Velbloudí hrb (14.12. - 20.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

me se to zobrazilo ale ted to nemuzu nikde najit

babina51 tohle ocenil(a).
  2. flexka

flexka Hrabě fóra

Popravdě, já jsem za oranžové stáje ráda, musím se na ně při O&D zaměřit, jsem se vyděsila, jak je posílají někteří vlakem! Pořád jich nemám dost, ani ti koně mě za dávných časů tak nenavštěvovali. Třeba ze stromů ke mně zavítala teď v posledním balíčku kowhai xxl, jsem skákala, že konečně a někteří brblají. Mrzí mě zavedení těch žlutých tajemných chlívků, ty moc nemusím a nejsem ráda, když padají. Třeba oranžové orly bych si moc přála, nemám ani jedny a to už je kolik balíčků zpět? A vynásobeno 30 to zamrzí.
    Teď se při nejbližší výměně zaměřím na to, abych měla od obyč (tedy šlechtitelných) zvířat 10 oranžových chlívků. Snad se mi zadaří.
    Ve vzteku jsem totiž utratila všechny krejcary, tak nemám ani, že bych ty šlechtěnce nakoupila a postavila oranžády v dílně.
    Ono žlutá stáj nic moc nepřidá, ale 2 zvířata, to už je jiná, červená zase jen zkrácení času, pak růžovka a neonka zase stojí za to.
    Proto mi přijdou oranžové dobré a držím se jich.

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

slootr Heh, lip bych to nerekla! Nechutny optimisty miluju! :inlove:;):D

flexka Pripomen se mi pri OaD, oranz. orly mam v liste - jsou tvoji!

4. doben

doben Ikona fóra

flexko v dílně to nestavěj, je to škoda materiálu a krejcarů za šlechtěnce. Při OaD je seženeš levně, pokud budeš mít při OaD zájem, tak ti jich klidně několik seženu. Jinak oranžové orly mám jen jednou.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Frantanec: v tom případě kontaktuj herní podporu, ale pokud nabídku opravdu nevidíš, tak si myslím, že jsi mezitím aktivoval chov (šlechtění) velbloudů a nabídka je prostě pryč.

Jak kontaktovat herní podporu?

-viliem-, babako a petaM2001 tohle ocenili.
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pajda361 A nebo jen nema poneti, ze ty sipky doprava slouzi k listovani aktualnimi nabidkami...

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Štěstí je jen muška zlatá....a vůbec mě netrápí ,-)) žádné přeskoky už od začátku šlechtění a taky svobodně dýchám ,-)
    Flexka život máš fakt na dvě věci, ale co naděláš, viď, to už těžko změníš ,-)

Karavana se zastavila u posledního dárku a nemíní se hnout.
    pro doben: stromy: 2x jeřáb břek, datle XXL, lokvát XXL, kowhai XL

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Odtajněné stromy: anjou hrušeň, kowhai XL, oskeruše XL, mandlovník XXL, hrušeň XXL.

9. medved222

medved222 Analytik fóra

Informace pro dobena,
    farma- vydra, pásovec, žluté: barvírna, medvědi, sova, oranžové: osli, kravín, bobří hrad, pštrosi a lišky, XXL jedle, XXL kowhai, 2XXL olivovníky a XL slivoň.
    Baha- Sloni a papoušci C++, tygr, mravenečník a hrošíci.

10. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

:cry: Mám problém a vztek.
    Potřebuji do předposledního úkolu velbloudy za 736 000 a ve stodole je jeden za 100 000 pár obyč. a jeden za 1 000 000.
    I když je zítra BB tak to asi nedám neb se tenčí i SK.
    Asi tam hodím toho za mega a budu mít chudší vánoce.
    Držím palce všem kdo ještě finišuje.

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Prodej a kup ty co potřebuješ

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akci jsem měl překvapivě hotovou hned včera večer, takže za mě velká spokojenost :). Povedly se nějaké přeskoky na mumie, takže ty pokryly velkou část protihodnoty, no a na zbytek stačily ty nižší. Ze zhruba 1100 velbloudů zbylo 400, SK jsem nepočítal, ale bylo to víc než 800 ks. Dekorace umístěna, tajemno budu odkrývat ráno :p.

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Karavana už jezdí jenom dokolečka, poslední dárek jsem nechtěla rozbalovat, ale oni se tam velbloudi zastavili a tak žadoninili, že jsem jim i tu 15 koupila.
    kaolín11, správně, obříky jsem měnila ve vlaku. Tenkrát jsem hodně stála o xxl obyčejné stromky, bylo jich málo,sazeničky byly pouze občas a v odměnách nikdy.Ale aby nedošlo k omylu, byla jsem sice chudobná, ale i prozřetelná, pár desítek si jich ponechala;)
    Aničko, děkuji za nabídku, a pokud by Ti nelícovaly výrobny vajec nebo vlny se žlutým zdokonalením, tak se ozvi, zrovna teď jsem odtajnila dalšíxD Baha dopadla lépe, 2x hroch.

14. Richchi

Richchi Pisálek fóra

tak hotovo,jsem zvědavá, co bude v tajemných stájích

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak vidím, že tu proběhlo i pár lasiček, ale umě se žádná nezastavila. Co stojí za zmínku, tak jelen a oranž. lištičky :p sem ještě neměla a na baha další hrošík. Stromky klasika a už jsou zabalené v regálu. Tak všem držím palce ať získá, co farmička potřebuje ;)

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

-DROBEK.CZ- občas bývaly na farmě akce, do které se dodávalo něco, na co jsem neměla level, tak jsem ho doděla pouze po svou úroveň a nevadilo mně to, spíš to byla motivace, abych příště neskončila někde v polovině, ale někde výš. Na to, abych po změně na Baha si mohla otevřít chrám a většinu soch, včetně velbloudů , jsem potřebovala 3 roky hraní a 27 milionů bodů dosáhnutých na pár políčcích.

Naposledy upraveno: 15/12/16
  17. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Jaroušek49,zřejmě základní a 4 upgrady zůstaly pohromadě,už se nerozloží,dej na ten jeden další dva.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  18. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Není zač,ráda jsem pomohla;)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno... tak jsem ještě v práci vysadila tajemno a asi jsem to ani nemusela dělat :D Ale ano, na Baha potěšili růžoví bloudi, protože ty jsem při posledním O&D pro jednu milou dušičku vyměnila za jakousi dekoraci. Jinak oranžové opice, jedenkrát papouši ++ a dvakrát lenochodi ++.
    Farma? Ništ, lišt ;) Akorát jelen potěšil, je čtvrtý, mám nabito pro O&D u farmářů, kteří nemají...
    A stromy - naprostý výsměch. Jedle XXL, které můžu poslat na znovuzalesnění Tater, buky XXL by uživily minimálně dvojnásobný počet té černé škodné, co se jí u nás poslední dobou tak daří. Slivoň XXL už mám rovněž mnohokrát, budu přeposílat, jediná rozumná se mi jevila buganvilea, sice jich už také pár mám, ale je to skoronovinka :) A budu také mít co rozdávat při O&D 8)

20. rendhark

rendhark Zelenáč fóra

poraďte mi někdo co dělám špatně. nejde mi šlechtit velbloud

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.