Velikonoween (17.4. - 30.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent, farma má před sebou lepší zítřky a proto i na hřbitově to musí vypadat trochu veseleji :p.
    Pro mě je důležitý kolik toho při sklizni dekorací vylítne, než nějaká pastva pro oko ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

2. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Knihovna i doupě plně splněno, v dílně mi chybí poslední dodávka. Takže už pravidelně vybírám bonusová políčka. Ve vědecké laboratoři splněno 30/120. Věřím, že splním komplet. Za mince jsem pořídila stonek. Teď už "jen" dekorky.

3. ašada01

ašada01 Titán fóra

Dodáno vše, teď už jen sbírat mince. Chybí vyzvednout 1 dekorka a stonek (u toho se ještě rozhodnu). Kolik toho vyzvednu z druhé části rozhodne počet mincí. Zkracovadel mám 75 a stále přibývají, asi už přejdu zase na rostliny.
    .

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkný podvečer.
    Co se dalo splnit, je splněno. Nyní sbírám mince. Mám stonek a dekorky á 1ks. Zatím jsem dala dekorky do bubu parku, protože BZ jsou úžasný. Nyní sbírám na druhé dekorace, pěkně v klídku. Občas si něco pokrátím, ale nijak to nehrotím. Času je habakuk.
    Mějte se hezky :sleepy:

5. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

já vím, číst umím, ale se šlechtěním to jde mnohem rychleji

6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hrabenka1951, přišlo mi, že v tom vidíš něco co zatím není, proto jsem odpovídal. Padátka jsou ze šlechtění i při jiných akcích. Proto jsem reagoval. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, gratuluji všem, kdo mají řádek i dekorace a už jen "vyzobávají." :) A upřímně závidím.
    Já mám splněnou dílnu, doupě, ve stanici 38/120. Jen ta knihovna mi nejde a nejde, zatím jsem u dvanáctého regálu. Vždycky se do něčeho začtu... Nee, dělám si srandu, na jedné ploše ten akční plevel přibývá pomalu, Vehikl stávkuje, tak to ještě chvíli potrvá, než se propěstuju k hvězdičkové bedně. No, prozatím mám řádek a dvě dekorace a při pohledu na kalendář si říkám, že to musím stihnou i já, pomalé Hanácké Hamón :)
    Ale syslím vetřelčí buňky i mikroskopy, melu vetřelčí vajíčka do zásoby. Až budu mít všechny bedny, co něco dávají, budu zkracovat o závod :)

Naposledy upraveno: 21/4/25
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

9. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno :)
    řádek je doma [​IMG] a času habaděj ještě nemám zcela hotovo :p

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak hotovo ;)

Screenshot_1.png

Vybráno zatím takhle

Screenshot_2.png

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak já až za hoďku!8)
    A pak že nikdo neurychluje!:cry:;)

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Měl bych hotovo již včera večer, ale jen jsem okýnka sklidil a nechal to až na dnes.
    Jinak jsem urychloval vše na max. Od včerejšího večera už budu urychlovat pouze mince.
    Zatím je pořád čím

Screenshot_1.png

Nějak to neubývá, pěstuju jen rostliny, na obou plochách.

13. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

chápu, já zase reagovala na to, že poslední dobou jsou padátka ze šlechtění nějak moc často

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek řádkuje a komplet vybrány dekorace 2x2 tak zbývají vybrat poslední tři dekorace a pikolka ;) her mi ještě dost chybí dodělat, ale času habakuk, ještě víc jak týden

15. hroudov

hroudov Baron fóra

prosím o radu, knihovnu mám 20/20, přístupovou kartu také, ale nemohu se dostat do další místnosti, fakt už nevím jak to udělat, poradí i někdo?

babina51 tohle ocenil(a).
  16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov - klikneš si na další místnost, kterou chceš otevřít a začneš políčkem na kterém stojí zajíc. Číslování ve FAQ je pouze ilustrační a č. 1 není začátek.

Přeji hezký den

17. davidson00

davidson00 Veterán fóra

hroudov - v pravo v té druhé tabulce, kde odklikáváš odměny je dole 0/17 a 0/18 a jsou u toho zámečky. Klikni na ten proužek a jsi tam,

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek i potřebné dekorace mám, ale zatím hamouním bézetka na ploše ;). Dvě dekorky už mám vybrané dvakrát, ostatní nasyslím taky 8). Ve vědecké stanici odehráno a vybráno 62/120, takže mince už došly a cen bude pomálu. Laborka jede třetí den komplet otevřená. Urychluju obojí.

Naposledy upraveno: 22/4/25
  19. henbane

henbane Pisálek fóra

Za mě ,zcela nepovedené ,překombinované ,náročné na plnění ,začal jsem ,ale vypouštím vůbec z toho nemám radost ba naopak jsem z toho otráven i když nároky byly sníženy, přesto to vezmu letem světem a ani nedokončím. Pro mě jedna z nejhorších akcí ,palec dolu.

babina51 a pavelkohl1 tohle ocenili.
  20. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

ahoj, dostala jsem se do stavu kdy mi nejde pokračovat. Je něco co jsem neudělala?
    Odehráno mám 63/120, ale vpravo mi to píše sekvence 2-pokusy 0/3 tabulka pokusů plná, to znamená všech 6 pokusů odehráno.
    Jak dokončím ve vědecké stanici pokusy do 120 ks?
    Když kliknu na přehled odměn tak mi chyb vybrat vše od picolky.
    Umí mi někdo poradit?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.