Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Ahoj, Asi dělám něco špatně, ale co ? : Vědeckou stanici plním na 112/120 dárky dostávám ,ale mince né. Můžete mi říct proč ? Děkuji

babina51, danielaloblova a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babička-květa
    Pokud již máš všechny kombinace jednou hotovy, dostaneš jen tu odměnu, pro níž vytvoříš kombinaci, avšak již bez hvězdičkových mincí..

3. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Kytka2001 děkuji, kombinace mám všechny

babina51, -Jara05- a astrid888 tohle ocenili.
  4. Štika

Štika Velmistr fóra

-družstvo-

Klikni na některou kombinaci v pravo kterou máš hotovou,vybírej si je podle dárků a musíš dál používat a vybírat plazmovou lampu a dál klikat na už vytvořené kombinace, sekvence ti budou dál naskakovat. Já jsem u kombinace 104/105
    Konec hry je pěkná otrava,vybírat lampy a urychlovat jak to jde aby už byl konečně konec.;)

Naposledy upraveno: 24/4/25
  5. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

štika díky. jo jde to

6. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak konečně vše napěstováno a dodáno. I s jednou plochou, 7 stromy a 2 chlívky se to dalo krásně plnit. teď už jen zobu lampy a mince a vysadila jsem si to, co potřebuji doplnit do zásoby. Zkracuju jen mince. Za mě spokojenost.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To nám to pěkně odsejpá!o_O
    Dneska ještě nic,zejtra jedna dekorka a v sobotu zahlásím konec.Možná to dotáhnu na bednu piccolo?!?
    Taková krásná svižná akce,podobná svou rychlostí akci na speciální ploše!:cry:

8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

ešte pár dní a všetky dekorky budu doma + aj piccolo vybrate takže pohodička.

9. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím já tak to, dneska odehráno.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] když mám už všechny kombinace tak jak ted hrát,co jsem četl mince už nebudu získávat je to tak,to tam mám házet ty barve jak chcu,,děkuji

10. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123,

stačí ak klikneš na kombináciu vedľa odmeny, ktorú chceš získať

11. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

babina51, -Jara05- a Vanda tohle ocenili.
  12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Stonek i odměny jsou doma. Co se týká kombinací, tak mám 54/120. Mám ještě týden. Neřeším odměnu, zkrátka jedu popořadě, abych ve sloupci měla pokaždé jinou kombinaci kádinek.

13. kuchynak

kuchynak Pilný autor

kaolín11 nevěřím ani náhodou... ty máš vybrané všechny odměny na druhé straně a ta první s dekorkama je jen kamufláž...xD

14. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Mám stejný problém jako -družstvo-,také mám 63/120.Dva pokusy jsem promarnila.Získala jsem jen odměny.

babina51, moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. stěby

stěby Hvězda fóra

kytka50 - Co jsi promarnila za pokus? Prostě klikneš vpravo na odměnu, kterou chceš získat, automaticky se ti zadá zvolená kombinace, získáš odměnu, ale už bez mincí.

Ve vědecké stanici 80/120, zvolna se sunu dál. Z dekorek v akci na ploše cca třičtvrtě miliardy BZ, to beru.

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytka50 - zdravím. Sice netuším, v čem je problém, nicméně i po 60 splněných kombinacích hraješ normálně dál, jen už nedostáváš za kombinace odměnou hvězdičkové mince. Ale můžeš se zaměřit na odměny, které preferuješ - stačí jen kliknout v tabulce vpravo na odměnu, kterou bys chtěla a potřebná kombinace se ti sama vytvoří. Pak už jen stačí odkliknout plazmovou lampu....
    kombinace01.png

PS: Odměny za vytvořené kombinace (až do 120) samozřejmě dostáváš.

17. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Skali děkuji za vysvětlení.Nějak jsem přehlédla že po 60 hře se mince nezískají.Výběr mi je jasný.Přeji dobrou noc

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytka50 - není zač :)
    Ať se daří
    Dobrou noc

19. 14087

14087 Hvězda fóra

Já jsem na tom takto[​IMG]
    a takto [​IMG]
    Dekorky mi stačí a šetřím * mince na piccolu a pak se uvidí

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak stonek mám i s dekoracemi... vybrané floreny a jeden TS... teď ještě ušetřím na Piccolo a pak, co bude, bude ...
    Dodělávám úkoly v družstvu... pěkně to postupuje... no dlouhá děsivka je znát :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.