Velikonoční festival (28.3. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ať počítám, jak počítám, budeš mít po první sklizni vždy 39 ks Zázračné vejcovky, ať již zasadíš 6 ks semen na pole 2x2 (zbyde ti 9 semen a při sklizni sklidíš 6x(1+4)=30 semen, celkem tedy 39 semen po sklizni v zásobárně) nebo po osetí 12 polí 2x1 (zbydou ti 3 semínka a z polí získáš 12x(1+2)=36 semen, celkem tedy opět 39 semen po sklizni v zásobárně). Jedině bys mohl získat +2 semínka v době, kdy máš v zásobárně méně než 5 semen (tedy 3 semena => +2 semena navíc). Ale to by systém hry musel přičíst dříve než po 5 hodinách hraní... Takže možná ano, možná ne.
    Jedině by to platilo, pokud bys měl k dispozici nějakou vychytávku na vyšší zisk z jednoho políčka (MJS např. nefunguje). Máš něco takového? Pakliže ano, poděl se s námi o info, jak jsi k takové výhodě přišel.
    Jinak je skutečně jedno, na jaká pole to oseješ.

2. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Ahojky.. pustila jsem se do hry. Nechápu však, proč z počátku můžeme sázet jen na 6 políčkách a dostaneme 15 rostlin.
    Není to divné?
    muri190

3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

A co třeba dát na plochu pole a zasadit akční?

muri1970 - když dáš na plochu půlpole a pidipole, můžeš zasadit všech 15 rostlinek.

Ještě pozor, pokud budete dávat velká pole, tak abyste po druhé sklizni mohli umlít hnízdo, muselo by vám padnout ze šesti polí 5 padátek. Podle mě jsou na rozpěstování lepší půlpole a pidipole.

Naposledy upraveno: 28/3/18
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vy ste ale nechápaví ...Proč nám do začátku 24 políček a přece jsme dostali JEN 15 semen ? No přeci, aby jsme si další mohli koupit v bedně po 4 Florenech !
    xDxD

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

můžeš upřesnit co je psáno v cizím jazyce? Ať koukám jak koukám, tak nic nevidím. ;)

6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

a ja jsem koza největší, protože jsem nasadila na velka pole (však je to jedno, neeee, když zadne vychytávky nefunguji...). Az pak mi doslo, ze jsou i padatka :-/ No, tak nic, ted uz necham dozrat a pak hodim na mensi policka, jinak mi budou padatka 100% chybet :-/

7. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawky...6 veľkých polí zasadených,,kúpila som dve debničky a hups dekorka hehe som ušetrila 110 florenáčovxD
    Držím vám všetkým paľšoky nech vám to padá:) Pekný dník prajem ;)

15.05 hod dalšia dekorka..už nekupujem....

8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Chtěla jsem sousedce odeslat denní dárek, byla ale dnes už osmá (mám jen 7 dárků) - a překvapilo mně, že další dárek nejde odeslat za floreny ?! No to se divím !

Alexandria1: A položila jsi pole ?

milostivas, Lišiak-Vuk a maribeja tohle ocenili.
  9. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Asi je to na mojí hlavu opravdu moc ... proč mi nejou "zasít" vejce ?

Lišiak-Vuk a maribeja tohle ocenili.
  10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek a pevné nervy k tomu. Předně díky makak-magot za perfektní návod. Konečně mám zase jednou systém ve veřejném domě a ne naopak. ;)xD Trošku delší prostoje.... 4 hodiny, sklidit další 4 hodiny - to musela být, panečku, hlava, co to vymyslela.... nic ve zlém, ale chtělo by to doplnit něčím akčním.... hráč se nesmí nudit..... dovedete si představit šachy, kde mohou hráči táhnout jen jedenkrát za 4 hodiny? Já ne, to už je mi milejší blicka, kde se celá partie musí odehrát za 10 minut celkového času. Pravda jsou svátky a některé mezi sklizněmi nabarví vajíčka, napečou mazanec, případně beránka, promyslí velikonoční jídelníček někteří vyrazí do lesa na jalovec, další upletou a ozdobí pomlázku, případně donesou čerstvé lístky mladých kopřiv na hlavičku.
    Muri1970 - hledáš logiku tam, kde není? Ale už Ti poradili, takže v pohodě.
    Takže ať se všem daří a přeji pohodové velikonoční svátky.... nejenom v tom našem virtuálu, ale hlavně v tom reálu.
    Alexandria1 - a dala jsi si na tu pěstební loučku políčka? Pokud ano a přesto to nejde, tak zkus restart. A když to ani potom nepůjde, tak jedině na Podporu.

11. petramik386

petramik386 Zelenáč fóra

Mně taky ne

Lišiak-Vuk a Alexandria1 tohle ocenili.
  12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Pěknou Škaredou středu, do akce jdu, ikdyž budu celé svátky v prac. procesu, holt,co stihnu, to stihnu;)

13. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

• nepiš více příspěvků pod sebe
    Díííky.. to jsem ale trubka .. to přeci dá rozum... když není pole, není kam šoupnout vajíčka.. :D:p

Naposledy upraveno moderátorem: 28/3/18
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

jan.svatek, podľa mňa to nie je jedno, či už kvôli padátkam alebo aj 5 ks zo systému;);)

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Alexandria1 - to se stává. Ale máš dva příspěvky pod sebou, a to se asi modíkům líbit nebude, tak ten jeden smaž a bude to OK. Díky.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

jan.svatek Je to jedno jaká se zvolí pole.Dal sem to spíše kvůli padátkům.Kdysi to z polí 2x1 na mé farmě padalo nejlíp! Tak uvidíme.:)

17. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

tato soutěž je absolutní honička co 4,30 hodiny pěstovat i v noci,protože jinak se to zahrát nedá. a za peníze nic kupovat nebudu. buď to stihnu nebo nééé. Ideální se nervovat o Velikonocích. Fakt super :oops::oops::oops::cry:

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tydýtková - ahoj, za foreny jí můžeš poslat hnízdo, ale až ty vyčerpáš své dárky zdarma ;)

Tak se omlouvám, hnízdo za floreny poslat nelze.

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: ahoj, nepošleš ani za FL... prostě máš dárky vyčerpaný a nazdar ,-)

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

o rovnaké podmienky sa tu plakalo, máme ich:D, som zvedavá na plačúcich8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.