Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Jj, je to přesně tak, mrkla jsem včera na počty, kolik těch mincí lze asi posbírat a vyšlo mi to nějak cca 3.400 z toho stonek + všechny dekorky 3.100 a ten zbytek tak na pikolku nebo něco jinýho ;)

2. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

čiže ty neodporučaš urychľovať lampy ale primárne šetriť produkty na skratenie mincí?

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  3. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

[​IMG] [​IMG]
    Tak ještě 5 kombinací a minihra bude u konce. Další 2 dekorace za mince vyzvednuty 2x2 a 1x2.

Naposledy upraveno: 19/4/25
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Všechny sekvence sestaveny a nyní již jen čekat na mince ze systému!:cry:
    Řádek od včerejšího večera funkční,jedna dekorace za 300 zlatých v parku! Pozitivní je,že jde konečně také umístit na krchov!
    [​IMG] první piccolo na dohled.............

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Záleží na časových možnostech hráče. Vím, že bych se měl po celou dobu akce na farmu dostat alespoň 2x za den na sklizení políček, takže pro mě je urychlování lamp zbytečné. 120 kombinací bych měl zvládnout i v tomto režimu, ale není to pro mě až tak důležité.
    Pokud má hráč nedostatek padátek na produkty, tak určitě zkracování lamp nedoporučuju a soustředit produkty na políčka s mincemi.

upload_2025-4-20_7-18-14.png

Ať vás síla provází na všech cestách

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký Velikonoween všem :) skládačky taky odehrané, dekorky jsou na ploše a teď už jen čekání na mince. Stonek si určitě vezmu i s poslední dekorkou a zbude i na nějaké ďobání včetně pikolka :p

[​IMG] [​IMG]

7. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj :)
    už jen dílnu a mám hotovo, dál pak pojedu vybírání a zkracování času :)
    Na řádek zatím jen takto, ale je čas a myslím, že vysbírám vše ;)
    EDIT: 14:17 hotové [​IMG]

Naposledy upraveno: 20/4/25
  8. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Krásnou velikonoční neděli. Minihry odehrány. Zbytek dekorek vyzvednuto. Řádek už je připraven.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. tronaldo55

ty si nejdeš pre bedne s bonusni a piccola čo máš na konci?

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  10. kaolín11

Samozřejmě že ano,zatím i zkracuji a vyzobávám hodnotné odměny. SK a parfémy deluxe,ty se hodí vždycky!
    A vzpomínám na dobu,kdy jsme dekorace mohli za mince vyzobávat do aleluja!Ty časy jsou nenávratně pryč.Hlavně že na další postupy v levelech potřebujeme biliony BZ.Nedělají nic,aby nám to krapet ulehčili.Sem tam ,aby se neřeklo, šoupnou do akce jednu dvě hodnotnější dekorace.Jako teď.
    Kdyby alespoň krapet obměnili dekorace v bedně piccolo.Deštníky,melodie,festivaly,plavby, už jsou dávno za zenitem!:cry:

11. tronaldo55

s tym suhlasim. Dekorky ako melodie su možno jedine čo si na trhu ešte ako tak držia hodnotu. ale ostatok su už iba odpadky.

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Stav pro tento den: kn13/20, dílny16/18 a doupě17/17. Nějak mi to pěstování rostlin nejde - včera jsem si třetí sklizeň s Jackem klidně pročetl na gauči... Mincí mám 970, koupím dekorky - ty už mohou přinášet fůru bodíků do kotlíku. Pokusů zatím odehráno 28. Na houbovce mám 3 arboreta - moc mikroskopů z nich tedy nepadá... Zvěřince jsou čipernější, přestože tam mám jen ovce a kočky. Nějak mi pořád mizí šlechtěním. I zatím jsem si semlel 5 vajíček a budu pokračovat - dokud se nezbavím rostlin. A Ervín - většinou na něj zapomenu a když si vzpomenu , padne staré kulové.

13. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Přeji všem pěkné velikonoční odpoledne.
    Nevydržela bych to do úterý (no jo, závislák), včera vše napěstováno, takže všechny 3 místnosti hotové (čtvrtou jsem nenašla), pár miniher odehráno, dvě dekorky doma a nyní už jen ráno a večer chodím sklidit mince a lampy.
    A z této akce se budu minimálně do konce roku vzpamatovávat, tolik krmení jsem měla umleto a je fuč, těch rostlin, co budu muset napěstovat . . ., ještěže nějaké to krmení padá z beden (SK je dostatek, ale šetřím na šlechtění).

Edit:
    Děkuji Dave Lister a dinoalesi za skvělé rady.

14. kaolín11

kocieva
    Nejprve bych doporučil semlít krmivo pro čupakabry,kdyby náhodou byla podobná akce i příště.Padalo to znich na 100% a výroba není tak náročná.To stejný i papoušek orlí,ale máme zatím jenom jednoho!
    Normálně děsivý krmení nemelu,ale u této zvěře činím vyjímku!
    k akci : první piccolo doma![​IMG]

15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Nechápu,když mám 30 mikroskopů,že mě nejde odkliknout okénku,kde je potřeba 20ks

babina51 tohle ocenil(a).
  16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049- a jdeš pěkně postupně? Nepřeskakuješ políčka?

Přeji hezký den

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

ne,jedu podle obrázku v návodu.je to v dílně vlevo nahoře.Zeleně označený počet je kolik mám mikros,?

18. hroudov

hroudov Baron fóra

když jsem získala přístupovou kartu proč mi nejde otevřít další místnost?

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Krásné velikonoční svátky všem ;) tak řádek doma i tři dekorky na obou farmách, zbytek dekorek a pikolku ještě vychytám. Dnes jsem si na chatě odpočala od farmy a vůbec o nic jsem nepřišla, všechno na mne počkalo

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - dílnu kde jsou potřeba mikroskopy ještě nemáš ani otevřenou. Je potřeba získat přístupovou kartu v předešlé místnosti a dílnu otevřít.

hroudov - je potřeba začít na správném políčku. Číslování políček ve FAQ je orientační , takže č 1 není začátek.

Přeji hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.