Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evinana

evinana Osvícený autor

také mám mikroskopy, z pole 2x2 dobrý základ 34, ale jsem asi blázenxDa dávám první hloupou otázku:sleepy: Nemohu najít kam dát kartu abych mohla do dílny

2. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak dílna prošmejděna ;)

evinana tady

3. evinana

evinana Osvícený autor

ahááá, sousedko a dinoalesi děkuji za nakopnutí;)

Naposledy upraveno: 17/4/25
  4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

I po pročtení všech příspěvků z toho nejsem moc moudrá, zatím budu pěstovat akční kvítí a ono se to vyvrbí.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli to někomu pomůže,tak z chlévů čupakabry to padalo na 100%.Měl sem tedy k tomu aktivní 20% bonus ve zlatým slotu a k tomu jeden 5% řádek,tak nevím jak moc to bylo ovlivněný!

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

aktualizovala jsem stránku... a ony se padátka nedají sousedům posílat? Dnes jsem si je šetřila a ještě neposílala...

7. libakos

libakos Polobůh fóra

Když už máme akci na děsivce mohlo by RT zapřemýšlet o přidání slotu ,abychom mohli s bonusy pěstovat na farmě i využít ty bonusy na děsivce , které se tam většinou hromadí bez užitkuo_OZatím si napěstuji a protože se asi kolo zaseklo využiji bonusy z beden:)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak po dlouhém rozmyslu jsem se do akce pustila, KŠ dobrý ;) na hlavní farmě 15 z minipolíčka, na vedlejší 13, tak to bude přibývat, padátek je podstatně míň, tak to mé přemýšlení asi ovlivnilo, dnes asi napěstuji a od zítřka jsou na řadě chlévy, výrobny a stromy, pokud bude BB a případně šlechtění za 1 SK, tak také pošlechtím

9. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj k.vitek

padátka sa dajú získať tak, ako je písané vo FAQ

upload_2025-4-17_15-19-6.png

10. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Ahojky, tak jsem měla v měsíčním lese stromy a něco maloučko políček(11-15) a v houbovém lese - arboreta, chlévy a zvěřince a okolo ještě na plonkových polích stromy a výsledek? Ještě mi chybí 46 mikroskopů na otevření lampy a na mince jsem to raději ani nepočítala, abych nedostala hysterák. Holky marodily, tak asi víte, jak jsem z nich vyšťavená... Jinak jsem si vytočila 100%, tak dnes ještě párkrát otočím pole a v noci dám stromy, ať se dílo hne. A zvěřince asi také. Jinak mi to silně připomíná ten mišmaš, co si holky dávají ke snídani...

11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Dávám sem malý návod na osvěžení jak na minihru, třeba někomu pomůže ;)
    Nejdříve se kádinky, zkumavky, křivule atd. přetáhnou do prázdných okýnek nad nimi, pokud je to první nepoužitá kombinace zajíček se usměje, pak se odklikne plazmová lampa, kombinace se vpravo uloží a tam i zůstane a objeví se odměna ;)

Tak i knihovna prošmejděna, doupě bude chvíli trvat...

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak to by bylo :p

Screenshot_1.png

Dál to snad půjde dobře ;)

13. ašada01

ašada01 Titán fóra

Ve vědecké stanici udělám tři varianty kádinek, dostanu první tři odměny a přepne mě to na další sekvenci. A co ty další tři odměny, ty nebudou?

Dob
    Díky

14. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Buněk po okamžité sklizni mám navíc 2280 ks. Teď ještě rychle pěstuji se zelenými kapkami akční, dokud mám aktivní bonusy z kola štěstí. Za cca 300 PL jsem vytočila 9x bonus +1 z polí, 1x bonus +1 z chlévů (jak jinak když točíte pro okamžitou sklizeň, že jo xD) a 4x 100%. Jen z těch stromů to padá málo. Z plného arboreta jen 2 padátka. Zatím 21 kusů mikroskopů.

15. evinana

evinana Osvícený autor

tak, tak, to by bylo

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Budou, jakmile se k nim opět dostaneš. Po složení 3 kombinací se vždy přesuneš k další sekvenci v pořadí a takto pořád dokola.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nešlechtil sem,tak zatím tak:
    [​IMG] :)
    Jedu už ale jenom stromy,takže dneska dorazím i dílnu!8)

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tož tak, vyšlo to i na pódium:)[​IMG]

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, už rozpěstovávám :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.