 8)

Určitě vezměte všechny dekorace 2x2, mám takové tušení že při OaD bude o ně zájem ;)

upload_2025-4-21_14-37-10.png
    upload_2025-4-21_14-40-15.png
    upload_2025-4-21_14-37-23.png

Ať vás síla provází na všech cestách

14. lacrima

lacrima Titán fóra

... a je to doma :inlove:
    .... teď už jenom zobat a zobat a všechno vyzobat :D

Přeji všem krásné velikonoční pondělní odpoledne plné lásky a pohody .

15. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

No a já vul pořád mám stromy a blbě jsem to přečetl a dal šlechtění a divím se že nepadaju buňky tak že jich mál 4 kusy a mikroskopu 800 tak až stromy dorostu hnedle musím dát staje na plochu,no tak tohle bude ještě zajímavé asi stonek bude ale dekorace no nevím,jdu si dát sklínku vína za trest

16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tentokrát tam ten stonek nechám, asi bych do něj ty dekorace nikdy nedala, taky už mám nějaké na ploše, zatím jsem na tom takhle.

17. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj ... můj cíl splněn ;). Teď už jen co bude, to bude ... jdu si na děsivce dopěstovat a dochovat, co je potřeba :)
    Všem ať se daří dojít si pro to, co chtějí ;)
    Hezké pondělní odpoledne :)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

macca a nebyla by to škoda? Pokud Ti vyjdou mince na 2x dekorace a stonek, tak proč místo něj brát jiné snadno nahraditelné odměny? Mám v úmyslu nechat dekorace na hřbitově a jen podle potřeby je na chvilku dát do řádku.
    Dave Lister, to předpokládám že o ně bude zájem, zvlášť když se dají umístit na hřbitově. Když jsem je tam včera dávala, tak jsem nabyla dojmu, že dávají víc, než předtím celý hřbitov dohromady.;)

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj GordonSargent, je to tak. Jsou to jedny z nejlepších dekorací v poměru zisk bodů a času. Zatím na hřbitově mám dekorace z akce Legenda o Helgrid a Zdobení stromku - 1x1 - 2 000x level. Doplněno strašidelnou skluzavkou. Ale bude reorganizace ;)

EDIT:
    dub ---------- vs ---- nová dekorace
    upload_2025-4-21_16-37-58.png upload_2025-4-21_16-38-25.png 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dave Lister, jaké skluzavky a stromečky? Hřbitov je pietní místo farmy, kam podle všeho farma už od Nového roku směřuje. Musí to tam nějak vypadat.Kytičky, náhrobky...xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.